Красота и мода

9 Най-добри места за меден месец в Нагаланд със снимки

Pin
Send
Share
Send


Държавата Nagaland има какво да предложи за пакет за меден месец. Той е един от държавните в седемте сестри на Индия с красиви локации. Той е тих, спокоен и красив и има няколко атрактивни туристически места. Тук са 9-те най-добри места за меден месец в Nagaland с изображения за вашия пакет за турне.

Най-добри дестинации за меден месец в Нагаланд със снимки:

1.Dimapur:

Димапур е официалната врата на Нагаланд. Започва всяко пътуване, което преминава през тази държава. Така тя действа като прелюдия към всичко, което държавата може да предложи. Той има богато културно наследство и по този начин се гордее с няколко исторически паметници. Той също така има няколко места, които се считат за рай за любителите на природата. Основните романтични места за посещение тук са руините на Качари, занаятчийското селище Диезефе, резерватната гора на Рангапахар / зоологически парк, село Чумукедима, баптистката църква Димапур Ао, дипупар, Никарагуан, село Куки Долонг, Зеленият парк, Научен център Нагаланд, Меджифема и Рузафема. Той е един от най-добрите дестинации за меден месец в Нагаланд.

2.Kohima:

Кохима е столицата на Нагаланд и най-урбанизираният град, който ще намерите тук. Въпреки това, въпреки малкото градска суматоха, тя продължава да бъде предимно тих град. Основните места за посещение тук са долината Дзуку, връх Джафу, връх Пулебадзе, военното гробище Кохима, бунгало на заместник комисаря, държавният музей Кохима, зоологическата градина Кохима, Нага Базар, Дзулеке и Цеминю. Това е едно от най-добрите места за меден месец в Нагаланд.

3.Mokokchung:

Mokokchung е домът на племето Ao. Това са приятелски настроени и гостоприемни хора, което прави този малък район прекрасен за посещение. Основните места за посещение тук са Changtongya, Mokokchung Park, Mokokchung Village, Longkhum, Ungma и Chuchuyimlang.

Виж повече: Най-добрите места за меден месец в Пенджаб

4.Mon:

Пон се помещава конякските наги. Това са татуирани воини, които често са свързани с Нагаланд. По този начин Mon прави интересно посещение. Основните места за романтичен меден месец тук са Longwa Village, Veda Peak, Chui Village (Басти) и Shangnyu Village. Фолклорните приказки и племенните истории, които ще чуете от местните жители тук, ще ви очароват не за времето.

5.Meluri:

Това е малък, но красив град. Основните места за меден месец за посещение тук са Phek, Dzudu Lake, Zanibu Peak и Shilloi Lake.

6.Wokha:

Малък красив град, Wokha се намира в скута на най-добрите планини на държавата. Това е рай за всички любители на природата. Основните места за посещение са Doyang Hydro Project, лагера на управителя на Liphanyan, връх Tiyi, река Doyang, воден басейн, Totsu Cliff и Vankhosung. Това е тихо място, което го прави един от най-добрите места за меден месец в Нагаланд.

Виж повече: Места за меден месец в Ориса

7. Долината Дзуку:

Разположена близо до Кохима, тази долина е едно от най-красивите места не само в Нагаланд, но и в цяла Индия. Той предлага панорамни гледки, които могат да се насладят на зелени поляни на хълмовете тук. Основните места за посещение тук са Khonoma и Japfu Peak.

8.Benreu:

Бесният и недокоснат, Бенреу изглежда е излязъл от книга с приказки. Въздухът тук е свеж и спокойна. Неговата тиха самота кара сърцето ви да е топло и спокойно. Основните места за посещение тук са Peren и Mt. Туристическо селище Пауна.

9.Хонома Зелено село:

Селските къщи принадлежат на племето на племето Angami. Тези хора отговарят за това, че Khonoma придобива името на зелено село. Това племе се отказва от лов и започва селско стопанство преди години, а резултатът от това решение е този зелен град. Основните места за посещение тук са Dzulekie, Ruzaphema, Intangki Wildlife Sanctuary и Khonoma Village.

Виж повече: Дестинации за меден месец в Джаркханд

В крайна сметка, Nagaland не е лош избор за меден месец. Той предлага перфектната обстановка за романтично бягство и за прекарване на известно време насаме с младоженката ти съпруга, настанена в планината.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Lesson 9 - Saints or Sinners - The Pioneer School (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send