Диета

ГМ диета и планове: Как да отслабвам за 7 дни

Pin
Send
Share
Send


Опитвал ли си опитен план за диета с GM? Искате ли да загубите теглото си за 7 дни? Първо трябва да знаете какво е gm diet.Gm означава General Motor. В момента, поради небалансирания начин на живот, хората са изправени пред проблема със затлъстяването. Затлъстяването е едно от основните предизвикателства днес. Това е проблем за хората по целия свят, които представляват сериозни рискове за здравето, като допълнителното тегло е само по себе си затруднение. Има много причини зад затлъстяването например неактивно съществуване, липса на упражнения плюс най-видно, неправилна диета е основната причина за затлъстяването. Затова диетата, която ядете, е от жизненоважно значение. Така че, в това писмено изложение съм прикрил цялата информация за схемата на GM диета.

Диетата на General Motors или GM Diet е име по-късно от самата компания, диета, която е създадена, за да смесва и подпомага изграждането на здравни грижи за хората, с които те работят, като се броят семейства и приятели.

General Motors, американски корпоративен гигант изгражда автомобили, формира световна тенденция чрез въвеждането на General Motors Diet план, допълнително популярно признат като GM диета. Това е основно разработено като се имат предвид нуждите на служителите на General Motors и техните семейства. Това изисква уелнес програма, предназначена за почистване на системата, така че човек може да изпита промяна в подхода си, както и емоции, освен загубата на тегло.

ГМ диета е лесен план за управление на загубата на тегло и следвайки диетата на ГМ, можете просто да намалите с 10 до 17 паунда или 4 до 7 килограма само за 7 дни. ГМ диетата е едноседмична диета с точен прием на храна на всеки 7 дни. Графиката на диетата за загуба на тегло играе важна роля за изплакване на цялото замърсяване от вашата система, за да усетите чувство за цялостен комфорт, както и добро здраве. В момента, това, което прави тази диета напълно уникална от допълнителните диетични програми е, че тя изисква ежедневен прием на пресни плодове плюс зеленчуци, лишени от освобождаването на млечни продукти. Тя е тясно свързана с втория вид вегетарианска диета навсякъде, където се допуска прием на млечни продукти.

Как да отслабвам за 7 дни: t

Правила на плана за ГМ диета:

1. Консумирайте разнообразие от зеленчуци плюс плодове: Тази ГМ диета се състои основно от зеленчуци с ядене на плодове. В състояние, вие сте нетърпеливи да го следвате за седмицата, потвърдете, че купувате голям асортимент от плодове плюс зеленчуци по-рано. Преброяването на различни плодове и зеленчуци ще гарантира достъпността на всички микро хранителни вещества към тялото ви. Той ви помага да продължите повторяемостта плюс да запазите страничните ефекти.

Виж повече: План за диета за вегетарианци

2. Увеличаване на питейната вода: Както и при диетичния план на GM motors, трябва да сте сигурни, че ядете поне 10 чаши вода всеки ден. Гм диетата включва строго диета правило. Често може да доведе до главоболие, депресия, дълбоко потене плюс слабост. Тези странични ефекти могат да увеличат при липса на течности. Ето защо, за да поддържате правилната хидратация, ще продължите с тези странични ефекти. Той също така помага за по-добро пречистване на телесната система.

3. Упражнения: Въпреки че тази диета е по-добра за бърза загуба на тегло, за предпочитане е да продължите 45 минути упражнения или разходка за 7 дни. Това ще гарантира, че вашите мускули са тонизирани плюс да намалите теглото си в правилните области.

4. Дръжте далеч от алкохола: Алкохолът осигурява много калории, оставяйки отделно токсините, които вкарва във вашата система. Gm motors диета план е изключително ниско калорични диета план. В случай, че пиете алкохол, следвайки тази диета, това може да доведе до хипогликемия (ниска кръвна захар). Нещо повече, това може да причини затъмнения, сънливост плюс слаб. Вместо това може да се замени с черно кафе (без захар), клубна сода и преса с лимон във вода (без захар, сметана или заместител на захар).

