Красота и мода

Рамкиране на сватбените дни: Атрактивни идеи за фоторамка за сватба 2018

Pin
Send
Share
Send


Една от най-простите причини да заснемем снимките е да се върнем назад във времето и да го изживеем. Нашите ежедневни моменти и разговори са сигурни нещо, което трябва да запомните, но какво да кажем за деня, в който решихме да споделим щастието и да кажем „аз правя“ на някого? Сватбените снимки са нещо, което трябва да погледнете назад във времето и затова е важно също така да я поставите добре, така че точно да предава сиянието и яркостта на красивата ви връзка. Някои рамки са проектирани да го поддържат прости, докато други са грандиозни и изглеждат красиво, добавяйки уникален чар към снимката сама по себе си.

Фоторамките определят формата и размера на вашата снимка. Някои от по-простите форми на изкуството имат по-лека форма и по-елегантните имат по-тъмен нюанс, само за да се подчертае добре изкуството или снимката, която е под въпрос. По този начин фото рамките са красиви неща, които определят снимката и я подчертават.

Как да избера най-подходящата рамка за снимки за сватбени снимки:

Изборът на подходяща фоторамка идва с много предпоставки, които трябва да имате предвид. Ето някои съвети, които ще ви помогнат да изберете най-добрата.

1. Цветни спецификации:

Винаги помнете, че е от значение цялостният образ. Предоставете достатъчно внимание на цялостния тон на изображението, вместо да го съчетавате със специфичните цветове на снимката с неговата рамка.

2. Декор на стая:

Декорът на стаята е друго нещо, което трябва да имате предвид, когато избирате рамка. Отидете за рамки, които ще допълнят декора на съществуващата стая или просто опитайте един, който просто ще добави правилния контраст.

3. Избор на рамка за снимки:

отидете за онези, които адекватно ще уловят целия образ, ако има членове на вашето семейство. Не правете компромис с размера и се уверете, че рамката се побира точно.

Видове фоторамки за годишнина от брака:

Ето някои от обичайните видове рамки за сватбени снимки, които са били популярният избор за тяхната красота и издръжливост.

1. Дървени рамки:

Дървеният материал е популярен избор в наши дни. Те са модерни и предлагат класически вид на стената. Отидете за тези, които ще допълнят стила на стаята, който възнамерявате да го окачите. Дървените рамки могат лесно да съвпаднат със съвременни или дори къщи в рустикален стил. Цветовете варират от светла до тъмна и затова ви дават възможност да избирате между няколко цвята. По-светлите дървени рамки са изработени от дъб, бор или пепел и за снимки, които имат по-топъл тон и дърво от махагон или орех. Изберете от простите до сложните дърворезби, които са характерни за дървените рамки.

2. Метални фоторамки:

Металните се считат за модерен и хладен. Те са много гъвкави и издръжливи. Снимките на портретите изглеждат добре в метална рамка и най-хубавото е, че можете да ги вземете в какъвто и да е метал. Опитайте сребърните, месингови или хромирани метални видове, които те предлагат. Металните рамки са правилният избор, когато не сте сигурни какво да изберете. Те са добър избор за вашите черно-бели снимки, което я прави по-жизнена и закачлива. Също така е лесно да се почистят страните на рамката и по този начин може да бъде вашата идея избор на рамка. Те са с умерени цени.

3. Сребърна фоторамка:

Сребърната фоторамка е още една блестяща рамка, която можете да изберете. Изпробвайте серия от декоративни покрития към рамката, която ще придаде красота на картината. Сребърните фоторамки могат да бъдат малко по-скъпи, но въпреки това ще бъде добра идея да предпазите картината си от време и ръжда. Почистването им също е лесно, можете да го направите с влажна кърпа и да ги задържите замърсени дълго време. Те също са добри възможности да се даде на някой, който търси най-добрата сватба рамка. Ако имате семейна снимка, която бихте искали да се грижите за дълго време, сребърната фоторамка е добра опция, до металната рамка. Портретите ще изглеждат добре в тази рамка.

