Красота и мода

15 Чудесни туристически места за посещение в Дубай

Pin
Send
Share
Send


Дубай не е само рай за купувачи или място за богатите известни, но е много космополитен град, със собствената си жизненост и възхищение, за да се отдадете. Градът има по нещо за всеки, както от деца, така и от възрастни граждани и никой друг. ще бъдете разочаровани, ако посетите тук.

За децата и семействата, Водният парк Wild Wadi е задължително място, с много пътешествия, които бързат с адреналина и поддържат ума очарован. Семейства, големи и малки, биха харесали изобилието от възможности за екскурзии, точно от пясъчните пустини до пясъчните плажове, Al Mamzar par или дори известния плаж Jumeira и парка, както казахме, че всеки може да се наслади и да получи забавляваха.

Вземете малките си до прочутата KidZania, където децата ще играят ролята на любимите си герои или ще бъдат тези, които искат да бъдат, полицаи или пожарникари. Това е интерактивен град, който е изграден, задържайки вниманието и настроението на младите. Паркът откъм залива е известен с любителите на животни, а ако обичате космените ангели, трябва да сте тук, за да ги видите в техните местни местообитания. Можете също така да се отправите и да посетите известния резерват за опазване на Дубайската пустиня и да наблюдавате как майката природа се грижи за младите си там, доста образователна и забавна едновременно, нали?

Възрастните и възрастните граждани също имат много да се насладят в Дубай, като обиколки на града и пустините, джамията Юмерира, изучаване на културата и традициите и т.н. Качете се на бандата, който ще ви отведе до музея в Дубай и ще научите повече за историята на града, или ще бъдете в Bur Dubai Abra Dock за водните забавни моменти с любимите ви хора. Има разходки с лодка, за да се насладите тук и известните Дубайски фонтани ще ви държат хипнотизирани, докато слънцето залязва и късно през нощта.

Трябва да сте тук, за да изпитате всичко, и затова сме измислили най-добрите места, които да проверите. Затова, моля, прочетете и бъдете добре информирани за същото. Ето някои от най-добрите места за посещение в Дубай.

Изключителни туристически места в Дубай:

В Дубай има толкова много природни туристически дестинации с красиви места и атракции. Тук има 15 най-добри и прекрасни туристически обекта за посещение в Дубай заедно с невероятни забележителности.

1. Фонтаните в Дубай:

Наслаждавайте се на музикалните забавления на танцуващите фонтани, светлинното шоу и водните пиеси ще ви държат закачени, докато соленият бриз на вечерта ви прелива. Танцуващите фонтани имат много похвали за името и вечерите ви биха били магически. Водите на фонтаните се издигат на височина от 500 фута и съответстват на мизан-сцената по същия начин, както това, което ще намерите при Фонтаните на Беладжио в LAS VEGAS. Елате в езерото Burj Khalifa и следващия път бъдете част от светлината, музиката и танцуващите води.

2. Делфин Бей:

Обичайте делфините, както и ние, ето защо бихме искали да посетите Dolphin Bay в Дубай. Това е най-голямото или трябва да се каже най-голямото и много сложно местообитание за делфините в целия свят. Посетителите виждат как делфините живеят и си взаимодействат помежду си, а също и с вас. Мястото е подходящо за всички възрастови групи и ако знаете как да плувате, делфините ви желаят като гост, мокри и игриви с тях в плитките води. Можете също така да се гмуркате тук и да се забавлявате с малките бозайници, всички нежни и приятни.

3. Център за културни разбирателства на Шейх Мохамед:

Още веднъж, децата и младите тийнейджъри биха се радвали да се забавляват, ако имат шанс, но забавлението тук също би било образователно. Добре дошли в прочутия Център за културно разбирателство Шейх Мохамед (SMCCU), място, където младите ще научат много за Дубай от религиозна и културна гледна точка, за обичаите и традициите. Това е място, където интерактивните сесии и програми са норма, с храна на къщата, обиколки на джамията и образователни програми, които включват забавление и учене.

4. Дубай: Бурж Халифа:

Majestic и чудо на съвременната архитектура, Burj Khalifa е зона, която има много търговски центрове, хотели и забавления, които се провеждат денонощно. Бурж Халифа е най-високият архитектурен паметник в целия свят и разполага с открита палуба за наблюдение, която се намира на 124-ия етаж на сградата. На палубата за наблюдение щеше да е на известния телескоп Behold, където в реално време ще можете да видите как изглежда околността, както биха орлите. Тук можете да почувствате разликата във времето, промените в пейзажа и др.

Виж повече: Австралия Места за посещение

5. Яхтен клуб Dubai Marina:

Възлюбеният Дубай или новият Дубай, DMYC или Яхт клуб на Марина Дубай са известни и известни. Тук тези, които имат частни яхти, получават членство, но това не трябва да ви пречи да отидете там и да посетите. Туристите се тълпят на това място, за да се насладят на дългите канали на разходка, всичките 3.5км, и да изберат яхта от над петстотин от тях. Това място е едно от най-известните и прекрасни туристически обекти за посещение в Дубай.