5. Не повтаряйте тази диета без интервал от няколко дни. Не се допускат плодови сокове през първите 6 дни.

6. Фокусът е върху храни с високо съдържание на фибри, които в същото време имат по-ниски количества: протеини, мазнини, въглехидрати

7. В случай, че тази програма за отслабване, която приемате, е за конкретен случай, опитайте го 2 месеца преди ръка с пролука от 2 до 3 дни на всеки 7 дни.

Виж повече: Gm Motors Диета Индийска версия

Предимства на схемата на GM диета:

Този 7-дневен диетичен план на General Motors е създаден за комфорта на работниците от General Motors Inc. Така че, тя се нарича диаграма на схемата на диета за ГМ, планът на тази хранителна програма е да се постигне здравословно и подходящо тяло. Предимствата на тази диета са както следва;

• Естествен блясък на кожата.
• Намалете млякото около корема и талията.
• Загуба около 5 - 8 килограма в рамките на 7 дни.
• Премахване на токсини, които ви създават, за да почувствате светлината и активността.
• Алкохолът увеличава пикочната киселина в организма, което води до поддържане на водата. Това блокира естествената детоксикираща процедура.

Виж повече: Gm диета за не вегетарианци

Диаграма на диетите на General Motors:

Сега, по-долу съм споменал диаграма на диетата за загуба на тегло накратко, която помага да се разбере планът. Те са както следва,

Ден 1Ден 2Ден 3Ден 4Ден 5Ден 6Ден 7
Чиста вода, плодове с изключение на банани, лупа и диняПресни зеленчуци и зеленчуци, няколко чаши вода, печени картофи.Пресни плодове, зеленчуци, само вода, избягвайте бананите и картофитеГМ супа от банани Млечна водаВода, домати, постно месо или кафяв ориз, Избягвайте млякотоГМ супа, много зеленчуци, малко постно месо, много водаКафяв ориз, зеленчуци, плодов сок

ГМ диета супа:

Рецепта: ГМ диетичната супа е много лесна за приготвяне.

Съставки: 6 големи лука, 1 цяло зеле, 3 домати, 2 зелени чушки, 1 китка от целина и 22 унции вода.

Процес:

• Първо, вие изисквате рязане на лук, както и чушки на малки парченца.
• Гответе ги веднага с малко зехтин (чакат светлокафяв цвят).
• В междинния период отрежете останалите зеленчуци като Зеле, Домати и Целина.
• Включете ги в запас чрез вода, както и да ги пренесете в балон.
• Трябва да добавите лук, както и чушки от стъпка 2 към този склад.
• Сварете я за около час иначе.
• Прикрепете сол или пипер в разумни количества.
• След стъпка 7 в крайна сметка ще имате превъзходна ГМ супа, насладете се!

План за ГМ диета: ден след ден:

1. Първи ден от плана на диета за ГМ:

Първият ден на Общата моторна диета е вашата подготовка за предстоящата програма, в която сте се записали. Ден първи е плодов ден. Графиката за диета за диета за отслабване ме инструктира да ям всички плодове, които можем, с изключение на бананите. Предполага се, че много от пъпешите, както и пъпешът се консумират в първия ден плюс, ако употребата на плодове може да бъде ограничена до пъпеши след това ще получи загуба на тегло от един човек до огромен старт.

В допълнение, пийте по 8-12 чаши вода през целия ден. В състояние, човек се чувства гладен, тогава този човек не прави правилно диетата. Освен това, се препоръчва, ако един консумира само пъпеши в първия ден на диетата, един може да загуби за килограм или 3 килограма тегло, което е огромно. Можете да консумирате 20 пъти на ден, освен ако се предполага, че ще ядете само плодове. Така че, опитайте портокали, диня, пъпеш от папая, ябълки, нар, праскови, круши, ябълки, ягоди и всичко останало.

Извадка:

• ЗАКУСКА: 8.30 до 9.00 ч., Една ябълка + 1-2 чаши вода

• MID-MORNING: От 10-30 часа до 23.00 часа 1 купа сурова папая + 1 до 2 чаши вода.

