Красота и мода

9 Най-новите и красивите Несвързани костюми за жени

Pin
Send
Share
Send


В Индия всички живеем много привилегирован живот, който всички не осъзнаваме. Едно от малкото привилегии е да облечем нашите рокли в нашето измерване и модел. Несвързаното парче плат е набор от salwar, kameez и dupatta. Нарича се несвързан салварен костюм. Те идват от видове и стилове. Цената му също варира от различни видове.

Нови и стилни дизайни на Salwar костюми за дами в сватби:

Ето няколко вида несвързани салварни костюми.

1. Несвързан булчински костюм Salwar:

Много булки не обичат да отидат за конвенционална lehenga choli за сватбата си. Много от тях харесват избора на костюм. Може да се носи за сватба и по-късно. Сватбените костюми от сватбени рокли са тежък салварски костюм. Носена от булки за сватба, тя има много бродерия и работа на зари. Много от тях са поставили диаманти.

2. Несвързан бандан Salwar Suit:

Костюмите без шалте са изработени от памук или коприна. Отпечатъкът върху тъканта се нарича бандан. Кърпата се връзва с възли и след това се боядисва. Всеки индийски жени има такъв костюм. Той е прост и идеален за ежедневна употреба.

3. Памучен несъчленен костюм Salwar:

Памучният несъчленен салварен костюм е прост отпечатан салварен костюм. Носи се за ежедневна употреба. Те са просто отпечатани. Понякога има малко бродерия и дантела. Този костюм се носи от работещи дами, тъй като е много удобно да пътувате с автобус и влак.

4. Несвързан костюм за коприна тип Salwar:

По негово име, коприненият несъвършен салварен костюм е изработен от коприна. Това е малко скъпо. Но изглежда много елегантно. Малко работа близо до врата и ръкавите му дава достатъчно блясък за партита. Това е умен костюм. Тя се носи от всички дами в функции.

Вижте още: Прав костюм на Salwar

5. Дамски костюм:

Дантела е пряк път за бродерия. Дамските безшевни салварни костюми са с дантела в ръцете и предната част на роклята. Тази дантелена работа се вижда по-дълги топ костюми. Погледът му е взет от пакистанския костюм. Може да се носи за работа. Това е елегантен тип несвързан салварен костюм.

6. Джорджет Несвързан костюм за салвара:

Жоржетът несъчленен салварен костюм е изработен от материал от жоржет. Има лек блясък. Тази кърпа е известна с падането. Този вид несвързан салварен костюм е идеален за дъждовния сезон, тъй като бързо изсъхва. Обикновено има печат и няма работа. Тя се носи ежедневно от много работещи дами от средната класа.

Вижте още: Ръкави дизайни за Salwar Kameez

7. Несвързан щампован костюм:

Отпечатаният безсвързан salwar kameez е най-често срещаният вид несвързан салварен костюм. Има печат, който изглежда много реален. Печатът може да бъде от много видове. Флоралният, геометричният и арабският дизайн са най-често срещаните отпечатъци. Всички жени го имат. Добър материал с добър печат е идеален за носене на работа.

8. Бродиран Несгънат Salwar костюм:

Бродираната безсвързана салварна кемез има бродерия на врата, ръкави и дъна. Понякога работата по бродерията е по цялата рокля. Тази работа е много скъпа, когато е изработена ръчно. Той е идеален за парти и семейни функции. Можете да го носите, ако бродерията е в граници.

Виж повече: Напълно зашит костюм на Salwar

9. Несвързан костюм Zari Salwar:

Мнозина вярват, че Зари е най-добрата работа на плат. Зари несъчлененият салварен костюм има зари, които се правят главно на врата и ръкавите. Малко е тежко, за да се поддържа тъканта. Той е идеален за функции, понякога работата на зари е свършена навсякъде, този вид несвързан салварен костюм се носи от камериерките и близките роднини на булката.

Несвързаният салварен костюм е привилегия на всички онези, които нямат перфектно тяло, за да носят готови дрехи. Онези, които искат обичай да се поберат, това е покупката за тях. Той идва във всички модели. Несгънатият салварен костюм е безсвързан материал за изработване на салварен костюм. Тя е зашита и носена от всички дами.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Как да изградим брака си по Божия начин (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send