Красота и мода

Как да получите момиче да ви харесва?

Pin
Send
Share
Send


За момчетата едно от най-трудните неща е да привлечете вниманието на момичето, което той обича, като перспектива за запознанства. Човек трябва да разбере, че всяко момиче е различно и това е една от основните причини да харесвате някой конкретен и не всички от тях. Добрата новина е, че има някои основни правила, които могат да бъдат използвани, за да я накарате да ви хареса. Споменатите по-долу са най-ефективните, които трябва да бъдат изпробвани. Вижте колко добре се интересувате от нея с тези съвети.

Как да накараш едно момиче да те харесва? Това е едно от съществените запитвания, които се издигат във всяко момче. От моя гледна точка, не е много трудно, а по-скоро трябва да се съсредоточите върху някои привидно незначими детайли, които ще разбера отдолу. Гледанията на момичетата за влюбване са напълно различни от момчетата. Любовта от пръв поглед е нещо добро само за филмите, но не може да бъде реализирано в действителност. В повечето случаи едно момиче само ще се влюби в момче, след като го познава напълно и анализира съвместимостта й с „Здравей”, така че трябва да задържите известно време и да оставите младата дама да се запознае по-добре със себе си.

Най-добрите съвети за това как да получите момиче да ви хареса:

Ако искате да знаете как да накарате едно момиче да ви хареса, прочетете по-нататък статията. В тази статия ще съкратим някои методи и съвети как да накараме едно момиче да ви хареса В идеалния случай тези съвети за това как да накарате момичетата да ви харесат ще ви помогнат да направите вашата привързаност солидна и невероятна.

1. Бъдете себе си:

Едно от първите насоки и най-важното, за да може едно момиче да ви хареса, е да бъдете себе си. Покажете какво сте и не показвайте това, което не сте. Фалшифицирането ще предизвика неприятности по-късно и е голямо изключване за момичетата. Без значение как сте и какво представите, представете се по възможно най-автентичния начин.

Виж повече: Как да действаме около момиче

2. Бъдете облечени:

Харесвате ли някога момиче, което е с разрошена коса и не се къпе? Същото важи и за момичетата. Ако искате да я накарате да ви хареса, опитайте да останете чист и чист. Душ редовно и бръснене. Човек трябва да мирише добре и да носи чисти дрехи, ако искат да постигнат тази цел. Едно момче винаги ще привлича вниманието на момичетата. Заедно с личната хигиена, винаги трябва да сте сигурни, че ще останете във форма. Поддържайте телесното тегло и не изглеждат затлъстели, защото това е най-голямото изключване на едно момиче.

Това важи и за вида дрехи, които носите. Уверете се, че не носите прекалено широки дрехи и не сте твърде стегнати. Поддържайте добър и трезвен смисъл на превръзката, за това ще хареса едно прилично момиче.

3. Имате добър смисъл на хумора:

Умнителност е един аспект, който определено привлича противоположния пол. Доброто чувство за хумор и способността й да направи усмивката й ще ви отведе дълъг път, за да повишите интереса си към вас. Бъди смешен, накарай я да се смее и да бъде спорт, когато е наоколо. Съотношението е просто. Колкото повече се смее, толкова повече ще те хареса.

Виж повече: Как да говорим с момичета

4. Бъдете добър приятел:

Първата стъпка към запознанството с момиче и превръщането й в романтичен интерес е да си добър приятел. Разберете я, слушайте я и бъдете й близък приятел, ако искате да я накарате да ви хареса. Въпреки това, не се затваряйте в зоната на приятеля. Движете се бързо, когато става дума за датиране. Дайте й комфорт, но не я оставяйте да направи този навик или иначе тя винаги ще ви счита за приятел и върхът ще се обърне.

5. Доверието е важно:

Момчето трябва да бъде уверено и така трябва да бъде неговият подход, когато става въпрос за това да му хареса. По доверие момчетата обикновено не са в състояние да привлекат вниманието на момичетата. Въпреки това, не трябва да бъде над доверието, тъй като това е знак на арогантност и може да не свърши впечатляващо прилични жени. Поддържайте равновесие, когато става въпрос за този аспект.

