Прически

Топ 9 прически за къса прави коса

Pin
Send
Share
Send


Винаги е страшна сцена, когато накрая пристига косата. Знаейки, че много болката, която се прави, за да израсне от дългата грива, вече няма да бъде повече, е наистина тъжно чувство. Изминали са години, в които сте преживели същия стил, само че оставяте косата си да расте и сега тенденциите ви събудиха и искате да отидете за нов стил, който може да задоволи косата ви по-добре.

Решението за късата коса е взето и ето някои от малкото стилове, които можете да ползвате, след като вече имате новата си коса.

Най-добрите къси прически за права коса:

1. Блестящата страна на Боб:

Ако имате ъглово или сърдечно оформено лице, супер късата и красива блестяща страна ще ви пасне идеално. Всичко, което трябва да направите, е да намалите боб в същата посока като предната част и след това да я разделите настрани. Можете да използвате малко предно заключване отпред и винаги се уверете, че косата ви остава напръскана и загладена, за да завършите външния вид.

2. Обвивката на водопада:

Тъй като вече трябва да направите нещо с този ваш сладък боб, защо не опитате за плитката на водопада. Това е чиста и ясна идея, която може да бъде използвана и за училищните дни заедно с вашите неформални събития. Помислете за рождения ден на приятеля си и това, че правите тази супер готина коса. Започнете от едната страна на ключалката и ги върнете обратно.

3. Бобът на Lopsided:

Еднопосочният боб на още един модерен начин се нарича асиметричен боб, където бобът отзад е подравнен в една права линия, но отпред, само една брава от едната част на главата е малко по-голяма и изрязана в прав V оформят. По-късно, с растежа на косата, ключалката може да се регулира в изгледа, но засега защо не се подходи за асиметрична прическа за промяна.

Виж повече: Прическа за къса и тънка коса

4. Претоварването на Pixie:

Късата коса е новият размер за сезона и ако отиваш по целия път, може да избереш и този модерен пиксел. Обикновено разфасовките на пикси са по-видимо къси и обръснати, а тази тук е просто нова модификация на пиксетото с странично заключване, свободно падащо по лицето.

5. Средното разделяне:

Ако сте зает мама с приятелите си в клубния клуб, който ще ходи на летен ден, няма по-добър начин да представите себе си безупречен и модерен, освен тази прическа. Косата стил отново е боб, но този е нагънат и валцувани отдолу с малки ключалки падащи до челото, че е разделен от средата раздел.

Виж повече: Прости прически за къса коса

6. Задните щифтове:

С къса коса много нови стилове могат да бъдат приложени само с помощта на щифтове. Ето един класически пример за това, където ключалките отпред се изтеглят обратно и след това се закрепват здраво с помощта на щифтове. Косата на гърба ще образува прост зиг-заг и можете да използвате дразнене за короната.

7. Долна под ролка:

Ако наистина се качвате на косата, можете да го направите и с дълга и къса коса. Това е перфектна коса за топлите летни дни, когато можете да изберете лесна под косата. Използвайте къдрите или вземете косата си настрани и го заплете. След това издърпайте плитката навътре и я закрепете с щифтове.

Виж повече: Сладък плетени прически за къса коса

8. Предната плитка:

Това е вариант на ежедневния ви боб, когато простата плитка на предната част, покрита от ключалките, може да ви помогне.

9. Френският Боб:

Френски бретон за предната част е идеален за разхвърлян боб поглед. използвайте лак за коса, за да поддържате главата на леглото.

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: Плитка водопад - Видео Урок (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send