Прически

25 Изящни прически за мъже през 2018

Pin
Send
Share
Send


Искаш ли да спортуваш помпадур? Но малко се страхуваш как да се грижиш за него или да продължиш да създаваш този стил за теб? Няма пот, имаме всичко, засягащо помпадурската прическа. От видовете си до грижата, а също и как да подобрите помпадура - ние сме го обхванали тук. Така че, без да губите повече време, нека да се ровим в красивия и творчески свят на помпадур коса. Няма да съжалявате за това.

Най-добрите прически за мъже с изображения:

Нека видим следващите 25 помпадурски прически, които са полезни за различна прическа на другите. Също така изглеждате наистина като приятел.

1. Странична част Pompadour:

Това е много различен подход към помпадур прическа. Помпадур се фокусира главно върху задната част на косата. Тук е частта от страничната част, която ще действа като основата на косата. Това ще даде много красив външен вид и със сигурност ще изглежда стилно. Препоръчително е да се използва добър матов завършен продукт, който има хубава текстура. Страничната коса ще бъде достатъчна с помощта на влажен гел за коса.

2. Кратко Pompadour:

Това е страхотна помпадурска прическа, където можете да я изрисувате с традиционните си черти на прическата. Тя може да бъде постигната с къса коса и може да задоволи почти всяка ситуация. За да получите модерен облик, препоръчително е да оформите косата от частната линия. Също така, ако искате да получите чист вид, вземете добър влажен гел за коса.

3. Подкопайте Помпадур:

Този вид помпадур прическа е страхотно да изпробвате. Този подбиващ помпадур изглежда много добър и дава по-голямо влияние от избледнелите страни. Горната част на главата става обемна, което му придава силен стил. Също така, тя има много гъвкавост, така че да не сте се погрижили за много от стайлинг. Колкото по-дълга коса също изглежда добре през страните.

4. Къдрава помпадура:

Подстриганата помпадур не винаги е с къдрава коса. Всичко е свързано с права коса. Погледът, който получавате с права коса, не е напълно възможен с къдрава коса. И все пак, с добра текстура, обем и правилен разрез може да ви привлече голям къдрав помпадур. Тя ще изглежда страхотно и ще прегърне фантастичната чистота на помпадурите. Също така можете да включите и под подрязани или къси страни.

5. Вълнообразен Помпадур:

Една класическа помпадурска прическа ще ви даде остър и остър поглед. Но това вълнообразно ще ви даде радост и пълно с младост. Чудесно за модата, тъй като този стил не се приема много сериозно. Този външен вид също е лесен за достъп и създаване.

6. Избледняване на Помпадур:

Тази прическа силно разчита на помпаур. Избледняващият стил се свързва с много прически на човека. Тази популярност идва от способността на pompadour да даде стабилност и чистота на разхвърлян стил. Той съчетава всички основни стилове със заострени ръбове на класическия дизайн. Поради късата си дължина над ушите, тя ще създаде външен вид с повече тегло и обем отгоре.

7. Quiff Помпадур:

Този помпадур избледнява създава много стилен външен вид. Той съчетава както помпадура, така и quiff. Тя дава много обем на върха на главата. Тя също изглежда много красива. Квиф също може да бъде опростен, като го направи по-малък или по-голям. Този чист хитрост изглежда много силен в сравнение с месив киф, който изглежда мек.

8. Мини Помпадур:

Този помпадър, по-малък от кратък, създава помпадур. Тя се нарича още мини помпадур. Това е чудесно за мъже, които имат къса коса и по този начин не могат да направят класическия помпадур. Този тип помпадур може да се ползва от тези хора и може да изчака косата да започне да расте. Въпреки че тази прическа няма да привлече много внимание, тя все още е голяма за съвременния човек.

9. Направо Помпадур:

Този вид помпадур блясък създава много остър и класически вид. Дори ако тази прическа може да се направи на вълнообразна коса, най-добри резултати се постигат при прави коси. Така че, ако нямате вълнообразна коса, можете да опитате това. Също така изглежда много професионално и спорта много чист, чист вид, както добре.

10. Модерен Помпадур:

Въпреки че помпадур е вечна класика, на него се дава обрат от 21-ви век, за да изглежда като модерна помпадур. Това му придава по-лъскав, зашеметяващ и остър поглед. Докато човек има доверие, той може да извади този поглед. Тази версия на pompadour е по-дефинирана от оригиналната версия и по този начин може да направи лицето по-дълго. Хора с кръгли лица също са подходящи за това. тип на модера

11. Помпадур и брада:

Това е вид модерна помпадурска визия, където тя се съчетава с брада, за да придаде най-добър вид. Тази комбинация наистина ще обърне главите и очите. Не е лесно обаче да се издърпате. Първо, размерът на брадата трябва да е във форма с помпадура, в противен случай наистина ще изглежда странно. Също така, редовната поддръжка и подстригване са много важни за поддържане на красивото.

12. Помпадур с една дължина:

Днес мъжката помпадур е всичко за подбиване. Но някои все още имат по-дълги страни. Тази помпадур с една дължина няма да създаде разграничение между дължината на страните и горната коса. Това дава по-класически вид. Страничните части на косата също могат да се вземат, за да се създаде помпадур. Този вид придава много полиран блясък, но височината на косата тук е по-малка. Страничната част може да бъде добавена, ако е необходимо, към този стил.

