Красота и мода

30 най-добри колекции от дизайни на готови блузи

Pin
Send
Share
Send


В този бърз и зает развиващ се свят, дамите харесват и предпочитат да носят съответстващи блузи, които лесно могат да бъдат закупени от дизайнер или магазин за дрехи. Когато жените мислят за лесно достъпни средства за блузи, които вече са били зашити и лесно достъпни в магазина. През последните години напрежението да отидем на шивашки да им дадем измерванията и да изчакаме блузата да бъде зашита, отиде, вместо това, дамите просто отиват със своя сари в бутиков магазин и според цвета на сари, жените решават за дизайна и модела. блузата. Говорейки за дизайна има безкраен брой от тях. Дизайните варират в зависимост от материала на платното, цвета на камъка, използван в дизайна на магама, и конци, използвани за създаване на брой дизайни.

Дизайн на индийски готови блузи:

Тук е топ 30 готови дизайн блуза изведени накратко, което определено ще даде идея за женската група, за да получите разширена идея за различни дизайни, щампи и най-важното формата на блузата вида на деколтето и дълбочината.

1. Синтетичен дизайн на блуза с кръгла врата:

Кръгът на врата винаги е по начин, който придава прост и елегантен завършек. Жените като кръгла шия дизайн много поради финала на блузата. Блузата с кръгъл врат се съчетава с всякакъв вид сариев материал - шифон, Джорджет или друг синтетичен сари. Куките се предлагат на гърба или като преден отворен дизайн. Дизайнът на кръглата врата може да се комбинира с мъниста или камък по ръбовете на готовата ръкава на блузата, което прави блузата по-привлекателна. Използваните връзки са обикновено със златен или сребрист цвят.

2. Модели на сако с кръгла врата:

Сатените блузи, предназначени за кръгла шия, се справят много добре с леко оцветени готови сари блузи, когато сарите остават неприятни. Дизайнът на бродерия с кръгла врата е изработен от тъмнокафяв кестеняв цвят на сатен, черешово-червено или синьо, както и износването на партито с обикновен Faux Georgette saree с готови блузи. Материалът от сатен може да бъде комбиниран с дантела или мрежест материал, който добавя красота към блузата.

3. Готова блуза със златни квадратчета:

Дизайнът на квадратната врата е следващият най-харесван модел от дами, който дава прост и годен вид. Златната блуза с квадратно гърло е най-често достъпна във всеки магазин за конфекция и този цвят съвпада с всеки цветен сари. За да изберете цвят на блуза за сари, който решава в последната минута за парти, тогава този дизайн трябва да е първият избор.

4. Блестяща блуза с V-образно деколте:

Glittery работи V-образно деколте дизайн е най-популярна сред младите дами поколение. Блестящи мъниста с блуза с подплатена блуза, изработена с рисунка. Тази искряща готова блуза се съчетава с шифон сари, които са леки и фини. Тъй като блузата е светла, цветът на сари трябва да е мек. Предимно износени като парти.

5. Блуза с китайска яка

Този дизайн на блузата беше голям хит през 2016 година. В този дизайн предната част на блузата е пълно покритие на шията с предна кука, а задната част обикновено е кръгла или малък прозорец, даден в центъра на материала. Този тип блуза се съчетава добре със креп сари, шифонови сари. Предимно носени от младежи, както и от жени на средна възраст.

6. Блуза с високо гърло:

Блузи с висок дизайн, които най-често се използват от жените от края на 50-те години, започват да харесват дизайна, а дизайнерките готови блузи са осъзнали, че са започнали да доставят готови блузи, които могат да бъдат от златен материал или шифон или памук с бродерия с различна цветова нишка.

Виж повече: Дизайн на блуза Lehenga

7. Готова блуза с халтер:

Това е много фантазия и секс привлекателен модел, носен сред младите момичета и най-често срещаните сред звездата на Боливуд. Моделът за врата на врата се предлага в различни размери на чашата, а привързаността към врата може да се регулира според индивидуалната фигура на тялото и удобството.

