Красота и мода

9 красиви и щастливи редки камъни в последните дизайни

Pin
Send
Share
Send


Скъпоценните камъни се намират естествено и някои от тях рядко се срещат на земята. По-долу са показани някои от редките скъпоценни камъни, които се срещат на земята с цената на някои от тях. Купете някой от тях за вашите желания.

Fortune Rare Gemstones със снимки:

Тук погледнете нашите топ 9 Lucky Rare Gemstone пръстени в последните дизайни. Изберете от тези редки Gemstones, според вашето желание.

1. Розовият камък със звезда:

Скъпоценен камък е рядко срещан камък, защото от наличието на звезда, която е заради малкия брой камъни, добивани в света. Пинкът е един от най-често срещаните и докато купувате такъв камък, имайте предвид, че не само се притеснявате за теглото, но и за цвета на тялото, видимостта и интензивността на терзиса.

2. Танзанитски син камък:

Това е високо ценен скъпоценен камък, който се намира в подножието на Килиманджаро в Северна Танзания. Наличието му е ограничено и вероятно ще бъде добито в рамките на 20-30 години. Това е причината, поради която камъкът е толкова желателен, а и този цвят е много ярък и привлекателен.

3. Скъпоценен камък от тааффит:

Тааффит е кръстен на гемолога Ричард Тааф, който е открил изрязан и полиран екземпляр от този камък. Намерени са само шепа скъпоценни камъни, което ги прави истински скъпоценен колектор. Те се предлагат в много цветове, вариращи от безцветни до лавандула и обикновено се намират в сърланка и Танзания. Той е един от най-редките и ценни скъпоценни камъни в света.

4. Черният камък на опала:

Най-редкият вид опал е черният опал, който се среща в Австралия в гръмотевичния хребет, Нов Южен Уелс. Камъкът е с брилянтна игра на цвят, огън, в тъмните скъпоценни камъни, заедно с тяхната оскъдност, ги кара да бъдат на стойност над голяма сума.

Виж повече: Естествени скъпоценни камъни

5. Скъпоценният камък на Бенитоите:

Това се намира в близост до река Сан Бенито в Калифорния, Бенитоит е синьо до лилаво скъпоценен камък. Той дава брилянтен варосан син цвят под UV светлините. Това е официалният скъпоценен камък на Калифорния и се продава в бижута, но се предлага в ограничени размери.

6. Драгоценният камък на Bixbite:

Камъкът е известен също като аленозелен смарагд и обикновено се намира в Юта и новото Мексико, а единствената търговска мина за камъка се намира в планините wahwah на Юта. Много скъпо и рядко намирано бижу, това е 1000 пъти по-ценно от златото. Дори и нарязаните камъни се продават на цена до 10 000 $ за карат.

Виж повече: Естествени скъпоценни камъни

7. Драгоценният камък на Александрит:

Скъпоценен камък е кръстен на звезда Александър 2 на Русия, това се добива от находищата в уралските планини на Русия. Това е цвят сменящ се скъпоценен камък, като цветовете се променят от червено към зелено. Някои страни го имат на пазара, но все още е един от най-редките камъни.

8. Джейдън камък:

Този скъпоценен камък има дълбок, прозрачен зелен цвят и е ценно и рядко срещано бижу в някои части на Мианмар. Imperial jadeite са продадени на цена от милиони на много от проведените търгове.

Виж повече: Списък на камъните

9. Драгоценният камък на мусгравите:

Цветът на камъка варира от зеленикаво-сиво до пурпурно. Той е открит в Австралия и все още се намира в части от един и същ континент, което го прави рядко срещан камък в света и също на цена от около 3500 $ за карат.

Списъкът е да ви запознае с редките пръстени от скъпоценни камъни в света и със сигурност ще ви позволи да ги купите, за да украсите дома си с антики, в случай, че попаднат в списъка ви с достъпни цени!

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: SCP-093 Red Sea Object. Euclid class. portal extradimensional artifact stone scp (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send