Красота и мода

9 Най-нови и нови акрилни дизайни Rangoli с изображения

Pin
Send
Share
Send


Цветен прах, начертан на всеки вход в къщата, е очите зашеметяваща декорация, която се вижда не само за специален повод, но и като ежедневна декорация. За да направите нещата по-лесни за дамите у дома в този бърз свят, това е просто и бързо да се скицира ранголи с помощта на сглобяеми акрилни мозайка акрилни раголи ?? Това звучи определено интересно, тази статия изтъква 9 акрилни ранголи с изображения.

Най-новите акрилни дизайни Rangoli през 2018 г .:

Вземи този топ 9 най-нови акрилни ранголи, които със сигурност ще опиташ веднъж,

1. Акрилен делфин Ранголи:

Делфините са прости и лесни за декориране. Делфините са тъмносини на цвят, но за да направят нещата интересни, дизайнът на ранголи с делфини е наличен в различни цветове и размери. Ако имате бунгало, тогава този дизайн ще ви даде класически вид на бели цветни плочки.

2. Домашно приготвен акрил Rangoli:

За дамите, които харесват концепцията "Направи си сам" или мисля за това как да направи акрилни ранголи у дома, тази работа с раголи с най-новия дизайн на ранголи определено е интересна работа. Цветът може да бъде решен по индивидуален избор и интерес.

3. Свастик Ранголи Дизайн:

Символът на свастика означава късмет и добро здраве, индийците рисуват символ на свастик пред вратите си. Но за да направим нещата по-лесни, се използва този нов акрилен ранголи с дизайн на свастик, който може да се залепи и на пода.

4. Дия Ранголи Дизайн:

Това е интересен дизайн, който всички дами вкъщи планират преди. За да направите дома си по-колоритен и атрактивен, този вид акрилни пластири Diya се използват за декориране на входа на къщата. Това е най-добрата идея да украсите пода на всеки индийски фестивал, това дава положителна енергия, докато влизате в къщата си.

5. Човешки печатници Ранголи:

За онези артистични хора, които прекарват часове в репликиране на човешкото същество, както и скициране на цветни рокли, определено е напрегната работа. За тях този материал е най-добрият вариант, който има сглобен човешки печат с цветна рокля.

6. Плаващ пръстен Ранголи:

Акрил плаващ rangoli е следващата опция като Дивали раголи дизайн. Ранголият суров материал е с кръгла форма с атрактивни камъни. Центърът на този колоритен камък украсен акрил раголи идва с малка кръгла свещ или LED лампа.

7. Ранголи с форма на венчелистчета:

Флоралните дизайни са най-интересните и колоритни дизайни на раголи, за да направят нещата по-прости, дамите могат да нарисуват къщата си с листна форма с акрилна раголи, която определено е привлекателен дизайн. Изглежда малко трудно, но този винаги ще бъде добър избор за дизайн.

8. Паун Ранголи:

Peacock е индийската национална птица, която със сигурност е привлекателна и красива птица. Цветният паунов акрилен ранголи може да бъде един от най-добрите начини да се подчертае индийската национална птица и да се донесе благодат към къщата.

9. Кундан Ранголи:

Kundan камък е хванал очи на всички дами, поради по-малко лъскав изглед, както и богатия си вид. Дамите, които обичат да създават свой собствен нов дизайн на ранголи, след това Kundan камък rangoli може да бъде най-добрият дизайн.

За дамите, този сглобяем акрилен дизайн на ранголи придава блестяща усмивка на лицето им, тъй като този мозайков дизайн е прост и лесен за декориране на къщата. Време е да се проектира това относително по-малко, което прави този акрил ранголи дизайн най-доброто!

Гледай видеото: DIY School Supplies & Room Organization Ideas! 15 Epic DIY Projects for Back to School! (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send