Красота и мода

Натали Портман Съвети за красота и фитнес тайни

Pin
Send
Share
Send


Натали Портман е едно от най-невинните лица на Холивуд. Тя е призната за нейния талант, личност и своята вечна красота. Получаваме доста красиви лица, но красота с мозъци в трудни условия и тя е една от тях. Тя носи себе си чрез медиите като скромни и твърди, и никога не го обезсърчава. Ще преминем през някои от нейните тайни за красота, които ще ви помогнат да разберете какво държи красивата й кожа безупречна през цялото време.

Натали Портман Съвети за красота и фитнес тайни:

По-долу ще разгледате най-добрите Натали Портман Съвети за красота и Фитнес тайни.

Тя го поддържа проста:

Актрисата обича да я поддържа проста и естествена. Тя цитира: „Искам да се чувствам естествено, не като че ли имам маска, но и като по-висока версия на естественото си аз”. Тя обича да поддържа кожата си хидратирана и по този начин редовно използва продукта за грижа за кожата Pai.

Грим:

За събитията, които се случват през деня, тя се опитва да поддържа колкото се може по-малко грим. Но за нощно време не се отказва от червило и спирала. Повечето честни актриси обичат червени червила, защото те ги правят да изглеждат по-красиви и целувки, но тя обича да я запазва светлина. За парфюми тя предпочита цветовете и най-много Жасмин.

Виж повече: Тайните на красотата на Дженифър Анистън

Грижа за косата:

Видяхме много смели и красиви жени, но напълно плешив и все още изглеждащ красив е нещо, което забелязахме в Натали Портман. Тя е една актриса, която обича да експериментира с прическите си. Тя изкарва много пари за получаване на различни прически за различни поводи или за фотосесии. Тя казва, че избелването на косата два пъти седмично е вредно и трябва да се избягва.

Грим за очите:

Натали обича да поддържа грима си просто, но тя обича да очертава окото си. Събитията през нощта не могат да бъдат без Dior Mascara и тя мрази да изтръгва вежди твърде често, защото чувства, че те не растат отново.

Виж повече: Тайните за красота на Моника Белучи

Грим за устни:

Натали никога не беше прекалено запалена по червените червила, тя просто бе носила Rouge Dior Rouge Blossom за рекламата на Miss Dior Cherie и това беше нещо, което наистина харесваше. Освен това тя обича да използва светли цветове за устните си и да не я прави много красива.

Грижа за кожата:

Натали се придържа към Pai продуктите за грижа за кожата. Тези продукти повишават естествено младостта и не приличат на другите продукти против стареене. Натали има чувствителна кожа, така че това й подхожда най-добре, е органично и ефективно. Актрисата никога не забравя да почисти и овлажнява кожата си преди лягане. Тя предпочита редовното ексфолиране на кожата, което се прави чрез пречистване и възстановява свежата кожа и отмива мъртвите. Тя също така прави идея да нанесе слънцезащитен крем, преди да излезе за събития.

Виж повече: Тайните на красотата на Пенелопе Крус

Диетични тайни:

Натали не само обича да яде, но и обича да готви. Тя се придържа към зеленчуци, които консумира за обяд и вечеря, за закуска често обича тостове и яйца или овес. Тя приема добавки за витамин D, витамин В12 и калций, за да я държи под напрежение. Тя беше претърпяла драстична промяна след раждането си, когато трябваше да се подготви за ролята си в „Черния лебед“. Беше забита в бадеми, много вода и зеленчуци и скоро се подготви да стане балерина за филма.

Фитнес тайни:

Трудно е за актьорите да вземат време за тренировки от натоварения си график, но да имат нужда от тях толкова зле, колкото трябва да работят. Актрисата изважда 4 часа от седмицата и упражнения 4 пъти, за да се държи добре. Нейните упражнения включват въртене, разтягане, плуване и елиптични машини, което я прави по-силна като човек и нейната гъвкавост се увеличава.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Pin
Send
Share
Send