• Обяд: 13.00 ч. до 13.30 часа 1 чаша диня иначе muskmelon + 1 и 1-1 / 2 чаши вода.

• TEA: 16.00 ч. до 16.30 часа 1 портокал в противен случай 1sweet вар или друг 1 chiku + 1 до 1-1 / 2 чаши вода.

• ВЕЧЕР: 18.00 ч. до 6.30 p.m.1 чаша кокосова вода.

• ВЕЧЕРЯ: 20.30 часа до 21:00 часа 1 ябълка + 1 до 2 чаши вода.

Прочетете още: Ден 1 на диетата

2. Втори ден от плана на ГМ диета:

На втория ден плодовете се заменят с помощта на зеленчуци и по този начин се наричат ​​„Всеки ден зеленчуци“. Тези зеленчуци могат да бъдат приготвени по друг начин сурово, богати на фибри и няма ограничения за вида на зеленчуците, които могат да се консумират или количеството, което се консумира. Dieters са насочени към установяване на деня си, като консумират голям изгорен картоф, с потапяне на масло, за да се грижи тялото получава необходимото съдържание на въглехидрати, което предлага енергия за останалата част от деня.

Храната не трябва да съдържа излишък от аромат, в противен случай сол в тях. Основните хранителни вещества се осигуряват от консумирането на зеленчуци, заедно с фибри и те са почти без калории. Ден 2 е ден, който съдържа калорийни храни от първокласно количество фибри, както и хранителни вещества. Добавянето заедно на тире на риган или подправка босилек, за да направите зеленчуците по-годни за консумация е чудесно. При условие, че го правите през втория ден, вие със сигурност сте посветени!

Извадка:

• ЗАКУСКА: 8.30 ч. До 9.00 ч. 1 варен картоф + 1 до 1-1 / 2 чаши вода.

• MID-MORNING: 10.30 до 11.00 ч. 1 купа сурова зеле + ½ до 1 1/2 чаши вода.

• Обяд: 13.00 ч. до 13.30 часа 1 домат + 1 краставица + половин варено цвекло + 1-1 / 2 чаши вода.

• TEA: 16.00 ч. до 16.30 часа 2 домата + 1 до 1/2 чаши вода.

• ВЕЧЕР: 18.00 ч. до 18.30 часа 1 стъкло от зеленчуци. сок.

• ВЕЧЕРЯ: 21.30 часа до 22:00 часа варени солени и подправени лауки.

Прочетете още: Ден 2 на диетата

3. Трети ден от ГМ диетичен план:

Смес от плодове плюс зеленчуци може да се консумира на третия ден. Третият ден е смес от ден 1 плюс 2. Единствените ограничения са, че бананите, както и картофите не могат да се консумират, но изключвайки това, човекът следва плана може да консумира толкова много плодове плюс зеленчуци, колкото желае в количество, което те избират.

Избягва се консумацията на картофи, тъй като въглехидратите се осигуряват от плодовете. На тази фаза тялото е готово да започне пламтящи излишни килограми. До края на третия ден системата започва процедурата за изгаряне на мазнини. Вашето желание може да се опита да пренебрегне, освен мисълта за загуба на тегло плюс страхотните резултати. По този начин вие ще изпитате светлината, както и ще бъдете щастливи от този случай. Консумирайте всяко количество плюс всяка сума, която харесвате, освен това пийте много вода, както е предназначено.

Извадка:

• ЗАКУСКА: 8.30 до 9.00 ч. 1 суха ябълка + 1/2 чаши вода.

• MID-MORNING:10.30 до 11.00 ч. 1 чаша папая + 1-1 / 2 чаши вода.

• Обяд: 13.00 ч. до 1,30 p.m.1 домат + една краставица + половин варено цвекло + един до 1-1 / 2 чаши вода.

• TEA: 16.00 ч. до 16.30 часа 1 сладък лайм, иначе портокал + един до 1-1 / 2 чаши вода.

• ВЕЧЕР: 18.00 ч. до 18.30 часа 1 чаша зеленчуци. иначе 1 чику.

• ВЕЧЕРЯ: 21.30 часа до 22:00 часа boil lauki (додхи).

