Красота и мода

7 най-добри съвета за избор на матрак за болки в гърба

Pin
Send
Share
Send


Кой е най-добрият матрак за избягване на болки в гърба? Търсите ли матрак за болки в гърба? Ако да, тогава тази статия е за вас. Болките в гърба са един от най-важните причини, поради които хората започват да намаляват мобилността в средна възраст. Лошият матрак за легло е един от основните причини защо толкова много хора преминават от болки в гърба. Смята се, че матракът за легло задържа гърба ви, като го изравнява; все пак, тъй като леглата възрасти, изворите му се изчерпват, където и да спите. Това кара леглото в определен участък да се превърне в празно, структурирано грубо. Спящата подмладява тялото чрез фиксиране на скъсани тъкани плюс мускулите, плюс притискането на нервите и ставите.

Болките в гърба често могат да се кондензират само чрез избор на матрак, който е по-подходящ за вашия стил на сън, изисквания за поддръжка, както и предпочитания за комфорт. Матракът за върхови постижения трябва да предлага подходяща поддръжка на гърба, докато се чувствате възможно най-комфортно.

Избор на матрак за болки в гърба:

Ето и нашите 7 най-добри матраци за болки в гърба, както следва.

1) Плътен матрак за болки в гърба:

Хората често бъркат твърдостта чрез подкрепа; Въпреки това, новите проучвания показват, че максималното задържане и облекчаването на болките в гърба осигуряват матрак със средна твърдост. 95% от ортопедичните хирурзи в едно проучване заявиха, че смятат, че матракът играе роля в управлението на болките в долната част на гърба. 31 милиона американци страдат от остра иначе хронична болка в гърба. Той е един от най-добрите матраци за болки в гърба.

2. Открийте матрак по гръб:

Превъзходният матрак трябва да предлага подкрепа за естествените извивки плюс позицията на гръбначния стълб. Точното количество на гърба също помага на пациента да избягва нежността на мускулите сутрин. Макар че няма много клинични данни за матраците, едно преразглеждане показва, че матраците със средна твърдост обикновено осигуряват допълнително облекчаване на болката в гърба, отколкото твърдите матраци. Това е добрият матрак за болки в гърба.

Виж повече: Болки в гърба по време на бременност

3. Матрак за болки в гърба:

Най-тежки иначе тежко дъно, 5 фута високи в противен случай 6'5, много фактори изискват да бъдат взети под внимание. Изборът на мек, среден иначе твърд матрак не е от значение. Това зависи изцяло от вашия тип тяло плюс нивото на мечката, от което се нуждаете.

4. Цената не се свързва с високите постижения:

След като закупите автомобил, често можете да свържете ценовия етикет с превъзходството на продукта. Това всъщност не е случаят, докато става въпрос за матраци. Намирането на матраци, които ще помогнат на болките в гърба, не трябва да бъде луксозно предложение. Отивате от естествен латекс матрак иначе матрак пяна памет е голям старт. Избягвайте пружините на матрака, тъй като това е класически навсякъде, където ще бъдете измамени. Това е добрият матрак за болки в гърба.

Виж повече: Причини за болки в гърба

5. Дори удобен матрак за болки в гърба:

Несигурно е, че вашият матрак е плосък за създаване на точки на натиск; възможно е да се движите извънредно често през цялата нощ, което наистина може да намали съвършенството на съня ви. Допълнителната, която хвърляте плюс, е по-малко време в дълбокия сън, от което тялото ви се нуждае, за да се съживи и възстанови. Изберете модел, който разпределя налягането спокойно срещу тялото ви, за да подкрепи по-добрата циркулация. В Условия споделяте легло; Вие ще желаете матрак, предназначен да намали трансфера на движение между спящите партньори за спокоен, успокояващ сън. Това е популярният матрак за болки в гърба.

6. Съответстващ матрак за поддръжка на болки в гърба:

Докато пазарувате за нов матрак, се появяват такива, които са завършени, за да бъдат традиционни за естествените извивки на тялото ви. Поддържането на гръбначния Ви стълб правилно, когато спите, е необходимо, за да получавате поддържаща и лесна почивка. Много матраци са изградени от стилни системи с намотки плюс модерни технологии за пяна, за да сте сигурни, че гърбът ви получава правилното количество подкрепа за вашите нужди. Спящата на матрака, която е твърде твърда, може да причини болки в точките на натиск. Средно твърдият матрак може да бъде по-удобен, защото позволява рамото и бедрата да потънат леко. Това е добре матракът за болки в гърба.

7. Пълен ръб матрак за болки в гърба:

Потвърдете, че новият ви матрак има достатъчна периметрова подкрепа. Матракът за върхови постижения трябва да осигури удобна, последователна поддръжка на кръстосани пътища по цялата повърхност, плюс солиден ръб за сядане. Матраци от пенопласт, покрити с ръб, изпълняват брилянтна работа за поддържане на постоянен комфорт през цялата повърхност на съня. Освен това, моделите, проектирани с адекватна поддръжка на ръбовете, са с 20% по-практична повърхност на съня. Поддържайте тези критерии в мозъка като търсене на новия си матрак, а вие ще бъдете във вашия режим, за да отпуснете болката за нула време.

Виж повече: Как да намалим болки в гърба Естествено

Болките в гърба често могат да се кондензират само чрез избор на матрак, който е по-подходящ за вашия стил на сън, изисквания за поддръжка, както и предпочитания за комфорт.

Източник на изображението: Сток на затвора

Гледай видеото: Матрак Алое Вера + (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send