Красота и мода

30 различни вида саронски рокли за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Сарония рокля се състои от дълга дреха, която обикновено се увива около тялото. Тя е прибрана в кръста за мъже и под мишницата за жени. Те са били носени като традиционна рокля в древните страни от Югоизточна Азия от мъже и жени. Но сега съвременните саронги се използват от жените като плаж. Мъжете използват това облекло, както се нарича в различни имена, като Lungi в Индия, Kebaya в Малайзия и Sarong в градските арабски области.

Последни и симпатични сандрови рокли за мъже и дами в тенденция:

Ето някои от 30-те най-добри изображения на Саронг, носени от съвременните жени и мъже.

1. Ръчно боядисана дамска рокля на жените:

Тук е идеалният пример за перфектно съвпадение между облеклото на плажа и саронгската рокля. Това е синя черна сянка Саронг с обикновеното си тяло и широки печатни граници. Границата е получила красива морска синя сянка. Тя може да бъде използвана от всички жени като перфектно облекло от Саронг върху облеклото на плажа, независимо от размерите им.

2. Сарог облекло за възрастни хавайски жени:

Жените могат да носят хавайска саронгска рокля по много различни начини, което е нейният традиционен начин на обличане. Един от тези различни начини е показан на горната картина. Голяма материя с размера на отворените ни ръце е отворена зад нас, за да започнем. След това се държи в предната страна и се прави кръстосано сгъване. Като последна стъпка, тя се поставя зад врата и прави два или три съвършени възела. Тук е вашата зашеметяваща хавайска саронг рокля.

3. Плувен саронг за жени:

Ето един красив нюанс на женския саронг, отпечатан в уникален цветен дизайн. Тук тази част от тъканта се използва за проектиране на пола над врата по-малко. Материалът е лек, но има уникални розови флорални щампи, създадени върху него, което го прави прекрасен, дори и да не добавяме допълнителни аксесоари.

4. Хабискусни огледални дами Саронг:

Представяйки тук, тези три вида саронг дрехи, в които всеки от тях има своите уникални видове тъкани. И притежават единни дизайни за печат, но в различни нюанси. Специфичният отпечатък тук се нарича отпечатъци от огледало хибискус, което възпроизвежда цветето Hibiscus. И материалът, използван за всеки от тях, се различава от памук до синтетичен до дори шифон. Всеки от тях има свой невероятен вид.

5. Чудесна женска сарония рокля:

Сега вижте тази забележителна колекция от дамска саронг рокля. Тук специално нещо за това е, че вече е зашити и не е необходимо допълнително сгъване, за да се получи този традиционен вид. Използваната тук тъкан е поли памук, който има големи отпечатъци по цялото тяло. Гърбът е изцяло отворен и има две ивици около врата, за да държи роклята отпред.

6. Нова мода Летни женски саронг:

Сложете погледа си върху тази прекрасна и великолепна колекция от саронгска рокля за жени. Използваната тъкан е чисто бял шифон и има красиви уникални и модерни флорални щампи с огромен размер, навсякъде по материала. Този сарогичен материал вече е зашит и е готов да даде своето съвършенство.

7. Елегантно изработена дамска рокля на жените:

Тук можете да видите красивия и великолепен саронен материал с райе, използван като идеална безупречна женска саронна обвивка. Тук няма никакви шевове, но голяма част от шифоновата тъкан се използва за този специфичен модел на саронг тайна. Той дава максимален комфорт и можете да почувствате неговата простота, както чрез носенето му, така и от неговия партньор.

8. Красива синя рокля на Саронг:

Направете своя собствена креативност, като използвате такъв вид парче плат и истински плат, за да направите собствен дизайн на женските саронги. Един от тези примери е показан на картинката по-горе. Ето един прост, но елегантен текстово проектиран парче плат, направен за поставяне на прости кръстосани възела пред гърдите ви, за покриване на горната част на тялото. Това е перфектното външно покритие за вашата бикини рокля.

9. New Sling Type женски саронг:

Сега поставете своя принос над тази красива ослепителна рокля за женски саронг. Тя е великолепно зашити, за да постави нарязаните нарязани и извивки, а също така има и някои излишни предмети, за да подчертае погледа на роклята. За да отговарят на темата на плажа, листата от кокосови дървета се отпечатват върху цялата материя, но цялата тъкан е в Maroon и бели нюанси. Тя може да съответства на жените от всички възрасти.

10. Обгърнете Саронгската рокля:

Когато става въпрос за саронг, тази идея е най-проста. Просто увийте кърпа около тялото си и там сте готови за плажа! Това са много бързи diy саронни рокли, които могат да бъдат направени по всяко време навсякъде.

11. Моментни поли:

Искате ли да носите саронг пола и мислите, че нямате време да отидете да пазарувате? Тогава можете да направите тази саронг пола веднага! Просто увийте кърпата и я завържете добре, за да остане на кръста. Може да има много начини, по които можете да направите саронг пола; това е само един от тях.

12. Индонезийски саронг:

Чудех се за традиционните саронги? Този саронг е типичен индонезийски саронг. Най-често се носи само по този начин. Това е добър избор за хора, които не желаят да излагат тялото си.

13. Халтер Сак:

Когато става въпрос за саронги, тогава как може да пропуснете халтера? Този саронг е направен в хоризонтална форма. Има и други модели, които добавят разнообразие в колекцията от саронги. Най-добре изглежда младите жени.

14. Едностранно Саронг Облечи:

Някои от саронг са готови и могат да имат различни модели. Този саронг например има един стил, а другият е само нормален. Това го прави елегантен и красив саронг.

