Красота и мода

Топ 9 Меден месец места в Малдивите

Pin
Send
Share
Send


Малдивите са група от остров в Индийския океан, която е дестинация за меден месец за почти всички двойки. Уединените острови, блестящите бели плажове, пенливите пясъци, кораловите рифове и аквамаринът го превръщат в жив рай на земята! Можете да го считате за перфектна дестинация за меден месец, ако искате някои изискани сесии за гмуркане или спокойно отстъпление в някои изключителни минерални извори! В зависимост от вашето настроение и избор, тук са най-добрите дестинации за меден месец в Малдивите:

Най-добрите снимки на Меден месец на Малдивите:

1. Manta Point:

Manta Point е едно от най-търсените места за меден месец на Малдивите. Това е място за гмуркане, където можете да видите хиляди манти. След като кръжаха над кораловите рифове и се почистват, те се плъзгат към плитките води, за да се хранят с планктон. Ако посетите Малдивите, не пропускайте да пропуснете това невероятно гмуркане.

2. Остров Алимата:

Разположен край източния бряг на Малдивите, можете да посетите тази дестинация за всякакъв вид водни дейности; като гмуркане и гмуркане с шнорхел. Блестящите плажове са заобиколени от зелени пейзажи и зашеметяващи живописни местности.

3. Bluetribe Moofushi:

Това място за гмуркане е едно от премиум дестинациите за безброй водни спортове; включително гмуркане, гмуркане с шнорхел, уиндсърф, каяк и водни колела. Можете също така да видите разнообразие от китове, манти и риби, докато се наслаждавате на романтичен круиз или на разходка до бреговата линия.

Виж повече: Места за пътуване до меден месец Швейцария

4. Utheemu Ganduvaru:

Ако искате да погледнете историческите Малдиви, тогава посетете острова Utheemu. Утехему Гандувару е официалната резиденция на султан Мохамед Thankurufaan.

5. Hukuru Miskiiy:

Старата петъчна джамия е още една от най-известните дестинации за меден месец в Малдивите. Това е най-старата джамия на острова и има изискани интериори, проектирани с коралови камъни и произведения на древните арабски писмености. Има и великолепни гробници в памет на различни султани и владетели на този остров.

6. Националният музей:

Ако сте в търсене на исторически места за посещение в Малдивите за меден месец, тогава очевидно можете да разгледате Националния музей. В този музей се намират всички древни артефакти на Малдивите, които говорят за богатото историческо наследство на острова.

Виж повече:Дестинации за меден месец в Шри Ланка

7. HP риф:

Това е още едно известно място за гмуркане в Малдивите. Разположен на атола Северно Мале, това е удобен изглед за красиви коралови рифове и разнообразие от разноцветни риби. Ако сте любител на природата и любител на богатата океанска флора и фауна, тогава това е мястото!

8. Бананов риф:

Получавайки името си от формата на банан, банановият риф е още една легендарна дестинация за меден месец на Малдивите. Разпростирайки се на 300 метра от север на юг и разположени в Северна Мале, ще бъдете изумени от разнообразието на водните организми тук. Това включва - Наполеон Угс, Банерна риба, Moray Eels и др.

9. Sun Island Resort and Spa:

Това тропическо място, разположено в Южен Ари Атол, се счита за най-доброто място в Малдивите за меден месец от много хора. Украсени с огромна зеленина, красиви цветя и лагуни, този курорт ви дава в реално време опит за настаняване на острова!

Виж повече: Най-добър меден месец за младите двойки

Когато избирате Малдивите като дестинация за меден месец, можете да сте сигурни, че няма да съжалявате. Всяка от вашите страсти ще се сбъдне сред островчетата, спокоен бряг или изисканите курорти. Най-добрият сезон за пътуване до тези острови е през ноември и април. Това е периодът, в който няма много дъжд и можете да изследвате това спокойно отстъпление!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Vardi Wala The Iron Man Full Movie. Kannada Dubbed Action Movies. Tollywood Action Movies (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send