Прически

9 Най-новите бръснещи прически за къса и дълга коса

Pin
Send
Share
Send


Бръсначката прическа е най-добрият вариант за онези жени и мъже, които имат леко тип вълнообразни косми, голяма част от този модел на бръснач не работи за редовно навито коса. Дамските къси прически нарязани с бръснач са направени с бръснач с прав ръб. Този стил се използва от време на време или се използва за гофрирани ключалки или фини косми.

Най-добрата бръснарница за прически за жени и мъже с изображения:

Ето списъка на топ 9 бръснач прически и изберете коя е подходяща за вашата дълга и къса коса.

1. Една дължина на лоб с назъбени краища:

Това, което е всеки един от дължините, е супер популярно точно в този момент. Всички коси с бръснач са идеално докосване за този нисък стил на поддръжка и оставя косата да изглежда лесно шик. Ако сте младо момиче и искате някакъв различен модел за коса, то този ще бъде подходящ за вас.

2. Бръснач Боб с ресни:

Blasts са мач, направен в рая за рязане на бръснач, тъй като те включват много повече повърхност! Това е изключителен метод за игра с вашия стил и представяне на някои модни персонални вибрации, ако гардеробът ви е по-смесен.

3. Подстригване с бръснач:

Острият бръснач прави острието прави права наклонена черта с дефект, който допълва идеалния начин на живот на всеки мъж. Пратените с асиметрия могат да изглеждат съвсем различни. Най-преобладаващото решение са дългите взривове, премахнати от другата страна и светилището, подбито от другата страна.

4. Дължина на разхвърляното рамо:

Разбърканата средно дълга коса е най-известният модел сред младите дами от всякаква възраст, тъй като подхожда на широка гама от форми на лицето и се свързва добре с приятен начин на живот. Изключително остър ръб придава на върховете тънка вибрация.

5. Дълги слоеве за рязане:

Кратки коси чудеса не са главните, които могат да си играят с бръснач при жените с дълга коса, не сте отхвърлени! Обновете перния стил, като получите по-дълги слоеве. Ако лицето ви е дълго и прави, то тази прическа може да привлече вниманието на вашата личност.

6. Прическа със средна бръснач с ресни:

Голям случай на бръсначи с марка panache - тя обединява натоварвания от слоеве и дълги бръсначи. Тази подстригване със средна самобръсначка създава впечатление и ще подхожда на всяка жена, която е склонна към по-дрехи дрехи.

7. Бръснат Боб:

А бръснач намали прически за къса коса е страхотно решение в случай, че се нуждаят от повече обем в живота си. С парчета, това е енергична и съвременна бръсначка, която изглежда невероятно за дами от всякаква възраст. Младите момичета могат да опитат тази къса прическа за бръснач за всяко време на колежа.

8. Дълга коса с бръснач:

Дълга коса, не можеше да се грижи по-малко. Стиловете за рязане като тези ще повлияят на гривата ви да изглежда пълна, независимо дали сте я получили от майка си. Професионален съвет - взривът трябва да е дебел. Можете да бъдете сигурни за тази прическа и да получите подходящо облекло, за да изследвате красотата си в тълпата.

9. Продължително изрязване на бръснача:

Един невероятен план за допълване и избухване на вашата черна коса стайлинг бръснач нож докосна tresses е да се получи функции или balayage. Това е прекрасна прическа за лятото, а с различни нюанси на подобно оцветяване, внимание е привлечено от естетиката на прическата.

Подстригването на бръснача е много прецизно, а когато се прави правилно, дава естествените резултати в съвременните прически. Когато правите прическата на бръснача, косата ви е по-люлка и се движи в косата.

Pin
Send
Share
Send