Красота и мода

15 Най-нови дизайни за мъже

Pin
Send
Share
Send


Индия е най-богатата страна с етническото си разнообразие и културно наследство. Има толкова много различни култури, традиции, ритуали и вярвания. Като страничен продукт на такова огромно културно разнообразие, през годината в нашата страна се празнуват много различни фестивали и специални културни събития. Така че почти всеки ден можете да наблюдавате някой или другия празник около вас. Независимо дали става дума за фестивал или ритуал, който трябва да се следва, или просто за голям рожден ден или голяма сватбена церемония, винаги се случва нещо или друго.

В резултат на това всеки един от нас е длъжен да изглежда добре и да се облича добре за всички такива специални случаи, ако сте пряко или косвено свързани с тях. Така че намирането на перфектното облекло всеки път за тези случаи става изключително трудно. Но в наши дни най-често виждаме хората, които следват традиционния стил на дрехите по-често, но единственото нещо е, че те се нуждаят от съвременен обрат към тях. Едно такова модернизирано традиционно облекло е добрата стара куртска пижама. А просто разширен стил върха с деликатно изработени долни панталони е известен като Kurta пижама. Най-широко известният тип курта пижама е пижамата Pathani Kurta. Произхождащи от неразделена Индия, етническото облекло на Pathani сега е тенденционен стил в няколко облекла, особено Kurtas и костюми.

Атрактивна и традиционна Pathani Kurta пижама за мъже в модата:

Следват Топ 15 на най-добрата колекция pathani kurta pajama,

1. Копринена смес Pathani Kurta Пижама:

Носенето на курта пижама pathani стил, дава на всеки човек грандиозен и елегантен поглед. Той също ви кара да се чувствате много престижни и кралски. Но този вид и усещане може да бъде още по-засилено, ако изборът на материал за вашия Pathani Kurta в коприната. Коприната е с изключително гладка текстура, която ви гарантира вечно богато меко, комфортно усещане и, естествено, коприната изглежда блестяща. По този начин, една копринена смес Pathani Kurta пижама е двойна сделка за бонус, която ви осигурява комфорт със стил.

2. Памучна пътека Курта пижама:

Много пъти мъжете обичат да носят удобни дрехи с максимално удобство за носене, вместо да мислят за външния вид на дрехите. Това означава, че те придават повече комфорт на модата и стила. За такива хора, Cotton Pathani Kurta Pajama е идеалният вариант. Можете да разгледате различни изображения на пижама от памучни пътеки в интернет, за да намерите идеалния си избор.

3. Пижама на Pathani Kurta с контрастни цветни яке:

В близкото минало, младото поколение е силно повлияно от тенденцията на пижама pathani kurta с яке в специални случаи като сватба, ангажираност и т.н. Това може да бъде най-популярното облекло сред индийските мъже в момента. Можете да изберете комбинация от обикновен обикновен Pathani Kurta с красив дизайн, отпечатан с яке или иначе можете да изберете дизайнерска печатна курта с обикновен сако. Комбинацията от Plain Pathani kurta с дизайнерско яке е по-популярна от тези две.

4. Бельо Pathani Kurta Pajama:

Pathani Kurta е изключително гъвкав курта стил. Подходящ е за широка гама от материали и огромно разнообразие от дизайни и цветове. Един такъв материал, който наскоро придоби масивна популярност, е бельото. Пижама Pathani Kurta, направена от лен, се появява във вертикална подплата. Горният образ е прекрасно качество на бельото, направено черно от пътеки пижама.

5. Пакистански стил Pathani Kurta Pajama:

Това е друг популярен дизайн на пижама в Индия, Пакистан, Афганистан, Бангладеш и др. Азиатските страни са пакистански стил Pathani Kurta Pajama. Вдъхновена от пакистанския етнически дизайн, тази курта е перфектен избор, ако имате високо и мъжко тяло. Тя включва чудесна пакистанска работа Zari и други дизайнерски елементи, обсипани с курта.

