Красота и мода

15 Последни дървени часовници, които подобряват домашния ви декор

Pin
Send
Share
Send


Дървените часовници също са луксозни. Вие ще го получите с много дизайни от обикновен кръгъл стенен часовник до сложно изглеждащи зъбни часовници. Също така можете да намерите декорирани часовници, които също са ръчно изработени. Украсете дома си с някои уникални дървени часовници и вземете този стар скъпоценен вид с този часовник.

Най-добрите дървени часовници със снимки:

Ето някои от най-разнообразните дървени дизайни на часовника, които можете да получите, за да украсите дома,

1. Часовник с дървена ръкохватка:

Това е стар стил аналогов дървен часовник. Часовникът е изцяло изработен от дървен материал, а цветът съвпада с всички мебели, стенни бои и др. Можете да го използвате за украса на вашата зала, хол, спалня, кухня и т.н.

2. Mantel на череша:

Това е дървен часовник от череша, който можете да придадете ретро на стаята си. Това е отличен часовник със стъклен кристал и бял циферблат с римски цифри. Можете да контролирате силата на звука за нощно време. Това е красиво антично парче, което можете да запазите в дома си.

3. Ретро дървен будилник:

Опитайте този невероятен дървен будилник за вашата спалня. Той идва с бутон за управление на алармата и е алармен часовник с квадратна форма. В него ще видите бял циферблат и написани цифри. Можете да опитате този будилник с нощно облекло.

4. Кръгли естествени и дървени стенни часовници:

Подобрете изявлението в стила на вашия дом, като използвате кръгли дървени конструкции за стенен часовник. Можете да използвате този дървен часовник с металната рамка, където пожелаете. В него има римски цифри и координирани ръце, които ви показват времето. Можете да получите този очарователен часовник, за да украсите стените си.

5. Vector Vintage Wall Clock:

Този голям дървен часовник е за украса на стените. Той идва с ръчно изработена дървена рамка и бели циферблати. Часовниковите ръце изглеждат красиво и римски цифри на циферблата, за да покаже времето перфектно. Външната украса е цветен дизайн и можете да получите този сладък часовник, за да придадете допълнителна красота на стените на вашия дом.

6. Дървен стенен часовник:

Харесвате ли този тип часовник? Това е голям дървен часовник с рустик. Това е боядисан дървен часовник, който ви дава перфектен изглед за дома или офиса. Това е ръчно изработен и ръчно рисуван часовник със златни римски цифри. Можете да изберете други цветове, също така, ако искате да се съчетаете с вашата боя за стена.

7. Часовник с дървена макара:

Това е разнообразен дървен часовник, който можете да получите. Това прилича на рустикален часовник. Изработен е от дърво и всички букви са от селски вид. Можете да украсите вашата дневна с този винтидж стил с извънгабаритен часовник, за да знаете времето. Можете да промените цвета на боята и цифрите да изглеждат както искате.

8. Дървен цифров часовник:

Аналоговите часовници сега заменят с цифрови часовници. Можете също така да намерите такива проекти в дървени дизайни часовник. Това е красив и прост дървен цифров часовник, който показва времето. Това ще освети през нощта и ще ви покаже времето. Можете да използвате този модерен часовник в спалнята си, за да получите удобство.

9. Механични дървени часовници:

Това е голям дървен часовник, който прави интериора на вашия дом красив. Това е механичен дизайн на дървен часовник, направен от висококачествен дървен материал. Има златни игли и е от античен тип. Това е само скелетът на часовника с други декорации. Опитайте го в хола си и ще ви хареса.

10. Дървен часовник с махало:

Можете да получите този дървен часовник с махало, за да придадете античен вид на вашия дом. Това е корабен дизайн с махало. Циферблатът е със златист цвят и черни цифри. Можете да получите малко по-голям часовник, ако искате. Използвайте го, за да украсите спалните, хола и т.н.

11. Селски часовник за кухня:

Можете да украсите интериора с този дървен кухненски часовник. Това е голям дървен часовник и ръчна изработка. Вземете този уникален дизайн, изработен от рисуван дървен часовник с черни римски цифри. Тя ще бъде съвпадение с вашия цвят на стената и можете да опитате нещо лудо по него, за да получите този стар луд поглед.

12. Малки дървени часовници:

Можете да получите нещо от малкия дървен часовник раздел, за да използвате в спалнята си, офис маса и т.н. Това е перфектен избор за вас. На пръв поглед тя прилича на фоторамка и в нея има малък 360-градусов въртящ се часовник. Часовникът има малък циферблат и на него има номера. Подходящ е и като детски дървен часовник.

13. Дървен LED будилник:

В ерата на дигитализацията защо не опитате нещо ново в дървени часовници? Картината показва дървен будилник с LED дисплей. Освен времето, тя показва и външната температура, която е много добра, така че не е необходимо да проверявате колко добре е температурата. Светодиодната светлина ще бъде там както през деня, така и през нощта.

14. Моден часовник с дървена маса:

Това е идеален часовник, когато искате да получите фантазия часовник часовник. Това е дървен часовник с декорирана рамка. Тя има ръчно изработена дървена рамка и ще ви даде перфектен външен вид. Цифрите са от римски тип и можете да ги запазите на офисната си маса.

15. Античен дървен часовник:

Търсите ли голям дървен часовник? Това е античен дървен часовник с колоритен дизайн. Можете да видите такива часовници на жп гари, автогари и т.н. Да ги върнете обратно към дома си и да украсите стената с нея. Часовникът изглежда рустик с римски цифри. Можете да го запазите в хола си, за да посрещнете госта си.

Всички по-горе проекти са някои добри снимки, които можете да видите на дървен часовник. Можете да получите този, който е подходящ за вашата стая. Дървените часовници винаги са по-добри от пластмасовите, тъй като издържат дълго от тези пластмасови и няма да се счупят лесно.

Гледай видеото: Words at War: Eighty-Three Days: The Survival Of Seaman Izzi Paris Underground Shortcut to Tokyo (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send