Прически

9 Феноменен Бъз Нарежете прически за мъже и жени през 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Прическа Buzz Cut е много популярна прическа и класика. Можете да намерите в много разновидности. Това е подходящо както за мъже, така и за жени. Това е подходяща прическа за всички форми на лицето. Има различни прически. Хората, които обичат късите прически обикновено предпочитат бръмчене на прически. Лесно е и за поддържане. Обикновено бръмча срязана прическа идва с къса коса наоколо и малко по-голяма в средата.

Най-готините Бъз изрязват прически за мъже и жени с картини:

Тук са най-добрите бръмча срязани прически за мъже и жени.

1. Индукционен разрез:

Това е мъжка разновидност на мъжкото рязане и е известна също и като военно рязане. Той получи това име, защото това е разфасовката, която армията дава на новите си рекрутери. Ако не искате да прекарвате много време в поддръжката на косата, това е подходящ избор. Ще има къса коса и няма да е необходимо да го почиствате. Опитайте да избягате от горещото лятно време.

2. Избледнял Buzz Cut:

Избледнелият шум е много популярна мъжка прическа. В тази избледняла прическа няма да има коса около годините. Ако не харесвате индукционния тип, който премахва повечето от косата ви, това е различно. Дължината на косата се увеличава в горната част и намалява, когато се стигне до дъното. Така че преди да направите това, уверете се, че нямате никакви белези там, защото всичко ще се вижда в този тип.

3. Layered Buzz Cut:

Когато става дума за женски прически, дължината на косата варира. Обикновено жените предпочитат дължина на косата, отколкото при рязане с индукция. Така че, те могат да опитат тази многослойна подстригване, където горната част ще има дължина 1 инч и ще намали дължината, докато се спуска. Той е същият като нарязания слой в дълга коса. Това ще изглежда стилно на всяка жена.

4. Екипаж за жени:

Търсите ли стилно бръмчене на женската коса? Това е то. Тази женска прическа е известна като екипаж и ще бъде лесна за поддръжка. Жените, които искат къса коса, могат да го пробват. Тук дължината на косата ще бъде повече в горната част и по-малко, тъй като тя се спуска. Можете да изберете колкото дължина на косата, колкото искате на върха и тази прическа ще бъде най-подходяща за триъгълна форма на лицето.

5. Подстригване с плосък връх:

Това е уникална мъжка прическа за рязане на шум. Ако търсите да опитате нещо специално с косата си, това е един от вашите избори. В тази част горната част на косата ще бъде по-голяма. Можете да изберете дължината на косата както искате и след това няма да има много коса около нея. Горната част ще бъде много по-дълга от заобикалящата част. И двете права коса и къдрава коса хората могат да избират този.

6. Прическа на Burr Cut:

Това е голямо разнообразие от прически, изрязани от бръмча. Тук разликата е, че дължината на косата ще бъде малко по-дълга от индукционния разрез и можете да запазите дължината на косата почти същата по цялата си глава. Ако искате, можете да направите по-дълга коса отгоре и по-къса около нея. Основното предимство на този стил не е необходимост да се инвестира повече време за поддръжка на косата.

7. Изящна прическа:

Когато става въпрос за бръмчене при жени, те могат да опитат много разновидности. Това е най-добрата прическа, която всяка жена може да опита. Тук дължината на косата е дълга от едната страна, а от другата страна е много къса, както правилното рязане. Това е вашият избор, можете да запазите дължината, която желаете в страничната част и да я разделите от по-късата страна.

8. Pixie Cut Hairstyle:

Когато искате много къса прическа и няма време да се грижите за косата си, опитайте това. това е много добра бръмча срязана прическа всяка жена може да опита. Той е много прост и класически. Дължината на косата е почти еднаква навсякъде и надолу по главата става къса. Това ще накара всяка жена да изглежда стилно.

9. Късо къдраво изрязване:

За мъже с къдрава коса това е вид прическа, която могат да опитат. Това е къса къдрава прическа с по-голяма дължина до върха и типичен бръснат около него. Можете да определите дължината на косата, която трябва да запазите. Това е и страхотна прическа за младежи.

Бъз нарязаните прически са от различни видове според вида и дължината на косата. Тя варира както при мъжете, така и при жените. И така, коя ще изпробвате? Опитайте нови експерименти в косата си и бъдете модерни. Вие ще получите отбеляза, където и да отидете с уникална прическа.

Pin
Send
Share
Send