15. Полу-традиционна рокля със саронг:

Сега има полу традиционна саронг рокля, която е съставена от дълга шал кърпа. Това е усукано и сгънато и е изработена саронг. Изглежда много млада и смела. Най-подходящ е за млади момичета. Също така е много удобно и традиционно.

16. Хавайски саронски рокли:

Има и разнообразие в саронгската рокля, която е хавайска саронг рокля. Това е пълно с флорални щампи и е оформено по подходящ начин. Това кара всички жени да изглеждат красиви. Най-подходящ е за плажове и минерални извори.

17. Тропически Саронг:

Сароните се носят на плажовете, така че те трябва да са тропически. Тропическите саронгови рокли изглеждат много ярки и колоритни. Те са най-подходящи за плажни партита и подобни събития. Младите момичета изглеждат доста облечени и предпочитат да носят нещо подобно.

18. Традиционен едностранен саронг:

Някои от саронгските рокли са традиционни и има някои начини, по които те се правят. Това саронг например е направено за запазване на традициите в ума. Това е типична саронгска рокля и изглежда добре на жените. Също така може да бъде идеалният избор за носене на плажа.

19. Бели саронски рокли:

Когато става въпрос за саронг, всеки може да има живи печатни саронги в съзнанието си. В този случай историята не е вярна. Това е просто обикновен саронг бял цвят. Тази саронг рокля е изработена с богати тъкани, за да изглежда по-добре.

20. Дизайнерска рокля Саронг:


Има някои рокли, които изглеждат страхотно, когато са правилно проектирани. Това е една от тях дизайнерска саронг рокля. Тази рокля е модерна и изработена с подходящ дизайн, който се отразява върху него. Те могат да се носят и на партита и събития.

Виж повече: Как да носят саронг

21. Сватбена рокля на Саронг:

Ако смятате, че саронговите рокли са само за плажове и партита, тогава ще откриете този тип саронг. Това е сватбена рокля, която изглежда невероятно и е предпочитана от много жени. Това е красива рокля, която изглежда елегантно в шифон.

22. Саронг с рамо:

Това е печатната и копринена дреха саронг, която е наистина стар модел в саронг колекция. В завихрящи се фигури ще получите в печат цвят на черен, жълт и сив модел. Вие ще получите закрепено крило, което е покривало върху другото рамо. Можете да подарите на своя роднина този вид леки саронг, който със сигурност ще привлече вниманието.

23. Kawaii Pattern Sarong:

Ако търсите ретро саронг, тогава този винаги ще бъде чудесен избор, той е готин за тялото и комфорт за деколтето. Вземете този саронг с форма на лале с отпечатаната дланта на листата в зелен цвят. Ремък за рамото за този саронг също се разширява. Жените могат да опитат това с различен стил като халтер или кросоувър.

24. Молив Саронг:

Това е направено от разтегателен луксозен плат и този мек вид облекло, който е и комфорт за корема ви. Това е хладно 3/4-ти тип ръкав и ще получите цип на гърба в центъра. Ако планирате да закупите този тип саронг, тогава със сигурност трябва да измерите размера на талията си, така че да не се тревожите отново за областта си.

25. Summer Wear Sarongs:

Тези жени, които правят гардеробните си колекции за лятото, тогава трябва да разберат саронг ще бъдат фиксирани селективен тип кърпа. Жените могат да използват този вид саронг по всяко време през лятото за посещение на плажа с любимия си човек или те също могат да опитат на сватбеното тържество на плажа. Това е най-добрият вариант за всеки коктейл и това се чувства свободен да използвате кой е вашият собствен избор.

26. Бяла рокля на Hibiscus Sarong:

Това е специално проектиран за саронг вид, ще получите обратно цип за вашия комфорт. Това е най-предпочитано от колежанки, вие ще получите този памучен материал саронг в живи цветове, така че можете да използвате за вашите случайни дни или вашите случайни партита.

27. Кратка крем саронг:

Намерете тази красива кремава саронг за вашето парти време; ако имате нужда от небрежен саргичен печат, тогава този ще бъде ваш. Цветен печат с красив мач с този цвят на саронг, дизайнерът дава хладен поглед за това облекло. Това е изцяло район ланай тип рокля, така че ще получите сигурен комфорт също.

28. Ръчно отпечатани саронги:

Предимно няколко жени обичат да се опитат ръчно отпечатани цвят на дрехи, така за тези дами, които търсят различен уникален стил, то това е най-добре sarong на пазара. Това е направено с изцяло копринен материал с цвят хибискус и този е мек, така че лесно можете да увиете или покриете тялото си.

29. Мъжки прости саронг:


Кой казва, че саронгите са само за жени? Има и саронги за мъже! Да сте го чули правилно има саронги за мъжете. Някои от мъжете обичат да носят саронг. Така че, ако те търсят нещо като 3/4-та саронг, тогава това може да бъде това.

Виж повече: Обикновен бял саронг

30. Long Sarong за мъже:

Има още една форма на мъжки саронг, която е тази дълга саронг. Докато някои мъже обичат да носят саронг, това може да добави разнообразие в него. Този саронг е дълъг и покрива глезените. Така че, ако се надявате на саронг като този, тогава един дълъг саронг може да е добър избор за вас.

Както се вижда от горната дискусия, женските саронги се предлагат в ярки жилищни нюанси, а също и в различни стилове на отпечатъци, които дори могат да се състоят от растения и животни. Освен това, мнозина предпочитат отпечатъците и цветовете, които съответстват на атмосферата на плажа. И следователно тъканта и дизайните са прекалено хладни и модерни за избор.

Pin
Send
Share
Send