6. Бродирана пижама Патани Курта:

Обикновена цветна курта, състояща се от деликатно тъкана нишка в дизайн, който е различна форма или естествени елементи като цветя, или иначе други геометрични форми могат да бъдат наречени като бродирана патита курта пижама. Всичко, което трябва да направите, е да изберете желания модел Pathani kurta pajama и бродерията ще ви предостави невероятен вид.

7. Patiala Стил Pathani Kurta пижама:

Патила стил облекло е известен сред почти всички възрастови групи на нашата страна. Patiala обикновено е по-предпочитана от жените и момичетата за техните върхове и kurtis, но тя също се състои от много опции под формата на Patiala курта пижама за мъжко облекло, костюми Patiala и др. ви вълнуващ хибриден стил, който изглежда доста привлекателно.

8. Сватбен стил Патани Курта Пижама:

Почти всеки има проблем да реши какво да носи на сватбената церемония. Докато жените имат богат избор от разнообразие, мъжете имат много ограничени възможности. Една от онези малко и вероятно най-безопасният вариант е сватбеният стил Pathani Kurta Pajama. Тя е по-дълга версия на обикновената курта и се състои от тежка бродерия с мъниста и колоритен дизайн. Тя може да бъде придружена и от дизайнерско яке.

9. Стил на партито Патани Курта Пижама:

Въпреки че партито износване обикновено е кратко, сладък и лесен за носене, партия стил Pathani Kurta също е тенденция страна износване опция. Тя се състои от живи цветове, обикновено свързани с контрастно яке.

10. Пижама на Khadi Style Pathani Kurta:

С концепцията „Направете в Индия”, представена от нашия министър-председател, имаме тласък на нашите ръчно тънки и трудоемки индустрии. В резултат на това индустрии като Khadi са натрупали тласък. Следователно, Khadi стил Pathani Jacket може да бъде следващата тенденция стил с младежите преоткриване на модерността в традиционното облекло.

11. Пижама с половин ръкав Pathani Kurta:

А Pathani Kurta обикновено идва с пълен ръкав или пък с дължина 3/4 ръкав. Ако искате случайни погледи във Вашата Pathani Kurta Pajama, можете да отидете за тази опция от половин ръкав Pathani Kurta. Можете също така да закупите пълен ръкав Pathani Kurtas, който има сгъваем бутон с половин ръкав.

12. Пижама от джута Pathani Kurta:

Материалът от юта е по-малко известен материал сред облеклата за индийски етнически дрехи. Можете да видите увеличаващата се употреба на юта във всички видове облекла като ризи, костюми, курти, панталони и т.н. Следователно, джута Pathani Kurta пижама може да бъде чудесен избор за вас.

13. Патани Курта с пижама Дхоти Стил:

Както споменахме по-рано, младежта преоткрива модерността в традиционното облекло. Ето защо, ако искате традиционна курта с модерно докосване, имате пижама pathani kurta за мъжката опция, която идва с пиджама стил dhoti.

14. Средна дължина на бедрото Pathani Kurta Pajama:

Има и различни вариации в Pathani kurta пижама по отношение на дължината на куртата. Ако искате случайни и партийни погледи, където искате куртата да прилича повече на изискана риза, можете да отидете на къса дължина на бедрото Pathani kurta.

15. Дълго коляно дължина Pathani Kurta с пижама:

Ако искате кралски поглед за голям повод, можете да отидете за дълъг Pathani kurta, който покрива бедрата ви и се простира до коленете ви, покривайки ги. Подобен Патани Курта обикновено пасва перфектно на сватбата или ангажимента, както и на всяка друга голяма семейна функция.

Вече сте наясно с факта, че в момента Курта Пижама е най-често срещаното облекло за дрехи сред индийските мъже във всички важни случаи като сватби, ангажименти, партита и т.н. По-специално, пижамата на Pathani Kurta бавно набира популярност. Можете да изберете всеки конкретен стил Pathani Kurta от различни възможности, според случая и предпочитанията ви.

Гледай видеото: Minecraft Irony #171 СЕЗОН 6 - НОВИ ОТКРИТИЯ (Септември 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send