Виж повече: Туристически места в Малайзия

6. Опазване на пустините в Дубай:

Копнеещ за спокойно сафари в пустинята, дива природа, обиколка на националния парк в Дубай, резерватът за опазване на Дубайската пустиня ще ви даде това и още. Това е защитена зона, предназначена за опазване и има естествена вътрешна екосистема по линиите на пустинята. Районът е добре известен и е член на Международния съюз за опазване на природата и също е признат от Програмата на ООН за околната среда. Посетителите ще намерят различни растителни видове, животни и птици, влечуги и да, известният арабски орикс също.

Виж повече: Тайланд Места за посещение

7. Конна база Ал Сахра:

Точно в средата на един оазис, конен център Ал Сахра предоставя пълно обслужване на тези, които обичат да карат. Големи групи туристи се тълпят в района, където се нуждаят от езда, а центърът е ориентиран към клиентите и приятелски настроен. Представете си, че сте сред най-добрите коне и се учите от експерти за това как да поемете управлението на юздите, докато почивате в Дубай? Вълнуващо и уникално, нали? Има сесии както за опитни, така и за начинаещи ездачи, с много съоръжения и инструктори наоколо. Също така трябва да се включите и в програмата Camel Encounter, която е хит с местни и международни туристи. Накратко, конен център Ал Сахра е мястото, където можете да научите една от традициите на Дубай, конна езда !!

8. Музей на Дубай:

Поставени в крепостта Ал-Фахиди, стените са изградени с традиционни коралови блокове и се държат заедно с вар. „Handels“ поддържат горните дървени стълбове. Таванът е изграден от палмови фронтове, кал и мазилка. Това е жизненоважният музей на града. Очарователни стари карти на емирствата и Дубай са ярко декорирани на входа. В двора са разположени няколко традиционни лодки и къща с палмови листа с вятърна кула. В разкошния музей се излагат различни оръжия, музикални инструменти и експонати, изобразяващи емиратския начин на живот.

9. Къща Шейх Саид Ал-Мактум:

Резиденцията на шейх Саид Ал Мактум е преустроена като музей, който прецизно изработва арабската архитектура. Експонатите на Дубайския музей на историческите фотографии и документи присъстват вътре. Снимките на риболова, бисерите и лодките са морското крило на музея. В цялата сграда са поставени писма, карти и монети на развиващите се емирства.

10. Джамира джамия:

Това е една от най-красивите джамии в Дубай. Чудесен пример за ислямска архитектура Джамията Джумейра е едно от най-красивите места с красиви, но фини детайли в каменната зидария. Красотата на джамията оживява по време на вечерните прожектори. Туристическото посещение на това място е направено по начин, който осигурява по-добро разбиране на мюсюлманската вяра. Това нещо на красотата е определено място за посещение в Дубай.

11. Deira Souks:

Дейра е един от най-добрите и удивителни туристически обекти в Дубай. Известен със своите традиционни пазари, Deira е пълен с тълпата през цялото време. Тук се предлагат всички видове подправки с огромни торби с тамян, кимион, червен пипер, шафран, смрадлика и мащерка. Пазарът на злато тук е най-известният пазар на злато в света. Това огромно пространство на местните базари е определено място за посещение в Дубай.

12. Джамия Бастакия:

Джамията Bastakiya е една от най-красивите и приятелски настроени джамии в Дубай. Изящната решетка с детайли от бялата фасада го прави още по-красив. Можете също да видите останки от градските стени на Дубай, които са построени в средата на 19 век от гипс и корали.

13. Селище за наследство и гмуркане:

Архитектурното, културното и морското наследство е показано в селището "Наследство и гмуркане", с перлени гмуркане и демонстрации на сгради. Възстановяването на традиционния бедуински и крайбрежен селски живот заедно с персийски домове, кафене, както и малък пазар, където грънчари и тъкачи практикуват работата си, и поставят сергиите. Извършват се и местни музикални и танцови представления.

14. Аквариумът в Дубай:

Това е едно от най-добрите туристически места в Дубай за посещение. Той е дом на 140 вида морски видове, разпространени на приземния етаж на Dubai Mall. Освен изглед към търговския център, можете също да преминете през тунелите на аквариума, като влезете в подводния зоопарк. Туристите с лодка от стъкло също са много популярни сред туристите. Можете също така да направите гмуркане с кърпа и гмуркане с акули там. В него живеят 140 вида морски видове, разпространени на приземния етаж на Dubai Mall.

15. Плаж Джумейра:

Джумейра е едно от най-добрите туристически обекти в Дубай. Jumeirah Beach е красив плаж с бял пясък. Той е сред най-популярните места в Дубай. Плажът предлага освежителни напитки като шезлонги, ресторанти и оператори на водни спортове.

Дубай също има някои невероятни дестинации за пазаруване. Мястото е модерен архитектурен феномен. Туристическите ентусиасти могат да се възползват от страхотните забележителности на Дубай. Как да стигнем до Дубай не трябва да бъде скъпо дело или досаден. Проверете при вашия туристически агент за евтини оферти и висококачествено удовлетворение днес.

Гледай видеото: Топ 15 Чудеса на България (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send