Красота и мода

15 Последни и традиционни дизайни на Churidar Kurta

Pin
Send
Share
Send


Костюмите на Churidar kurti salwar са известни от векове и оттогава са произлезли костюмите на salwar. Традиционното индийско облекло се признава от костюмите на churidar salwar kameez. От време насам, когато се сдобива с модния си стил, традиционните изглеждащи костюми на салварите се превръщат в по-красиви отпреди всеки път, когато се появи в нов дизайн. Костюмите на churidar salwar kameez вече могат да се носят върху тесни джинси или дължина на глезена. В churidar kurta като churidar ръкави и кръпка работа на chipolata, или някои око улов разликата в choli част на kurti изглежда свеж и нов за света на облекла и екипировки.

Малка разлика в дизайна и модела на куртите дава невероятен вид на облеклото. Кратките kurtis, които имат churi ръкави или са без ръкави, дават зрелищен поглед на жените, които искат традиционния им поглед. Напротив, дългите курти на дължината на глезена или дължината на пода са едновременно невероятни дизайни, които представят традиционния вид на дизайна на churidar kurta. По този начин днешната мода въведе anarkali kurtas, които силно ни напомнят последните churidar kurta проекти.

Красиви и стилни дизайни на Churidar Kurta за жени в тенденция:

Нека трябва да погледнем 15-те най-добри дизайна за дамите.

1. Деним Churidar Kurta:

А прохладното деним churidar kurta дизайни са един от trendiest и стилен kurta човек определено би искал да има такъв. Готината деним плат е тази, която всяка дама иска да носи. Синият нюанс на деним и червеното докосване на финала в куртата подчертават облеклото.

Churidar Kurta с ръкави без дупки:

Churidar kurta дизайн без ръкави изглежда възхитителен за всяка дама. Комбинация от розово златисто и жълто е такова освежаващо ярко съвпадение, което хипнотизира всички очи. Дизайнерската бродерия за декорация на врата също дава традиционното усещане на облеклото.

3. Съответстващ набор на Churidar:

Съвпадащ дизайн churidar kurti с churidar salwar изглежда перфектното облекло за традиционен вид. Двете разфасовки на kurti леко в предната страна е нов дизайн на същия пенджабски стил kurtas. Страничните срезове изглеждат различно и стилно.

4. Anarkali Churidar Kurta:

Anarkali churidar kurti е един от най-горещите модни стилове в наши дни. Поясът на аннарливите рокли изглежда традиционно и красиво. Ръкавите churidar и частта choli на kurta изглеждат драстично страхотни.

5. Среден разрез Churidar Kurta:

А средата нарязани kurti churidar стил с churi ръкави и комбинирани с churidar salwar е един от най-страхотно изглеждащи модели. Изцяло бродираната курта в тъмни цветове изглежда великолепна на тържествата и наистина е облекло за парти.

Виж повече: Churidar Pant дизайни

6. Кратко Churidar Kurta:

Краткият набор churidar kurti обикновено се носи по-малко, но дизайнът на такава комбинация със сигурност е красив. Жени с къса височина изглеждат зашеметяващи в такава зашита курта. А churidar salwar комбинирани с churidar kurta и костюми на такива височина момичета.

7. Нагънат Churidar Kurti:

Блестящото лятно облекло може да бъде достатъчно красиво, за да бъде толкова невероятно. Плисиран дизайн churidar kurti с обикновен шалтед и напълно отпечатана пола се удължава точно над глезените. Едно съвпадение на обикновена дупата и чуридарска салвара е това, което всяко момиче би искало да сияе.

8. Обикновена пола Чуридар Курти:


Една обикновена изгоряла пола и отпечатани чоли е още един невероятен дизайн, който жените изглеждат великолепни. Дължината на глезена на куртата и churidar salwar придава на брилянтния вид на облеклото.

9. Асиметричен храм Churidar Kurta:

С дизайнерски вид, даден на разновидностите на salwar kameez модели, обичаният дизайн също се възхищава от любителите на модата в наши дни. Дизайнът на асиметричен хемидър курти се превърна в стил костюм, който се превърна в част от всеки гардероб.

10. Дължина на глезените Churidar Kurta:

Дължината на глезена churidar kurta е една гореща тенденция, която е гореща любима сред дамите този сезон. Независимо дали става дума за къси момичета или за високи, косата на дължината на глезена на чурира куртис изглежда невероятна на всеки един.

Виж повече: Churidar Readymade

11. Печат на Bandhini Churidar Kurta:

Бандхини отпечатък churidar kurti е световно известен, тъй като много години всъщност от момента на въвеждането на бандхини. Отпечатъците на бандхини изглеждат толкова традиционни, но и страхотен дизайн. Съвпадащият churidar salwar и dupatta е пълният комплект на екипировката.

12. Бродирани Чоли Чуридар Курта:

Една бродерия choli kurta churidar дизайни са една страхотна модел жени изглежда невероятно инча бродерия Чоли и обикновен пола flare в комбинация от жълто и червено изглежда изключителна. Жените с очарователна височина изглеждат прекрасно в такива проекти.

13. Губещ бод Чуридар Курта:

А хлабав бодлив churidar kurta е един очарователен дизайн, който изглежда шик на хладно дами по време на лятото. Плющеният и огромен бод на дизайна на курта churidar изглежда тромав, но стилно изявление за обличане на дамата.

14. Случайни печатници Churidar Kurta:

А случайни дресинг може да бъде динамичен с churidar kurti дизайн стил. А просто цвете отпечатани сиво-сенчести цветни kurta може да изглежда еднакво удивително като другия дизайнер salwar kameez облекло. Блоковата печатна салвара и дупатата придават традиционен стил на куртите.

Виж повече: Модели на Anarkali Churidar

15. Черно Churidar Kurta:

Черните никога не са излизали на открито през всеки сезон. Летата рядко избират черно, но функцията на закрито, облечена с черно облекло, със сигурност може да покани черните churidar kurti с подобни черни churidar salwar и дизайнерски печатни или бродирани dupatta.

От друга страна цветовете също играят жизненоважна роля за превръщането на облеклото в по-привлекателен и бляскав. Изборът на правилните цветове и правилното им съвпадение придава невероятен вид на превръзката. Обикновените цветове изглеждат брилянтни в дизайна на churidar kurta, тъй като обикновените цветове придават голямо значение на дизайна на churidar. Докато отпечатаните облекла имат и собствено значение на стила в него. Бродерията и работата с кръпка също изглеждат невероятно с churidar модела. Изборът на перфектна двойка salwar също прави голяма разлика в стила на модата churidar kurta. А churidar salwar е добре познат всички време любимите стил на salwar. Но пътека salwar или Patiala salwar също изглежда невероятно с кратък churidar salwar.

Гледай видеото: SCIENTISM EXPOSED Full Documentary 2016 HD (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send