Красота и мода

9 Най-високи чорапи за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Дрехите са барометър на позицията, настроението, вкуса и стила на индивида. Нашият личен избор на облекло разкрива много повече за нашата личност и състояние на ума. Чорапите, по-специално, са универсална част от дрехата и могат да бъдат използвани много фино и умело, за да отразяват всяко настроение и повод. Има различни видове бедро високи чорапи са на разположение от глезена до бедрото високо.

Най-добри чорапи с бедра с картинки:

Отделно от красотата фактор, бедрото чорапи имат много ползи за здравето и тук са топ 9 избор за дълги бедра високи чорапи да избирате.

1. Високи чорапи с черно бедро:

Черният цвят е силен и мощен. Тя олицетворява сила, мистерия и чувственост. Някой, който предпочита бедрото чорапи е уникален човек в себе си, но, носенето черно бедрото високи чорапи цвят го бутане на различна височина.

2. Високи чорапи за бели бедра:

Белите чорапи са традиционни. Все още е предпочитаният избор на цвят за повечето в света на бизнеса. Бедрените чорапи осигуряват необходимия комфорт и са перфектно облекло за зимата.

3. Високи чорапи с червено бедро:

Червеният цвят е синоним на превръзката на властта и е също цвят на енергия, воля и топлина. Човек, който носи висок чорап от червено бедро или като част от бизнес или случайни ансамбли, е уверен индивид.

4. Розов висок чорап на бедрото:

Цветното розово е смес от цветове червено и бяло и запазва най-добрите характеристики на двата доминиращи цвята. Въпреки че обикновено се свързва с жените, но розовите чорапи на бедрото работят еднакво както за мъжете, така и за жените.

5. Сив чорап на бедрото:

Сивото е цвят на откъсването и не изисква внимание. Носете този цвят, когато смесването е необходимо на часа. Чорапите на сивото бедро също са идеални за носене на закрито в дъждовен ден или при камината.

6. Високи чорапи на вълнени бедра:

Чорапите са изработени с различни тъкани, но вълнените чорапи са най-добрите. Вълната запазва и освобождава топлината на базата на метеорологичните условия, а също така отблъсква водата, което я прави най-добрата тъкан, която да се носи през зимата. Всички казани, бедрото високи чорапи са трябва да има гардероб елемент. Освен това, дебели чорапи на бедрото са супер удобни и зли топли да се носят в зимата.

7. Високи чорапи с райе на бедрото:

Смели отпечатъци и чорапи с ивици са идеални за всеки случай. Чорапите с ивици бедро прекъсват монотонността на иначе едноцветното бизнес облекло. Те също така правят забавно изявление със стил с всеки случайни или спортни облекла, което ги прави задължително.

8. Чорапогащник за бедрото:

Тръбата чорап са били наоколо, тъй като дълго време и специално бедрото високи чорапи тръба са част от професионалния спорт от векове. Традиционно бели с райета в цветовете на екипа и тези чорапи са спортна колекция. Днес тръбните чорапи са напреднали от спортни облекла до офис и ежедневни облекла.

9. Голям чорап за бедрото с размер плюс:

Чорапите обикновено са един размер за всички, но има мъже и жени, които имат по-големи крака и носенето на редовни чорапи ще бъде голям недостатък и едва ли ще служат на някаква цел. Мъжете с размер на крака по-голям от 12.5 и жени с размер над 10 трябва винаги да изберат плюс високи чорапи на бедрото над обикновените чорапи. Плюс размерът на облеклото е голям пазар днес и в този сегмент има много възможности за избор.

Има различни видове и дължина на чорапите от глезена до коляното, но високите чорапи на бедрото са по-различна категория. Тези чорапи са супер удобни, идват в различни модели, цветове и осигуряват облекчение от обичайните заболявания на краката. Не забравяйте да си купите някои от тези мъже и дамски чорапи.

Гледай видеото: The Widowmaker - it could save your life ! #KnowYourScore #CAC (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send