8. Блуза с готови спагети: t

Специалността на този дизайн е нишката, която се вижда в гърба, която много младежи привличат. Благодарение на търсенето си на пазара, дизайнерът излезе с дизайнерската блуза.

9. Чиста Селвс Готова Блуза със Сари:

Гръдната част е изработена от текстилен материал като Brocade, Georgette материал с ръчно изработен с прозрачен материал с дизайн на бродерията, който се вижда на ръката. Дължината на ръката може да бъде пълна или над нивото на лакътя.

10. Блуза с гръб:

Този вид готови дизайн се продава на пазара, тъй като дамите харесват дизайна на блузата, който най-често се вижда в филмите. Един такъв дизайн е този. Черната по-малка блуза е винаги налична, както в готов вид. Но хората могат да го поръчат за едно.

11. Блуза със стил на риза:

Този дизайн е популярен сред модели и дами, работещи в медиите. Обикновено се носи между средата на 20-те години до 40-годишна възраст. Готова блуза в този модел обикновено е спално бельо с бродерия. Добре е за официална партия.

12. Блузка със стил за сутиен:

Моделът тип сутиен е предстоящ модел, който има дизайн на сутиен, който може лесно да се получи от магазина според размера на чашата. Този тип проектирана готова блуза не е любим модел сред всички момичета, но въпреки това, когато някой, който е в областта на модата и дизайна или като модел, е моделът на блузата, за който трябва да се мисли.

Вижте още: Модерен дизайн на блузата

13. Блуза със стил памук и сатири:

При този модел блузата обикновено е над нивото на бедрото и палута от сари е вкарана в блузата и изостава. Блузата може да бъде приведена в съответствие с фигурата на тялото, като наличните размери могат да бъдат малки, средни или големи и могат да бъдат коригирани по-късно чрез корекция на страните, за да се получи плътно прилягане. Памук с вълнена бродерия е добра комбинация, използвана за проектиране на тази блуза.

14. Синтетична блуза със сако:

Това е подобно на стила на яке от памук, но в този модел се използва синтетичен материал, който е лъскав и блестящ, препоръчван по време на парти.

15. Блуза със скъпоценни камъни в синтетичен материал:

Готовите блузи, които имат истински мъниста, перли или камъни, създадени на врата на блузата, го правят привлекателен за носене по време на всякакви функции. Този тип блузи с голям дизайн на врата помагат на дамите да избягват да носят каквато и да е тежка бижу за шията.

16. Блуза "Kanchipuram Material Readymade":

Kanchipuram saree винаги идват с прикрепен блуза парче, но жените обичат да носят контраст и проектирани блузи, които съответстват на saree, така че дамите отиват за readymade Kanchipuram блузи с различен цвят контрастира на saree. Тези готови блузи са сравнително по-евтини, отколкото блузата да е зашити.

17. Дизайни на блуза със завързани сари:

Готовите блузи вече идват с конец на гърба му, този дизайн не само е моден акт, но и помага да се държи тялото на блузата и да се избягва падането му през рамото.

Виж повече: Сватбено облекло за сако

18. Дизайн на асиметрични готови блузи:

Асиметричните отпечатани блузи дават богат поглед на прости шифони сари или креп сари. Този тип печат също така прави подутните жени постно, поради формата и симетрията на формата на дизайна.

19. Дизайни на блуза със заден бутон:

Този вид блуза е блуза с висока врата, която има система за отваряне назад. Задните бутони са изработени от цветни бутони, направени от кърпа, като цветът, използван за този бутон, обикновено е контрастиран с цвета на блузата. Това е предстояща готова блуза.

20. Готова блуза с врата за врата на лодка:

При този тип блуза, шията и задната част на дизайна са покрити и образуват структура с форма на лодка. Дизайнът най-често се харесва от дами от 20 до 35 години.

21. Готова цветна сари блуза:

Колоритен readymade е най-подходящ за всякакъв вид обикновен saree. Обикновената сари може да бъде от памук, жоржет, шифон, креп, канчипурам или самбалпури сари или дори банарис сари. Цветните цветове се изваждат с помощта на нишки Wollen, които са проектирани в различен модел като цветен декор, животински отпечатък, които са два основни дизайнерски модела. използва.