Прочетете още: Ден 3 на диетата

4. Ден на четвъртия ден от плана на диета за ГМ:

На 4-тия ден от Общата моторна диета Млякото, супата и бананите са основните за консумацията. Човек може да консумира 8 банани и 3 чаши мляко на този ден, въпреки че може да открият, че не консумират всички банани. Трябва да знаете, че бананите са значителни, тъй като те ще помогнат за връщането на калия, както и на натрия, който би бил неуместен за организма в по-ранните 3 дни.

Желанието за сладки храни трябва да бъде значително по-малко от тази точка. Тъй като приемането на сол се кондензира, бананите ще изпълняват работата. Дитерът също може да яде зеле супата в този ден в ограничени количества. Тази супа трябва да се състои от пресен, чесън, лук и домати. Това е вкусна и здравословна рецепта, която ще улесни процедурата за загуба на тегло. Можете да го погълнете само 1 път на ден; това е просто да съживиш вкусовите си пъпки от целия зеленчук плюс яденето на плодове. Бъдете предпазливи, за да се противопоставите. И вие сте много скоро 3 дни далеч от загуба на тегло!

Извадка:

• ЗАКУСКА: 8.30 ч. До 9.00 ч. 1/2 стъклени обезмаслено мляко плюс 1 до 1-1 / 2 чаши вода.

• MID-MORNING: 10.30 до 11.00 ч. 1 банан + 1-1 / 2 чаши вода.

• Обяд: 13.00 ч. до 13.30 часа 1 стъкло обезмаслено мляко без захар + едно до 1-1 / 2 чаши вода.

• TEA: 16.00 ч. до 16.30 часа 1 банан + една до една чаша вода.

• ВЕЧЕР: 18.00 ч. до 18.30 часа 1 банан.

• ВЕЧЕРЯ: 21.30 часа до 10.00 p.m.1 / 2 стъкло обезмаслено мляко без захар.

Прочетете още: Ден 4 на диетата

5. Пети ден от ГМ диетичен план:

Разберете, че Денят 5 е празник за вас, защото можете да съдържате вкусна храна. Можете да дъвчете на домати, извара и кълнове, също признати за Паниър в Индия. Можете също да включите соевите късчета за хранене. Говеждото + доматите се консумират в този ден. Предполага се, че 6 пълни домати се хранят от двете страни на две части от говеждото месо. Това говеждо месо може да се яде във фигурата на хамбургерите. Всеки един от доматите трябва да се яде, но не всички говеждо месо иска да бъдат вдъхновени.

Храненето с вода трябва да се увеличи с 1 литър на 5-ия ден, което ще помогне на тялото да се изплакне от пикочната киселина, която ще се образува. Говеждото, което е вдъхновено в този ден, ще предложи на тялото желязо, както и протеини плюс влакна, осигурени от доматите, които подпомагат храносмилането. В допълнение, пиенето на вода ще помогне за почистването и дезинфекцира системата. Доматите играят ефективна роля както на влакната, така и на процеса на храносмилане. Водата ще очисти тялото ви от всички видове токсини.

Извадка:

• ЗАКУСКА: 8.30 ч. До 9.00 ч. 1 купа кафяв ориз + една чаша вода.

• MID-MORNING: От 10.30 до 11.00 ч. 2 домата + 1 до 1/2 чаши вода.

• Обяд: 13.00 ч. до 1,30 p.m.1 купа кафяв ориз, узрял в домат сос + един до 1-1 / 2 чаши вода.

• TEA: 16.00 ч. до 16.30 часа 2 домата, със сол и ядене + 1-1 / 2 чаши вода.

• ВЕЧЕР: 18.00 ч. до 18.30 часа 1 чаша вода с лимон и сол.

