Красота и мода

15 най-добрите масла за коса против пърхот в Индия

Pin
Send
Share
Send


Има различни видове концентрирани масла за коса, които се използват за пърхот в тези дни вместо скъпи лечения, тъй като те съдържат ефективни естествени екстракти. Маслата за коса често се използват за борба с лющенето и други условия.

Удивителни масла за коса против пърхот в Индия:

По-долу са представени топ-15 маслата за контрол на пърхота, които определено трябва да изпробват, които са лесно достъпни в Индия.

1. Обезцветяващ активен препарат за коса:

Това масло за коса е добре позната марка и нейните продукти са продадени с доволни клиенти. Това е евтина алтернатива на скъпото лечение. Това е не само клинично доказано, но в същото време това може да бъде изпробвано само за минимална цена от тези, които имат проблем с пърхота. Обикновено се вижда, че те са предимно сухи и затова хората могат да го използват. Това е много евтина цена и достъпна за повечето хора. Човек може да получи 200 ml бутилка само за около 120 INR.

2. L'Oreal Mythic Oil Concentrate:

Това е много популярно продаван нов продукт от масло против пърхот от добре позната марка. Това е линия с други почистващи препарати, които се препоръчват да се използват от хората, които купуват това. Това е концентриран разтвор с разнообразни масла и може да бъде закупен от аптеки. Това е доста скъпо и не е лесно достъпно.

3. Хималайско масло за коса против пърхот:

Той съдържа масло от чаено дърво, което е популярно за изчистване на бактериални и гъбични инфекции. Следователно това е добро за тези видове сухота, където човек може да има инфекции и сърбеж. Това е умерено цени и е доста достъпно за редовните купувачи. Това е най-доброто масло за коса за пърхот.

Виж повече: Най-добър шампоан за пърхот

4. Amika Oil Treatment за пърхот:

Това е формулирано по начин, по който всички видове сухота могат да бъдат третирани с това. Това може да се използва и в горещи лечебни процедури. Това масло за коса е много популярно и доста скъпо. Това може да се закупи от аптеки и други магазини, които продават тези доставки. Това е една от най-ефективните масла за коса против пърхот, която също е евтина в Индия.

5. Alterna Bamboo Smoothing Oil:

Това е друго идеално масло за коса за пърхот. Това е новосъздадена марка в тази страна Индия. Човек може да закупи своите продукти, които са сравнително високи. Това е обогатено с естествената доброта, която се избавя от всяко къдрици. Това прави участъците гладки.

6. Tvam Neem Oil:

Това масло за коса против пърхот е популярно, защото се влива в антибактериалните свойства на Маргоса. Това е много концентриран разтвор и може да се използва с други видове смеси в горещи масажи. Това също помага за кръвообращението и може да бъде добро за редовна употреба. Цената е сравнително скъпа и не е много достъпна за хората. Въпреки това, това е доста популярно се продава и има доволни клиенти.

Виж повече: Най-добра медицина за пърхот

7. Матрично биолажно коренно подхранващо масло за коса:

Това е едно от най-добрите масла за коса за проблема с пърхота. Това е популярно поради ефективността на различни екстракти като слънчоглед, кокос и бадем в него. Това е доста популярно и достъпно за цена от само 100 INR.

8. L'Occitane ремонтиращо масло:

Това е друг известен продукт с много хора, които страдат от увредени състояния. Това дава обем, а също и това е доста скъпо да си позволим. Това обаче е нова марка и е много полезна. Това масло за коса може лесно и ефективно да третира проблема с пърхота по безопасен начин.

9. Масло от Khadi Neem:

Това е друг полезен и доста популярен продукт, който има много доволни клиенти. Това е умерена цена, която е около 330 INR за бутилка с подходящ размер. Това може да се използва с подобни продукти от същата фирма, както е препоръчано. Това е популярно заради екстрактите си, но също така и за екстракти от босилек и чаено дърво, които са както за обриви, така и за всякакъв вид сърбеж. Това е много силно препоръчително за редовна употреба. Това може да се използва за успокояване и да се отърве от люспите.

Виж повече: Античувствителни балсами

10. Хади олио против пърхот:

Ако търсите масло за коса, което ще ви помогне с изкореняването на пърхота от косата за постоянно, то маслото за коса Khadi е един от най-добрите продукти за коса за вас. Той идва с добротата на естествените елементи и укрепва косата едновременно. Маслото е направено чрез най-изтънчения аюрведичен процес на производство и затова можете напълно да се доверите на неговото качество. Той идва с екстракти от лимон, камфор, екстракти от чаено дърво и т.н. и много други естествени продукти, които могат да позволят на човек да се отърве от косата си постоянно. Тя ще бъде подходяща както за мъже, така и за жени.

11. Терапия против пърхот с масло от Sesa:

При нужда от масло против пърхот. Опитайте маслото против пърхот Sesa, което се доставя със смес от най-добрите аюрведа билки, подходящи за коса. Тя ще направи косата свободна от пърхот и ще я направи силна от корените. Това предотвратява изсъхването на скалпа, поради което е едно от най-добрите масла против пърхот там. Тя всъщност не почиства главата на всички замърсители, но е добра за поддържане на хидратираната коса и това е, което предотвратява появата на пърхот. Това е не лепкаво масло и затова е толкова удобно за използване. Може да се прилага редовно и тъй като е билков продукт, все още няма известни странични ефекти.

12. Масло против пърхот Aroma Magic:

Ако все още страдате от проблеми с пърхота, тогава е време да преминете към масло, тъй като шампоаните не работят за вас. Много от тях не са само почистване, което винаги е необходимо, за да се отървете от шампоан. Трябва да стигнете до корените и фигурата, откъдето произлиза пърхотът. Маслото против пърхот Aroma Magic е само за тази цел. Тя ще намали всички видове сухота в скалпа и ще елиминира шанса за раждане на пърхот, тъй като пърхотът не е нищо друго освен сух скалп, който се е пролял с течение на времето. Съставките на този шампоан са, пачули, евкалипт, розмарин, кедрово дърво и др. Тя ще се отърве от пърхота и се оказа, че работи за хиляди кандидати за този косъм.

13. Трихупово масло за коса против пърхот:

Това е още едно голямо масло за коса, което идва с най-важното, необходимо за намаляване на пърхота в косата. Той ще спре появата на пърхот по скалпа и хилядите потребители на това масло го наричат ​​като едно от най-добрите масла в тази категория, които някога са използвали.

14. Олио за коса против пърхот:

Това е един от най-добрите продукти в тази категория масла против пърхот за коса. Доказано е, че работи за повечето мъже и жени там. Съдържанието е доста впечатляващо и пречиства скалпа и отново ограничава появата на пърхот. Той идва с добротата на витамин Е, масло от мащерка, екстракти от чаено дърво и т.н. Всички те са наистина добри за косата.

15. Dhathri Anti Dandruff Oil:

Това е едно от най-подценените масла против пърхот там. Ефективно премахва сухотата от скалпа и така предотвратява появата на пърхот. Нейната цена е евтина и когато се сравни с други масла за коса за пърхот.

Това са едни от най-ефективните масла за пърхот, които се предлагат в Индия. Достъпът е доста лесен и резултатите са доста задоволителни. Всичко, което трябва да направите, е да ги прилагате редовно. Препоръчително е около 1-2 пъти седмично.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: How To Make My Hair Soft And Long - Beauty Tips For Women (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send