13. Пълен обем:

Това е вид мъжки помпадур, където се тества и използва пълния обем на косата. Става дума само за това първоначалната концепция да бъде изцяло нова, чрез увеличаване на ширината и дължината на помпадура. Този вид може да бъде спортуван от всеки, но човекът с най-дебелата коса ще се възползва най-много. Можете да бръснете страна, за да създадете пълен помпадур поглед, а също така да използвате сешоар, както и необходимия продукт, за да получите желаните резултати.

14. Текстуриран Помпадур:

Този тип помпадур включва помпадур в много лъскав начин. Този текстуриран стил ще даде малко структура и цялост на цялото нещо. Това е идеално както за офисите, така и за работните часове. Тази текстура също е лесна за създаване. Но ако имате права коса, може да е трудно да извадите този поглед. Затова се препоръчва използването на текстуризатор.

15. Азиатски Помпадур:

Тази азиатска помпадур има помпадур. Тази прическа изглежда фантастично на различни видове хора. Елегантната и тъмна азиатска коса е напълно подходяща за приготвяне на помпадур. Тя ще изглежда много зашеметяваща и красива. Ако обемът на косата е огромен, тогава помпадур може лесно да се постигне. Но ако косата е тънка, обемът на косата може да се увеличи с използването на различни продукти.

16. Елвис Помпадур:

Класическият помпадур е възникнал още през 1700-те години, но това не е популярна прическа, докато не се използва от скалната култура от 1950-те и от самия Елвис Пресли. Само по този начин популярността на помпадурите изчезна. В предишните дни, pompadour използва за гладък и напълно прав, а в днешно време, всичко е за обем и текстура. За да получите този вид, трябва да използвате различни продукти, за да получите този гладък дизайн.

17. Подраскане отзад

Това е вид класически помпадур, където, ако косата ви е гладка и гладка, заслужавате тази прическа. Тази помпадур изглежда полирана в сравнение с текстурираните. Той също така дава старомоден, ретро вид, както добре. За да получите този красив вид, се препоръчва да използвате восък или коса гел или дори сушене на удар, преди да продължите да правите стайлинг.

18. Изключен Помпадур:

Тази прическа pompadour мъжка специална е наистина настроен да въведе допълнителен живот в живота си подстригване. Тази прическа трябва да бъде начин за това вълнение. Изключеното подрязване сега се комбинира с добре изглеждащ помпадур и по този начин изглежда идеален за човека от 21-ви век. Тази много красива прическа също ще бъде много привлекателна.

19. Текстуриран релаксиран помпадур:

Тази отпусната прическа pompadour мъжка специална прическа ще ви накара да се чувствате уверени. Този вид комбиниран с нормален помпадур, тази прическа ще покаже на останалите дефиницията, че са готини. Това е чудесно за хора, които имат гъста и вълнообразна коса. Ако някой няма дебела или вълнообразна коса, може да ви помогне използването на различни продукти.

20. Помпадур с блясък:

Тази помпадурска прическа за мъже изглежда много лъскава. Също така, за да сте сигурни, че имате достатъчно блясък, това е критерий, който прави косата ви много естествена. След това трябва да го изсушите и след това да използвате помада за стайлинг. След това използването на блестящ спрей ще увеличи фактора на блясъка.

21. Помпадур с допълнителен обем:

Това pompadour прическа за мъжете се нуждае от специално като допълнителен обем. Помпадур вече е страхотна стилна прическа, но ако имате повече обем на косата, че красотата може да отиде много по-високо. Трябва да използвате различни продукти, включително използването на продукти за увеличаване на обема, помада и т.н. И накрая, можете да опитате крайните резултати.

22. Помпадур с руса коса:

Заедно с помпадур, има и много различни неща, които можете да изследвате повече. Можете да играете с размер, текстура и дори цвета на косата си. Това ще направи вашия pompadour по-зашеметяващ и лъскав. Можете също да използвате косата помада за увеличаване на нейния стил.

23. Средно избледняване на Помпадур:

Това е много по-различен подход към маршрута на помпадур. Ако комбинирането на оригиналния pompadour с средата избледняват, тогава цялото нещо ще изглежда просто вълнуващо. Тя има по-дълга коса в средата на главата до по-късата коса около нея. Това дава уникална форма и размер на външния вид. Това също ще изглежда много остър и остри. Можете да използвате и косата за коса, за да увеличите стила си.

24. Къса къдрава помпадура:

Когато косата ти е къдрава, това е прическа. Тази прическа ще ви даде къдрава помпадур. Това е напълно стилно и красиво изглеждащо. Също така, трябва просто широк гребен за зъби, за да оформите прекрасната си коса. Можете също така да използвате продуктите на помадната прическа, за да увеличите стила си. Ако искате допълнителен обем, просто изсушете корените на космите.

25. Къс Помпадур с високо избледняване:

Този вид помпадур прическа ви дава стилен, военен вид. Но не забравяйте да запазите пропорции. Твърде много избледняване може да удължи лицето твърде много, но високото избледняване с кратък помпадур ще изглежда най-добре. Също така използвайте продукти за прическа с помади, за да увеличите коефициента на стил.

Този огромен списък ни дава яснота как да оформяме помпадур. Също така познаваме многото видове стилове, свързани с помпадур. Това не само ще ви помогне да решите каква ще бъде следващата ви помпадурска прическа, но и ще ви накара да знаете как да я поддържате редовно под контрол.

Pin
Send
Share
Send