Красота и мода

9 Най-новите и стилни метални тениски с рисунки

Pin
Send
Share
Send


Хеви метъл и траш метъл са някои от различните стилове, които се предлагат в категорията на ризата. Можете да намерите любимата си хеви метъл банда и дори смешно да поемете бандите в тези тениски. Разгледайте различните стилове и имайте страхотни тениски във вашия гардероб.

Модерни и модерни метални тениски за мъже в тенденция:

Нека да разгледаме най-добрите метални ризи.

1. Тениска на метална песен:

Изберете да имате метална риза, която е ода на любимата ви песен. Те не трябва да са само хеви метъл песни. Те могат да бъдат всяка песен, която ви харесва и имат някаква метална връзка.

2. Черна метална риза:

Ето една чудесна черна метална тениска за вас. Изберете от кървави снимки до онези със звезда. Вземи тежкия си метал с тези черни тениски. Използваният материал също е от най-високо качество.

3. Майка на траш метали:

Това са някои страхотни траш метъл, които Индия продава. Можете да получите вашата колекция за метални тениски и да изглеждате елегантни и готини. Те са идеални за велосипедни маршрути и разходки. За редовното си излизане опитайте този за класическия си вид.

4. Тежка метална риза:

Проверете на хладните тежки метални ризи, които имат отпечатъци отпред. Можете да изберете раглан вид ръкав за промяна. Това е контрастен ръкав и цвят на тялото, за да добавите повече характер към ризата. Тази тениска с пълен ръкав е идеалният избор за най-високите младежи.

5. Тениска с метална лента:

Ако сте фен на неблагородната метъл банда, тогава идеалният начин да покажете, че е да носите тениска на метална лента. Тези тениски имат най-добрите изображения на металната лента отпред. Разгледайте различните стилове, които можете да носите и направете един от тях любим. Опитайте това във всеки сезон, материалът е добър за вашия случайни погледи.

6. Ризи Edm:

Избери си фланелка от метал за следващия път, когато пазаруваш за нова тениска. Тези метални ризи на Орлите на смъртта имат страхотен модел на черепа в образа. Кривите и дамите, проектирани в черепа, са много драматични. Перфектен за слаби момчета, този е подходящ за тънко тяло.

7. Метална риза с покритие на албума:

Всеки музикален албум има страхотен и запомнящ се албум. Те обикновено се превръщат в отпечатъци от тежки метални тениски. Така че проверете за музикалния албум на любимата ви група, която го направи страхотна една година. Можете да отпечатвате този дизайн и в поръчката си.

8. Забавни метални тениски:

Изберете да гледате комичната страна на металните тениски. Тук имате готини и комични цитати, свързани с метал, които са отпечатани на тениските. Вземете един забавен днес и се чувствайте страхотно. Вземете тази тениска, за да привлечете вниманието на приятелите си, можете да подарите този модел и на най-добрия си приятел.

9. 3D метална риза:

Можете също така да отидете за метални тениски, които са всички ярост сега. Ризите с 3D модел имат метален дизайн и изглеждат зашеметяващи. Вземете своя избор и покажете тези великолепни ризи.

Металните ризи правят зашеметяващо изявление и обикновено се използват от мъжете. Те се носят най-вече от колоездачи и студенти. Опитайте различните стилове, които са там и може да имате добра колекция от метални ризи.

Гледай видеото: Метални керемиди от Техникс (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send