Красота и мода

Как да отслабвам без фитнес

Pin
Send
Share
Send


Рано сутринта по пътя към парка, ние можем да се доберем до хора от всякакъв вид живот, които ни минават, обгърнати от техния фитнес балон. Човек може да види, че младежите колоездене, тийнейджъри тичане, стари хора, джогинг, някои от тях стоят в кръг, смеейки се драматично, за да се изпоти от ежедневните си проблеми. Както всички знаем, загубата на тегло е новата мантра на този сезон. От младежи до младежи до средна възраст и в края на старостта, всички се стремят да поддържат тялото си във форма. За всички наши младежи, загуба на тегло идва с тежки часове, прекарани във фитнеса, пот и екстравагантна тренировка, но дали това винаги е необходимо? Теглото може да се загуби дори и без фитнес и да се докаже, че тук е днешната статия.

Строга диета:

Първата стъпка към правилното тяло без фитнес е строга диета. Човек не може да очаква това да е толкова добро, така че от ранна сутрин трябва да се следва страхотна диета. Често сме чували родителите ни да казват колко важна е закуската и че са абсолютно прави. Започнете деня си с купа от зърнени култури и малко мляко, а понякога може би и някои палачинки или препечени филийки. Правилното хранене в самото начало на деня поддържа вашия метаболизъм на върха, така че да можете да функционирате добре през целия ден. Номерът е да имате лек обяд и вечеря, като избягвате всяка храна, която може да влоши увеличаването на теглото и да ядете по-малко, но повече пъти на ден, като давате на тялото си това пространство, за да усвои храната и да ги обработва.

Виж повече: Как да отслабвам на бузите

Права храна:

Заедно с диета е важен и правилния вид храна, а това означава да се казвам чао на всички бургери и пържени картофи в неделя вечер. Въпреки, че това нарушава вековния мит, пикантната храна помага да се отървете от допълнителните си flabs. Ендокринното общество в годишната си среща в Сан Франциско обяви пикантна храна като лют пипер или халапени, лук и чесън може да ви помогне да преодолеете проблема си с преяждането. Науката казва, когато храната е по-добра; получаваме чувството, че сме пълни и по този начин ограничаваме прекаленото хранене и загубата на тегло. Тогава отново малките закуски около деня трябва да бъдат само плодове и леки закуски, в противен случай теглото ще са склонни да останат същите.

Сън за добра нощ:

Следващата стъпка е да се заспи добре. Дете расте в съня си, ние знаем. Но също така работи и за нас. Докато сме хъркане далеч нашите притеснения, тялото ни работи за регулиране на щети и ремонти и лекува засегнатата област, която може би нещо от раната обратно към депресиран ум. Но това, което се случва, когато тялото без никаква друга работа търси нещо, което да направи, те усвояват храната и се разграждат и обработват, като по този начин предотвратяват натрупването на мазнини и въглехидрати. Така че този начин да спите и да бъдете мързеливи за тези няколко часа през нощта всъщност ви облагодетелства.

Виж повече: Лесно Отслабване Съвети Без Упражнение

Танцуване:

Следващото най-добро нещо за упражняване е взривяване от тях на високоговорителите и освобождаване. Танцуването е сигурен метод за изстрелване на пот, докато се забавлява, а когато се забавлява с работата, това е сигурен метод за отслабване. Танците използват енергията на тялото и тялото, за да произвежда повече разгражда повече захар и въглехидрати, които също се използват в процеса. По този начин той осигурява същите предимства, които има неблагодарна само с много по-забавно. Така че можете да се запишете за танц или просто да танцувате безгрижно към волята си. Танци като Зумба, уличен танц, хип-хоп, танци на корема и дори балет могат да ни помогнат да успокоим тялото си.

Самозащита:

Ако фитнес не е вашата чаша чай, самозащита трябва да бъде. Няма нищо лошо да разберете къде се намират силните ви страни и ако смятате, че самозащитата е важна и забавна да се научите, тъй като това е още един начин, по който тялото получава рутинна работа без фитнес зала и изгаря добро количество калории. като по този начин намаляваме теглото си. Така че се раздалечи и удари.

Виж повече: Как да отслабвам без диета

Прием на течност:

И накрая, но определено не е най-малкото - консумацията на течности, която идва в много форми главно вода. Това може да е тайна, но водата ви помага да изгорите калориите си, като същевременно поддържате телесните температури за по-добра кожа. Така че, когато получим две безплатни неща само с един продукт, защо да не го пробваме? Всяка сутрин чаша топла вода с малко лимон или мед и може би чаша лука топла вода през нощта преди леглото - това е всичко, от което се нуждае. Освен това много енергийни напитки, протеинови напитки, сокове или енергийни напитки също могат да ни помогнат, като поддържаме енергийното ниво в тялото ни високо, като по този начин изгаряме повече калории.

Източник на изображението: Shutterstock

Гледай видеото: Упражнения за Бързо Отслабване (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send