4. Рамка за снимка на кърпа:

добрата част за фото рамката е, че тя лесно ще съвпадне с декора на стаята и къщата. Можете също така да станете творчески и да направите такъв, точно такъв, какъвто ви харесва, или да купите такъв, който има разнообразие от дизайни и цветове, за да ви предложи. Те са евтини и креативни, за да имат у дома. Просто повдигнете табовете на гърба на рамката и поставете новата снимка. Отидете за няколко цвята, тъй като те ще изглеждат красиви и елегантни по стените и на върховете на масата.

5. Диамантени фоторамки:

Диамантените фоторамки са нещо красиво. Вашите снимки ще изглеждат зашеметяващи срещу лъскавата и грандиозна фоторамка. Това вероятно е и един от най-добрите начини да декорирате стената си и да я поддържате елегантна. Портрет или пейзаж, вашите снимки ще изглеждат примамливи и наистина ще придадат усещане за „специална“ снимка. Има разнообразие от дизайни, налични на тази и винаги е безопасно да ги купувате в автентични магазини. Макар че със сигурност могат да бъдат скъпи, те се уверяват, че ще направят справедливост по ваш избор. Ето една красива диамантена рамка, която можете да си представите.

5 Последни сватбени фоторамки и идеи:

Така че, тук е бърз поглед към някои от класическите фото рамки за запазване на вашите брачни снимки.

1. Класическа рамка за покани:

това е доста голяма фоторамка. Тя е разделена на две, където можете да поставите вашата сватбена карта отляво и сватбената ви снимка отдясно. Това е стилна фоторамка за двама от вас, която е бързо напомняне за сватбения ден. Поканата от страната добавя специален поглед към снимката, която я прави пълна. Можете също така да персонализирате размера и дизайна според вашия избор.

2. Сърце дизайн Сватбена рамка за снимки:

Тук е още един красив и романтичен подарък, който бихте могли да дадете на вашия съпруг, за да запазите двете си картини заедно. Фоторамката е неформална и дизайнът на сърцето заобикаля рамката в нечетно оформление. Това е класически начин да покажете любовта си и снимката ще бъде напомняне за всичко, което съществува между вас. Можете също така да персонализирате формата до сърце или просто да изберете портретен режим с дизайн на сърцето около него.

3. Моделът на дървото:

Опитайте тази класическа фоторамка, която се предлага в комплект. Рамките са прости и идват с черна рамка и някои аксесоари, които трябва да настроите, за да изглежда като рамка. Снимката е вдъхновена да изглежда като дърво и птиците също украсяват дървото, като му придават реалистично усещане. Можете да имате една основна сватбена снимка и да разпръснете останалите снимки около дървото. Това е наистина творческа идея.

4. Рамка за рулонна хартия за брак Снимки:

рамката на ролковата хартия е друг добър избор на рамка за тези от вас, които обичат да го поддържат прости и креативни. Тя е предимно ръчно изработена с хартия с различни цветове, добре навита и подредена за оформяне на рамка. Това красиво парче е изпълнено с цветове и се накланя срещу проста рамка. Фото пространството е малко и е идеално за двойки. Опитайте красивата фоторамка, която дори можете да опитате да направите.

5. Рамка от тъкани:

Тъканната рамка е добър избор за тези от вас, които обичат да го поддържат прости. Фоторамката е сладка и изборът на плат е за вас. Ако желаете, можете също така да направите едно с цветовете по ваш избор, оставяйки малко място в центъра на снимката. Вашата сватбена снимка може да стои красиво и все още да привлича хора. Поддържането им на чист би могло да бъде тревога. Пазете ги от прах често.

Фоторамките са напомняне за нашите спомени. Те блокират миговете на смях и щастие в рамка, безопасна от време и ръжда. Винаги ще бъде добър избор да се изберат онези, които си струва да се оформят и да се допълват допълнително, за да бъдат специални. По този начин вашите спомени ще продължат цял ​​живот.

Гледай видеото: Подвързия за книга и калъф за очила ръчна изработка (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send