Татуировки

15 Фронтални и гръбни татуировки за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Раменете вероятно са най-добрата част от тялото ви, за да получите татуировки. Те са достатъчно големи и позволяват на татуировката достатъчна видимост. Също така кривата природа на рамото позволява на иновативните умове да измислят отлични реалистични дизайни, които изглеждат наистина страхотно!

Татуировката на рамото може да бъде символична и съществено значима. Те могат да бъдат произволен брой неща, вариращи от красиви цветя, до обезсърчителни келтски символи. Те могат да бъдат черни или живи с цветове. Възможни са няколко стотин вариации за раменните татуировки.

Най-добри и малки татуировки за момичета и момчета:

Тук сме дадени по-долу списък на най-най-рамото татуировка дизайни за мъже и жени с изображения, които със сигурност ще ви удиви.

1. Цветен татуиран дизайн на рамото на черепа за момичета:

Докато розите са най-често срещаните раменни татуировки, още по-добре е да изпробвате някои други подобни дизайни. Дизайнът, където можете да намерите гирлянди от сложни цветя изглеждат доста на тонизи рамене, както добре. Тези дизайни са изключително женствени по вид и също са много чисти. За по-богат поглед можете да използвате и някои цветове в този венец.

Можете да направите това като 3-D дизайн, както и със сенчести бази, за да изглеждат по-големи и по-забележими. Това обикновено са проекти за жени, но можете да направите модификации по всяко време и да ги направите, дори ако не сте жена.

2. Дизайни за татуиране на раменете за животни с печат:

Когато става въпрос за рамо татуировка за момичета и жени, този дизайн е един от най-умните в последната книга на дизайните. Винаги сме обичали тези рокли, чанти и обувки за печат на животни, а сега дори можем да получим такива татуировки.

Това са изключително смели дизайни и използването на цветове тук и там ги кара да изглеждат твърде реални. Така че за дамите, които винаги са в търсене на най-новите и най-новите тенденции, този дизайн на татуировката на раменете е просто за вас. Можете без съмнение да направите това от вас планират стилна татуировка много скоро.

3. Тигрови татуировки на рамото за мъже:

Когато вече говорихме за няколко татуировки за жени, нека сега дойдем до някои от най-умните татуировки за мъже. Това е един вид, при който можете да получите лицата на животните, извършени на рамото и да ги разширите до бицепса. Това са сложни и увеличени лица, които от своя страна също изглеждат много реални. Тези дизайни са изключително смели и използването на истински цвят ги прави по-реалистични. Татуировките на животни са символ на храброст, независимо дали сте мъж или жена.

4. Обикновен татуиран дизайн за жени:

Сега е тенденция да придобием по-богати и по-сложни проекти, направени на всяка част от тялото като татуировки. Има обаче много хора, които правят татуировки с много ценности. Татуировката за тях не е свързана с модата, а с това, че на телата им трябва да се нанася нещо, което те искат да пазят винаги. Такива са прости татуировки, например просто „кръст“ на рамото звучи наистина добре. Това е предимно за духовните хора и тази татуировка на рамото е подходяща както за мъже, така и за жени.

5. Художествени татуировки на раменете:

Погледнахте ли много внимателно татуировките на много красивата Анджелина Джоли? Тук ще намерите точно това, за което говоря. Някои от най-добрите татуировки за момичетата получават стихове и редове от свещените текстове и писания, напечатани на раменете им. Те изглеждат много различни и много модерни едновременно.

Те могат да бъдат написани както в хоризонтални, така и във вертикални модели и ще изглеждат добре на всеки от начините. По-добре е да не ги усъвършенствате с други проекти, защото отвлича действителната красота на тези стихове, нанесени върху тялото ви.

Виж повече: Татуировка на китката

6. Татуировки за рамото на пътниците за мъже:

Това е любима татуировка на рамото от партидата и това е абсолютно перфектно за хората, които просто не могат да останат на едно място. Това е дизайн на стар, класически компас, който е направен още по-сложен с извлечения от картата на света. Изглежда, че сте запазили компас на световна карта, точно както моряците и навигаторите, използвани преди това.

