Татуировки

Топ 9 на Dagger татуировка дизайни и снимки

Pin
Send
Share
Send


Тези дни татуировки с кинжали стават много популярни. Можете да изпробвате тези видове ножове или подобни стилове с някои декоративни ефекти. Можете също така да ги екип с различни други проекти като цветя или птици или дори можете да добавите други писания към тях. Това е така, защото когато те са направени в подробен стил и следователно отнема няколко сесии за дизайн, за да се направи правилно.

Има повече място, което можете да получите и детайлите ви се правят по-добре, отколкото когато се правят в малък мащаб и след това може да изглеждат неравномерно и сложността може да не се покаже ясно. Винаги трябва да се консултирате с добър художник за тях, защото те са много подробни и без 3D ефекти, те няма да получат ефекта си от релеф и друга сложност. Вие също ще трябва да помните, че те се правят най-вече в големи формати, които могат да затруднят премахването дори с лазери.

Ако това не се прави правилно или не ви харесва след това, тогава ще трябва да ги отстраните с лазери и това може да е трудно, тъй като тъмните цветове са склонни да оставят несъответствие, когато се използва лазер. Затова трябва да вземете правилното ръководство на добър художник и след това да го направите. Можете също така да поискате някои стикери, които можете да позиционирате временно върху тялото си и след това да изберете подходящата позиция за дизайна. Те са много креативни и артистични, ако са направени правилно. Много хора също обичат да правят това на фронта. Някои обичат да правят това на гърба и колкото по-големи са площите, толкова по-добре изглеждат, защото детайлите могат да се направят правилно.

Най-добри дизайни на татуировки с Dagger:

По-долу са описани най-добрите 9 татуировки, които определено трябва да изпробвате.

1. Дизайн на татуировки в 3D Dagger:

Можете да изпробвате 3D дизайн на кинжал по този начин. Това е свързано с модели и това може да бъде спорт от всеки човек, който се чувства удобно с тези модели.

2. Татуировка на сърцето и камата върху китката:

Можете да направите нещо като тази татуировка. Това е колоритен и можете лесно да ги изпробвате. Те са за разлика от други обикновени проекти.

3. Традиционен татуиран дизайн на кама:

Тези видове дизайн на кинжала са доста традиционни и популярни. Трябва да ги вземете от известен артист.

4. Индивидуално проектиране на татуировки с кама:

Това са различни стилове, комбинирани, за да ви дадат сложно изкуство. Можете да получите нещо като тези проекти. Те са направени със съответните модели и можете да получите нещо персонализирано по този начин от известен изпълнител.

Виж повече:Татуировка дизайни за момичета

5. Дизайн на татуировката с нож:

Това е артистичен дизайн на ножа. Това също има цвете, което има релефни ефекти. Можете да получите нещо персонализирано и можете да мастирате други цветя с други цветове.

6. Дизайн на татуировка с кинжал от ананас:

Това е нож, който е направен чрез ананас. Това не е като другите проекти от този тип. Това е доста момиче тип и можете лесно да спортувате това. Това е доста голям мащаб и с това можете да правите други модели.

Виж повече:Ацтекски татуировки

7. Традиционен дизайн с татуировка с качулка с шипове:

Това е традиционно направена каменна татуировка. Можете да правите други подобни стилове като този.

8. Дизайнер на татуировки с молив на границата на молив:

Това е сенчест молив, който е направен от страната на ръката и е много лъскав. Можете да опитате релефно за тях. Можете също така да оцветите други цветя. Можете също така да ги правите и в други цветове според вашите спортни способности. Те трябва да се извършват артистично от професионални художници.

Виж повече: Хавайски татуировки за мъже

9. Цветен татуиран дизайн на кама:

Това е цветна татуировка на камата. Тя също има пера. Можете да опитате много лесно. Можете също да добавяте записи към тях.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Учимся рисовать тату Tattoo Tutorial (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send