• ВЕЧЕРЯ: 21.30 часа до 22:00 часа сварете кафяв ориз със сол плюс допълнителни подправки + вода

Прочетете още: Ден 5 на диетата

6. Шести ден от плана на диета за ГМ:

На 6-ия ден постно месо или извара може да се консумира с безкрайно количество зеленчуци. Днес вие трябва да ядете извара, кълнове и допълнителни зеленчуци, като изключите доматите. Никакви домати на 6-ия ден, не ги пазете. Говеждото е отново на този ден, но доматите се възстановяват с помощта на зеленчуци. Количеството говеждо, както и зеленчуците, които могат да се консумират, са неограничени. Чрез този ден от седмицата тялото е напълно нагласено към загуба на тегло, а човекът трябва да види очевидно разграничение по начина, по който изглежда, че се чувства в сравнение с началото на диетата.

Супата с пълна с вкус супа плюс много вода трябва да ви помогне през целия ден. Зеленчуците ще предлагат витамини, както и фибри към тялото ви. Ето защо можете лесно да видите промените в тялото си по това време. Носете по-голямо количество вода всеки ден.

Извадка:

• ЗАКУСКА: 8.30 ч. - 9.00 ч. 1 купа кафяв ориз + едно до 1-1 / 2 чаши вода.

• MID-MORNING: От 10.30 до 11.00 ч. 2 домата + 1 до 1/2 чаши вода.

• Обяд: 13.00 ч. до 13.30 часа 1 кафяв кафяв ориз, узрял с допълнителни зеленчуци + 1-1 / 2 чаши вода.

• TEA: 16.00 ч. до 16.30 часа 2 краставици, със сол и сода + 1-1 / 2 чаши вода.

• ВЕЧЕР: 18.00 ч. до 18.30 часа 1 чаша вода с лимон и сол.

• ВЕЧЕРЯ: 21.30 часа до 22:00 часа Варено цвекло + моркови + краставици + домати + сурово зеле, с подправки и сол

Прочетете още: Ден на диетата Gm

7. Ден Седем от плана на ГМ диета:

Това е последният ден от консумацията на кафяв ориз; могат да се консумират плодови сокове, както и безкрайни зеленчуци. По-късно, отколкото след плановете за хранене, използвани през последните седем дни, човекът трябва да е напълно очистен, както и да изчисти системата им. Един път, когато 7 дни са били завършени, човек трябва да открие, че те са с 10 до 17 lbs по-леки, отколкото преди седмица. Чрез 7-ия ден дитерът започва да се чувства по-лек, по-буден и по-здрав.

Посредством Ден 7 понастоящем в тялото ви могат да бъдат установени значителни промени. По-тънък външен вид сега се вижда плюс чувства, докато по-оптимистичен изглед се наблюдава благодарение на непрекъснатите методи на пречистване на диетата, които се провеждат в тялото. Нормалните навици за сън също могат да бъдат забелязани, тъй като дневният ред на диетата уврежда тялото до края на деня, както и вълнува следващия изгрев.

Ще почувствате светлината на пръстите на краката плюс щастливите отвътре. Можете да имате пресен плодов сок, 1 чаша кафяв ориз, иначе половин чапати и допълнителни зеленчуци, които бихте искали да ядете. Можете да напълнете деня си с вода. Можете също да ядете кафяв ориз през зърна.

Извадка:

• ЗАКУСКА: От 8.30 до 9.00 ч. 1 купа кафяв ориз + едно до 1-1 / 2 чаши вода

• MID-MORNING: От 10.30 до 11.00 ч. 2 домата + 1 до 1/2 чаши вода

• Обяд: 13.00 ч. до 13.30 часа 1 купа кафяв ориз, узрели с допълнителни зеленчуци + 1-1 / 2 чаши вода.

• TEA: 16.00 ч. до 16.30 часа 2 краставици, със сол и сода + 1-1 / 2 чаши вода.

• ВЕЧЕР: 18.00 ч. до 18.30 часа 1 стъклен сок от сладък лайм без изцеждане и захар.

• ВЕЧЕРЯ: 21.30 часа до 22:00 часа варено цвекло + морков + краставица + сурово зеле + домати с подправки и сол + вода

И накрая, сключването на схемата на GM диета е много полезен аспект, за да получите загуба на тегло е проста и лесна.

Прочетете още: Ден на диетата Gm 7

Източник на изображението: Сток на затвора

Гледай видеото: Баси и Здравословното What the Health 2017 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send