Това изглежда толкова смело и стилно, че това представлява личността на човек, който обича да пътува по света. Това също е много различно от обичайните флорални и племенни дизайни и може да се направи както на мъже, така и на жени.

7. Звезди татуировки на двете рамене:

Звездите имат магическо усещане за тях и никога не ви пропускат да се потопите в света на фантазията. Звездите на рамото ви са по-женствен татуиран дизайн, но никога не изглеждат отлично. Можете да го направите да изглежда по-зряла, като добавяте други модели и символи, което я прави по-архаична и езическа. Звездите са неразделна част от повечето езически дизайни. Пентаграмата или езическият кръг има звезда, чиито пет краища представляват петте различни елемента, а именно вятър, вода, огън, земя и дух.

8. Забавна татуировка за мъже:

Не е нужно да правите вашата татуировка прекалено сериозна и значима. Ако имате лесна личност и искате да се забавлявате, можете да проектирате татуировката си, за да изглеждате смешно и забавно. Като танцуващ скелет, облечен в забавни дрехи. тук смешно татуировка дизайн е красиво боядисани на оръжие, което е толкова съблазнителен.

9. Келтски дизайни за рамо татуировка:

А келтската ръкава татуировка обхваща целия си рамо и голяма част от ръката си в една вълна от символи всички умело се сляха заедно, за да образуват един дизайн. Тя ви дава обезсърчаващ и войнски вид. Символите могат да бъдат избрани според конкретни индивиди, за да татуировката символизира различни значения.

10. Красива роза татуировка на предното рамо: t

Розите са най-красивите цветя. Те ще изглеждат добре на всяка повърхност на тялото ви. Подредени правилно с подходящо количество листа, те изглеждат отлично на раменете ви. Те представляват красота и любов. Това рамо татуировка дизайн е по-женствена и по този начин е избрана за жените повече от мъжете.

Виж повече: Ръчни татуировки за мъже

11. Дизайн за татуиране на рамото на рамото за мъже: t

Този татуиран дизайн включва реалистично изглеждаща броня с разкъсана кожа върху нея. С правилното използване на оцветяване тя ще придаде на външния вид кожата ви веднъж разкъсана, разкриваща великолепна броня под нея. За да направите татуировката по-блестяща, можете да добавите древни символи на войн към татуировката на раменете.

12. Татуировка на рамене на птици:

Птиците със своите способности да летят високо и да докосват небесата символизират чувството за свобода, което е несравнимо. Така почти всички изображения на птици в полет дават на зрителя чувство за свобода и мир. Черни силуети на птици татуировки на рамото си по този начин, изглежда отлично!

13. Една сложна татуировка върху рамо на пеперуда:

Подробна и сложна пеперуда може да изглежда наистина страховито на някои народи. Но тя изглежда красива на другите. Всичко зависи от вашето възприятие. Можете да направите вашата пеперуда оцветена и красива или тъмна и обитаваща. Тези вариации зависят от вида, за който се стремите.

14. Пришита татуировка за раменете на момчета:

Иновативната идея е да се татуира бода на кожата на рамото. Дизайнът на татуировките, ако е направен правилно, изглежда реално, като ви дава зомби поглед и зрителите се страхуват от живота си. За да направите татуировката по-фънки, можете да направите карикатурите на шевовете и да покажете част от кръвта отдолу.

Виж повече: Ом татуировка Значение

15. Симпатична татуировка за плешки Ин и Ян

Две риби, преследващи се в кръг, представляват деликатния баланс между различните елементи на природата. Осъществяването на двете риби с различни цветове прави смисъла по-очевиден. Цялата картина има подобен вид на типичния символ на ин и ян, черно-бял кръг. Рибите могат дори да представляват зодия Риби.

Хората, които обичат да го поддържат по-спретнати и по-малки, често избират дизайни за рамо татуировка, вместо да получат цели ръце, гърди или гръб. Можете да получите много опции, когато става въпрос за рамо татуировки и изберете от тях.

Pin
Send
Share
Send