Прически

9 Нови британски прически, подходящи за всички типове коса

Pin
Send
Share
Send


Планирате да покажете нова или смела британска прическа? Но не сте сигурни кой ще е най-добрият? Вие сте дошли на правилното място. С толкова много различни опции за подстригване тези дни, това е просто прекалено много объркване. За щастие, ние имаме тези красиви витрини от различни и уникални британски прически и сме сигурни, че един от тях просто ще си поеме дъха.

Най-добрите британски прически за мъже:

Нека да разгледаме най-добрите 9 британски прически.

1. Изрязване на Buzz:

Тази британска прическа се популяризира предимно от военните. Тази подстригване включва много по-малко усилия за поддръжка и изглежда все още страхотно. Все още трябва да поддържате връзка с бръснаря за редовни сесии за подстригване, така че прическата да остане непокътната. Това е идеално за хора с тънка коса. Отглеждането на стърнище върви заедно с него.

2. Страничното прочистване:

Този тип британска прическа, идваща от 50-те години, е с много ниско усилие и ниска поддръжка. Не се нуждаете от много усилия, за да изглежда добре. Изглежда страхотно за хора, които имат къдрава или гъста коса. Тя не върви прекалено добре с прави коси, тъй като правите коси се нуждаят от различен вид лечение и прическа.

3. Дълготрайните:

Това е и британска прическа, която не изисква много усилия, за да я поддържа. Също така не ви се налага често да ходите на бръснар. Идеална комбинация за къдрава, вълнообразна или гъста коса, тъй като този стил напълно използва това.

4. Културата:

Един от най-големите британски прически мъжки тип, който може да бъде спортиран от всеки, който не обича да прекарва време или да си работи с косата си. Страхотно с къса и гъста коса и този тип коса може лесно да бъде оформена според нуждите на потребителите. Това изглежда перфектно за всеки.

5. Къса коса на Боб:

Това е един от най-красивите изглеждащи британски прически женски тип, които могат да бъдат използвани от всички жени. Тези зашеметяващи бобчета около всяко око изглеждат лъскави и красиви. Можете да го задържите къса или дълга и ще бъде чудесна и за тънки косми. Това е една от най-популярните прически.

6. Slick Back:

Ако търсите британски мъжки прически, не търсете повече. Използвана от 1920-те години, тази прическа все още се използва от мъже и тийнейджъри, тъй като е универсален. Тя може да работи на повечето типове коса, но най-вече с фини коси за този елегантен вид. За кокалестите косми е препоръчително да използвате крем за коса или подобен продукт.

7. Странично разделяне:

Този тип прическа е британска прическа мъжки специална любов от векове, като се започне от 1800-те до днес. Много известни личности са носили този вид. Чудесно за хора с права коса, както и с къдрава коса, няма да бъде възможно да се получи същия гладък ефект. Ето защо, това е стил за пренасочване на хора с пряк тип коса.

8. Цезар:

Този Цезар нарязан е хубав британски стил прическа, какъвто и да го погледнете. Това е къса, накъсана кройка, която ще се погрижи за вашето отслабване. Това прави хората по-малко удобни и е чудесно за хора, които имат тънка коса или отслабваща коса.

9. Quiff:

Ако обичате Елвис Пресли или Дейвид Бекъм, веднага ще разберете, че тази прическа е вечна и по този начин може да бъде една от британските прически 2018 година. Предната коса е повдигната, придавайки й височина. Чудесно за хора, които нямат дълги лица, тъй като това ще накара лицето ви да се разшири, което ще му придаде много чист вид.

Затова можем да видим колко много са се променили и развивали прическите през годините и кои са най-популярните на британската граница. Някои стилове се случват от векове, докато някои са просто нови. По този начин, има много смисъл да изберете някоя от тях като ежедневна прическа, защото всички те изглеждат толкова вълнуващи.

Гледай видеото: Our Miss Brooks: Exchanging Gifts Halloween Party Elephant Mascot The Party Line (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send