6. Дайте й комплименти:

За едно момиче да се поласка от момче, това е един съвет, който е много важен и трябва да се следва с дължимата грижа. Уверете се, че от време на време наистина я комплиментирате. Това определено ще работи за нея и ще я направи като теб. Въпреки това, дайте комплименти, които ще я накарат да се открои от останалите. Това ще работи по-бързо и във ваша полза.

Виж повече: Как впечатлява едно момиче

7. Платете акцент върху първото си впечатление:

Индивидите не се грижат за вас в случай, че не изглеждате чудесно или носите някакви рокли с нечестив начин. Особено млади дами не се грижат за този вид млади мъже. По този начин, в случай, че наистина трябва да привлечете млада дама към вас, трябва да се обличате добре, трябва да се справяте с прическата си с настоящ модел, особено трябва да използвате някои видни душове или аромат и като цяло, трябва да промените състоянието на ума, което лесно привлича млада дама. Така че надеждно дайте повече необходимост на тялото си душ или аромат и да постигне нещо в случай, че имате ужасно дъх (Опитайте този пръстен мента аромат за ужасен дъх). По същия начин, не носете същата рокля, която носите вчера, което я кара да мислите, че не сте ентусиазъм към нея. Нещо повече, няколко млади дами ви оценяват с марките на ръчните си часовници.

8. Уверен подход:

Ако се приближавате за това как отново да получите едно момиче като вас, тогава със сигурност трябва да повишите нивото на доверие до милион пъти. С изключение на някои момичета, голяма част от различни млади дами не предпочитат да харесват тези момчета, които постоянно мълчат. Непрекъснато се охлаждайте и бъдете сигурни. След като сте облечени, младите дами ви подреждат с вашия характер. Голяма част от младите мъже, които имат проблем, който треперят, когато се срещнат с млада дама или разговарят с млада дама през първия пробег. Във всеки случай, това е напълно неподходящо. Въпреки че не сте щастливи да се срещнете с нея за първи път, не демонстрирайте това навън. По-скоро бъдете сигурни и се срещайте, както я познавате от дълго време. Тази минимална сигурност несъмнено я привлича към вас. По същия начин, не бъдете жалко или разочаровайте цялото време преди нея

9. Контакт с очите:

Да изглеждате е по-малко взискателна за вас. Не е ли? Във всеки случай, това е погрешно. Това е една от най-трудните фази, които всяко момче някога може да изпита… В случай, че не вижда, че я наблюдавате постоянно, тя ще се запознае с това, че сте силно в нея. Това е един от най-идеалните начини да се направи едно момиче като теб. Каквото и да разберете, че сте в контакт с млада дама, просто оставете донякъде сантиментална усмивка и това ще я вкара много по-непрактично. Нещо повече, хора, не чувствайте, че една млада дама ще дойде при вас, след като погледнете може би няколко събития. Истина е казано, първоначално няколко пъти няма да се получи. Както и да е, не се предавай. Опитайте се да погледнете в каквато и точка имате възможности. Тази стратегия най-вероятно привлича към нея.

10. Успокойте я в събитието, което плаче:

Хора, помнете, че една млада дама плаче, преди да кажеш, че очаква рамото ви. Някои добре познати цитати казват, че най-голямото оръжие на една младежка плаче. Очевидно е наистина трудно да се види млада дама със сълзи в очите си. Когато плаче, никой няма да я нарани повече, а просто ще я накара да спре да плаче от успокояващо. Така че използвайте тази стратегия в случай, че наистина трябва да я привлечете към вас. В случай, че тя вика пред теб, тя вярва, че най-вероятно ще се погрижите за този проблем. Затова задайте въпроса й умишлено и се опитайте да дадете най-доброто споразумение или да се отрежете и да се погрижите за този проблем. Освен всичко, когато тя плаче първо, за да я утеши, като се прегърне здраво или даде раменете си и я посъветва с някакви добри думи, които ще я накарат да спре да плаче.

Това са някои от най-важните съвети, които могат да ви помогнат в мисията ви как да направите едно момиче като вас. И накрая, но не и по важност, бъдете себе си, можете да се подправяте, но не можете да промените природата си. Ако някой е предназначен за вас, тя вероятно ще ви приеме така.

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: Четири признака, че си влюбена! (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send