Красота и мода

9 Опростени и лесни дизайни на Rangoli без точки

Pin
Send
Share
Send


Рангули са синоними на ярки цветове и новаторски дизайн, тъй като украсяват входа на почти всички домове в Индия по време на фестивала на Дивали, както и на други индийски фестивали. Това древно изкуство се предава от поколение на поколение и почти се изпълнява като ритуал. Тези раголи обикновено се правят, за да приветстват благословиите и добрата воля на богинята Лакшми в домовете. Ранголи може да бъде с различни форми и размери и може да бъде също толкова колоритен или мрачен. Следващите проекти обаче се концентрират повече върху моделите на ранголи без използването на точки.

Дизайн на Rangoli без точки:

Пълният кръг:

Това rangoli е огромен и кръгла форма го прави открояващи. Използването на разнообразие от цветове също го прави изящно. Двата нюанса на синьото (по-светъл и по-тъмен нюанс) заедно с лайм зелено, оранжево, червено и жълто го правят наистина артистичен. Сложните модели, създадени с бяло, са много майсторски направени и значително подобряват облика на ранголите.

Ефектът на завихряне:

Това rangoli е наистина представител на духа на Дивали - жизнена, колоритна и пълна с живот. Използването на основните цветове в нещо като вълнообразна мода просто го прави по-интересен. Белите украшения просто добавят нещо допълнително към цялостния дизайн. Този ранголи изисква някой с умение да се справя с него, тъй като има необходимото внимание към детайлите.

Виж повече: Колекция Кундан Ранголи

Дизайнът на пауна:

Това относително средно голям раголи има много характер за него. Цялата средна част е проектирана с някои наистина красиви и живи цветове. Образът около средната част е по-фин, като по този начин позволява на останалата част от него наистина да се откроява и за добра причина. Формата на пауна е направена чудесно и изисква много търпение и артистични умения.

Дизайнерският дизайн:

Това rangoli използва някои живи нюанси, за да създаде дизайн, който е фин, но мощен. Контрастът на цветовете го отличава. Използването на жълто, черно и оранжево го прави да изглежда много царствено по някакъв начин. Използването на „diyas“ в дизайна спомага за подобряване на целия модел на ранголи и му придава това празнично докосване. Следователно има нещо много сложно, но изтънчено по отношение на дизайна, което го прави много добър за гледане.

Артистичният Ранголи:

Това ранголи е направено толкова добре и използването на цвят го прави още по-изпъкващ. Белият фон прави целия дизайн наистина открояващ се. Използването на жълто, червено, зелено и синьо за придаване на форма на някои интересни модели е направено доста добре. Всеки слой от цялостния дизайн предлага нещо уникално. Моделите и формите на всеки слой са различни и те се допълват много добре.

Виж повече: Малки модели на Ранголи

Величественият:

Този дизайн на rangoli е наистина величествен, тъй като оживява с използването на цветното злато. Фините цветове, използвани в този дизайн, подчертават дизайна на лотоса в средата. Използването на меки нюанси като пурпурно, синьо и зелено прахообразно, между другото, пречи на ранголите да изглеждат прекалено безумни. Въпреки това, дизайнът е повишен чрез използването на злато в обиколката. Това просто прави ранголите да изглеждат много скъпи и добре направени.

Дизайнът на слоестото цвете:

Този дизайн на ранголи е наистина красив за гледане. Използването на цветове за създаване на огледален образ на централния дизайн на цвете го прави победител. Преобладаващият цвят в дизайна е жълт и с различни нюанси. Следователно другите цветове перфектно допълват преобладаващия жълт цвят.

Лорд Ганеш Ранголи:

Този ранголи дизайн използва само три основни цвята - фуксия розово, тъмнолилаво и червено. Въпреки това, използването на бяло помага за завършване на цялостния дизайн. Стратегическото поставяне на лорд Ганеша в средата го прави идеален за домовете да възприемат този модел на Ранголи за Дивали.

Дизайн с вдъхновен пот:

Този пот-вдъхновен дизайн е фин, колоритен и майсторски създаден. Използването на цветове, които съвпадат, по странен начин, макар и умело. Само ако наблюдавате дизайна, наистина ще забележите използването на саксии, които се използват за фестивали.

Виж повече: Тамил Ранголи с точки

Гледай видеото: Как да Направите Half-Stroke Цветя на Нокти? (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send