Красота и мода

15 Традиционни и нови дизайнерски костюми Churidar за жени

Pin
Send
Share
Send


Модните стандарти бързо се променят и дават нови стилове за перфектно дизайнерско облекло. Етническите дизайни също са придобили промени, които включват и традиционен, и модерен вид. Едно от етническите облекла, което все още има своето уникално място в гардеробите на шика, са churidar рокли. Новите дизайнерски рокли на churidar са доста популярни с деликатен дизайн на бижута за изключителен поглед в малки и големи случаи или събития.

Независимо дали избирате безупречния Anarkali, или обикновените прави резки, churidars винаги са украсявали красотата на жените. Ето няколко селективни дизайна, които са широко избрани за етнически вид от стилни жени.

Най-новият и модерен дизайнер Churidar костюми дизайни за дами в тенденция:

Нека трябва да погледнем в топ 15 дизайнерските костюми.

1. Дизайнер на високо ниво Churidar:

Черният е любимият цвят на почти всички дами там. Отпечатан дизайнерски модел също дава черен плат от жоржет, за да се увеличи неговото подобие. Роклята се отличава с висок дизайн, с дълги цветни флорални джобове и бели отпечатъци по-долу. В деколтето също се дава листов дизайн в златист цвят с обикновен граничен дупат.

2. Слоест дизайнер Churidar:

Многопластовите дизайнерски модели са доста търсени сред тийнейджърите на пазара. Направена с комбинация от коприна и мрежа, на роклята се дава обикновена салвара. Гръдната част на роклята се оформя в цветен дизайн, а долната част се прави с няколко слоя. Роклята получава дизайнерска флорална граница с прецизно рязане.

3. Churidar:

Дизайнерски костюми churidar, който е комбинация от brocket, коприна и мрежа, със сигурност ще ви даде чудеса на партита. Проектиран в червено, salwar е направен с копринен материал, съдържащ бродерия с пълна дължина. Горната част е изработена с брокетен материал, завършващ с мрежа, осеяна със златна бродерия.

4. Дизайнер с двойна врата Churidar:

Дизайнът на рокля с двойни модели на врата дава революционна промяна в най-новите дизайнерски дизайни. Предлага се в светли нюанси, на роклята се придава модел с право изрязване с тъмни цветове. На роклята се дава двоен модел на шията; на външния се дава U-образно гърло, докато на вътрешното се дава модел без ръкави.

5. Дизайнер на къси дължини Churidar:

Един прост и изявен дизайн в дизайнерските костюми на churidar е даден на върха с къса дължина за дива вид. На върха на роклята се дават малки отпечатъци с полукръгъл дизайн на врата. Вратът и границата са декорирани с проектирани от Heena щампи, а обикновените salwar и dupatta получават черни граници, за да подобрят дизайна.

Виж повече: Чуридар Салвар Камез Индиан

6. Дизайнер на Anarkali стил Churidar:

Дългите рокли, вдъхновени от дизайните на Anarkali, са много обичани от жените за сватби или други подобни поводи. Роклята е изработена с шифонен материал, за да придаде прекрасен вид на дрехите. Горната част е изработена с брокетен материал, а дългите ръкави са направени с прозрачен шифон.

7. Тунист дизайнер Churidar:

Churidar получава нов облик с върхове, вдъхновени от туники. На върха на ръкавите е даден бежов дизайн, заедно с прилепването до гърдите и докато слиза, става широко и губи. Салвара е направен с шифон, който също се губи при монтажа.

8. Дизайнер Джорджет Churidar:

Дизайнерските модели churidar костюми в бяло са сграбчили сърцата на няколко етнически любовници. Чуридарът е направен от жоржет с малка флорални и мангови модели. На деколтето на роклята е даден подобен дизайн. С дългите прозрачни ръкави, на роклята се дава копринена салвара с обикновен dupatta с подобни релефни граници.

9. Churidar, дизайнер на централно рязане:

Доста в крак с времето дизайн в най-новата дизайнерска колекция churidar се прави с централизиран разрез. Черният връх на churidar е направен с шифон с голяма дължина с дълги отрязани ръкави в цветен дизайн. Дизайнът на врата също носи същия модел на рязане. В Salwar се дава дължина на глезена в черно флорални дизайни.

10. Дизайнер на яката Churidar:

Разкошен дизайн в дизайнерски костюми е направен от копринени материали. Тънкото прилягащо се покритие се отличава с дизайн на врата с дизайн на яката с малък дизайн на бхарат с вградени огледала за рязане. Салварите на чурира също се правят в коприна с обикновена жоржет дупата. Ръкавите на роклята също са подложени на рязане и дълги странични срезове.

Виж повече: Последни колекции на Chudidhar

11. Чудесен дизайнер Churidar:

Дизайн, вдъхновен от kediya в Гуджарат, е направен с нетен материал. Материалът дава успешни недостатъци на роклята с обикновена сребърна граница. Слоевете се появяват от талията и се изтеглят до края на роклята. Сватбата на роклята е направена от коприна.

12. Velvet Designer Churidar:

Кадифето винаги е давало кралски поглед на новите дизайнерски рокли. На върха на роклята е даден богат дизайн на врата с елегантни граници на деколтето и границата на роклята. Гръдната част на роклята е направена с кадифе, а долните недостатъци са направени в шифон, който е с дължина на коляното отпред и от цялата дължина.

13. Кралски дизайнер Churidar:

Тежък дизайн в дизайнерския churidar се прави с копринен материал. Роклята получава тежка работа с бродерия в златисто и червено. В коприната salwar на роклята също е дадена бродерия в края на краищата да го направи богат, с прост dupatta да носят. Вратът е декориран с единични и двойни златни граници.

14. Дизайнер на произведения на Gamthi Churidar:

Етническото облекло с традиционно докосване е най-добрият дизайнерски модел, даващ имперски привкус на вашия възглед. Прекрасната рокля в червено и черно се прави с памук и се дава няколко цветни кръпки, известни като Gamthi работа. Дупатата на роклята също съдържа подобна работа.

Виж повече: Модели на шията за Churidars

15. Работен дизайнер на Kasab Churidar:

Когато кадифето е украсено с касаб, то дава великолепни дизайнерски костюми за бракове. Червеният връх е проектиран със златна касаб, която прави флорални и дизайн на листата с врата на яката и право нарязване. Върхът е комбиниран с цвят на кожата Salwar и обикновен dupatta.

Предимно булчински дизайнерски рокли churidar са изработени с шифон или кадифе, за да му придадат великолепно докосване. Най-новите тенденции в дизайнерските рокли на churidar са Anarkali рокли, които идват с дълга и къса дължина с красиво изработени дизайни.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: SCIENTISM EXPOSED Full Documentary 2016 HD (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send