22. Бродената блуза:

Brocade е много известен сариев материал в Северна Индия. Материалът на Banaras идва не само като сари, но и в готовата форма на блуза, която може да бъде съчетана с друг цветен сари, който придава контрастен вид. Добавяйки към външния вид на блузата чифт конец от кърпа Brocade, се прикрепя на задната част на блузата, наречена Dori, с мъниста, закачена на нея.

23. Dupin Готова блуза с дантела:

Dupin е копринен материал, който придава бляскав вид на кърпата, а също така дава и леко сари с по-малък обем. Материалът Dupin обикновено се предлага като готова блуза в различни цветове. Работата на дантела се вижда по ръбовете на ръката и около областта на шията, която се движи около модела на шията, който може да бъде U-образна, V-образна или дълбока врата.

24. Готова блуза със стъкло

Дизайнът на стъклото дава впечатляващ резултат благодарение на отразяващия характер на стъклото. Различният цвят на нишката минава покрай малкото кръгло стъкло, което след това се нанася върху материала на блузата. Тази тежко изработена блуза върви добре с мека шифонова сари.

25. Готови дизайнерски блузи със златен цветен дизайн:

Този тип готови дизайнерски блузи идват много с памучно сари и памук, със смесена сара от коприна. Използваният материал е подобен на дупин материал, но се състои и от флорален дизайн на кърпата, който контрастира с цвета на блузата. Цветният дизайн обикновено е златист цвят.

26. Бродирана блуза:

Brocade saree идва с прикачен файл на блузата, но когато някой не разполага с време, за да си сключи блуза, тогава ще съхранява битова блуза, която ще даде контрастен цвят на цвета на сари. Този тип блузи се носи предимно от всички възрастови групи.

27. Кадифена блуза с принцеса с нарязан цвят:

Кадифето е един от най-старите видове готови блузи, които могат да се вмъкнат само като приплъзване, а днес в тази модерна епоха промените са често срещани, което се отнася и за дизайна на блузата. Добавен е нетен материал върху областта на шията, който придава привлекателен вид на блузата. Тъй като това е приплъзване на всички възрастови групи, като да го купя.

28. Сребърна брока с изработена блуза:

Brocade материал е лъскав материал добавя към това е, когато някой носи сребро цвят Brocade блуза по време на партия тогава тя ще бъде лицето, получаване на пълно внимание по време на това събитие. Brocade материал, който има вграден дизайн дава по-богат вид.

29. Блуза без ръкави със златни меки пайети:

Готовата блуза без ръкави не може да пропусне горната графика, като този дизайн се носи най-често сред младежите, а подплатената блуза го прави по-удобно да се носи дори и за цял ден. Моделът с пайети прави блузата по-привлекателна и когато се носи по време на партито, тази блуза ще се говори за деня сред дамите.

30. Блуза със запазена пайета:

Sequin readymade с ръкави, което е друго разнообразие от материал с пайети. Ръкавите могат да бъдат къси, средни до лакти. Пълната дължина на пайети ще бъде много неудобна поради затягащия ефект по време на сгъването на ръцете.

Концепцията за използване на готови блузи определено има смисъл, поради факта, че намалява времето и енергията, които дамите инвестират, за да отидат в шивашки цех и да ги инструктират да шият блузата според измерването, което е дадено, но винаги се случва. така че има някаква незначителна корекция, тъй като блузите не са перфектно прилепнали по време на първия опит. Вместо да преминете през този процес, благодарение на готовата блуза, която след това може да бъде коригирана в зависимост от формата на тялото и годни, ако изобщо е необходима корекция. Готовите блузи също могат да бъдат съчетани с други цветни сари, което добавя като бонус за спестяване на пари за закупуване на друга блуза. Блузите с дизайн на бижу в областта на врата са предизвикателно плюс фактор, тъй като дамите обикновено носят тежки бижута за парти или сватба, за да се избегне носенето на такива или когато хората са алергични към злато, а обеци на блуза с част от бижу, прикрепена към шията. ,

Гледай видеото: Introducing the 201819 Ruroc snowsports helmet range! (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send