Красота и мода

9 Известни туристически обекти в Камбоджа

Pin
Send
Share
Send


Камбоджа е една от най-големите държави в света. Той се намира в индо китайския полуостров и има някои от най-добрите атракции по отношение на култура, архитектура, живописна красота и плажове. Те са известни и със своите езера, градини, водопади и джунгли и служат като едно от тези места, което е идеално за всички любители на природата, изследователи и приключения. В случай, че планирате да отидете на добра почивка в Камбоджа, ние сме включили някои от туристическите обекти в Камбоджа, които трябва да посетите.

Камбоджа Туристически места:

Тук ще намерите някои от известните места за посещение в Камбоджа с картини.

Сиануквил:

Sihanoukville е важен пристанищен град и морски курорт, разположен на Тайландския залив. Той е известен още като Kampong Som и е един от тези красиви плажове, където можете да се насладите и да се отпуснете със семейството и приятелите си. Искрящите води, бели пясъци и живописна красота със сигурност ще направят почивката ви на стойност.

Сребърна пагода:

Сребърната пагода на Камбоджа се намира в Кралския дворец. Най-добрите забележителности тук са утвърдените статуи на Буда и златни скъпоценни камъни. Вътрешните стени на двора са украсени с колоритен и подробен стенопис, принадлежащ към мита за Рамаяна. Идвайки на това място със сигурност ще ви помогне да разберете културата и религията на Камбоджа. Това е едно от най-добрите места за посещение в Камбоджа.

Виж повече: Индийски турове за наследство

Станция Бокор Хил:

Станция Bokor Hill е създадена през 1920 г. от французите. Те са били изоставени два пъти и са известни, че ви дават много зловещо чувство. Въпреки че пътят е затворен за по-нататъшно строителство от 2008 г. насам, все още можете да посетите това място, като се свържете с местните туристически агенции.

Кох Кер:

Кох Кер е столицата на старата кхмерска империя. Той има някои от най-добрите структури, сгради и скулптури, които се виждат и е наистина красива гледка. Това място отразява традициите, обичаите и архитектурата на Камбоджа и е идеално място за проучване и приключения.

Виж повече: Места за посещение в Visakhapatnam

Kratie:

Kratie е много малък и спокоен град, разположен на брега на река Меконг. Той е пълен с сгради, които са били построени от французите. Това място е подходящо за всички любители на делфините Иравади, които също намаляват много бавно. Очевидно в този регион се намират около шестдесет и шест до осемдесет и шест делфини.

Ангкор:

Ангкор е едно от най-забележителните и древни обекти в Камбоджа. Той има няколко религиозни храмове и паметници, които абсолютно ще ви вълнуват. Известният храм Ангкор Ват и храмът Байон определено трябва да бъдат посетени. Идвайки на това място трябва да бъде много забавно, тъй като наистина ще откриете и научите повече за камбоджанската култура.

Виж повече: Места за посещение близо до Джаму

Banteay Srei:

Banteay Srei е храм, разположен на около 25 километра от комплекса Ангкор. Тя е построена в червен пясъчник през 967 г. пр. Хр. И има някои от най-добрите и добре оформени резби, които все още са видими и ясно видими днес. Той е най-важният храм на Ангкор и има хиляди посетители всяка година.

Preah Vihear:

Preah Vihear е известен и престижен храм на кхмерската империя, разположен на границата на Тайланд и Камбоджа. Построен е някъде през XII век и е посветен на бог Шива. Preah Vihear не е тема на териториален спор между Тайланд и Камбоджа от доста години.

Тонле Сап:

Tonle Sap е най-голямото сладководно езеро, разположено в Камбоджа и е известно, че се разраства с сезони. Той е дом на много виетнамски и чам семейства, които живеят в плаващите села около езерото.

Гледай видеото: BUDDHIST STORIES: THE LOTUS ROOT - PART13 - Oct 10, 2015 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send