Красота и мода

Топ 9 TRESemme сухи шампоани

Pin
Send
Share
Send


Всяка сутрин между хеликоптера, за да приготви закуска в движение и да избере перфектното облекло, често сме пропускали много необходими душове, оставяйки нашата коса лепкава и объркана, подобно на разхвърляно птиче гнездо. През целия ден нашата коса събира всички замърсявания, прах и частици пот и до края на деня ни остава нищо друго освен тъпа умираща коса. Въпреки това, сега можете да поставите това безпокойство след вас като най-новия търговски пазар вече произвежда сух шампоан. За разлика от обичайната кремава течна консистенция, тези шампоани се предлагат под формата на пудра или лак за коса, които просто трябва да се нанесат върху косата и без да се измива или да се стига, можете да спортувате шампоан, ароматен и свеж, без да губите на вашия стил.

Tresemme е изключителна марка за продукти за коса. Тя дава разумни и качествени продукти на своите клиенти. Тази марка става забележителна стъпка по стъпка заради великолепните си грижи за косата и ясно разумните разходи. Днес ще изброя най-добрите 8 шампоани Tresemme, които са абсолютно необходими. Ако все още не сте опитали шампоаните си, тогава опитайте и аз съм сигурен, че ще отидете в гадже с резултатите.

1. Сух шампоан за обезмасляване Tresemme Fresh Start:

Шампоанът за обезмасляване Tresemme Fresh Start е под формата на лак за коса, който интегрира частици от минерална глина и цитрусови плодове, които съживяват и освежават мътната сутрешна коса, докато лекият спрей шампоан оставя лек цитрусов аромат в косата.

Цена: Rs. 2,413.00

2. Сух шампоан за подхранване Tresseme Fresh Start:

Сухият шампоан за грижа от Tresemme ще премахне косата от остатъка от козметични добавки, включително масло и частици мръсотия от седмицата преди това, тъй като смесва добротата на витамин В12 и кератиновите активни вещества, за да изтласка мръсотията, като допълва снопове на косата ви, за да ви даде свеж вид на косата с шампоан.

Цена: Rs. 1,139.00

3.5 от 5 звезди

3. Tresemme Fresh Start изсушаващ шампоан:

Сухият шампоан за прясно начало на Tresemme използва специална смес от протеини от коприна, която ще удължи живота на гладкостта на косата, като оставя косата ви сатенена, а витамин H в шампоана ще подхранва и освежава косата за свеж нов сутрешен вид, премахвайки миризмата на в движение.

Цена: Rs. 1,363.00

2.0 от 5 звезди

4. Сух шампоан за възстановяване Tresemme Fresh Start:

Вземете коса със салон, като използвате само спрей, тъй като обновяващият сух шампоан на Tresemme използва частици от минерална глина, които възстановяват и подмладяват тъпа и лепкава коса с UN шампоан, превръщайки вашата безжизнена купчина във вибриращ професионален салон.

Виж повече: Шампоан Shikakai

5. Tresemme Instant Refresh Шампоан за Пяна:

Смес от екстракти от алое и цитрусови плодове, сухият шампоан за мигновено опресняване на безводната пяна на Tresemme ще почисти и изчисти косата ви от възможни натрупвания на продукти и мръсни сладкиши, докато вещицата, която е естествено стягащо вещество, ще попие излишните натурални масла, за да запази косата ви свеж и лек.

3.8 от 5 звезди
Rs. 4,412.00

6. Сух шампоан за подхранване на цветовете Tresemme Fresh Start:

Специално лечение за боядисаната, боядисана коса, сухият шампоан за боядисване ще остави светлината на главата ви и ще се освежи, докато третирате Вашата химически боядисана коса, правейки я по-мека и блестяща, без да избледнява възможната боя от косата и всичко това без да се налага да използвате традиционния метод за шампоан в натоварената сутрин.

Виж повече: Selsun Blue Шампоан

7. Tresemme прозрачен сух шампоан:

Полупрозрачният сух шампоан от Tresemme е подобен на всеки друг шампоан за почистване, но този път обратът включва само един спрей тук и там, тъй като този сух шампоан изхвърля замърсявания и замърсяващи частици от главата ви, оставяйки главата ви свежа и съживена.

3/5 звезди

8. Сух шампоан за мигновено освежаване Tresemme:

Незабавният сух шампоан за почистване от Tresemme ви моли да напръскате няколко върху главата си и да ги разресвате изцяло за чист шампоан с лек, без да се налага да миете косата си. Изчиствайки главата си от остатъците от остатъци от продукти и масла, този шампоан ще ви остави главата лека и свежа.

9. TRESemmé Сух шампоан, пресен и чист:

Не пропускайте свежия си вид и усещане, като използвате TRESemmé Dry Shampoo, Fresh & Clean. Той се влива с витамин В12 и няма видими остатъци, когато използвате този продукт. Това оставя усещането ви чисто и миришещо.

Цена: $ 24.51

Дори когато косата ви не е прясно измита, с гамата от сухи шампоани от TRESemmé, можете незабавно да трансформирате вашите отпуснати и бляскави липси на коса до красива коса. Безтегловната формула в тези шампоани се влива с витамин В12 и кератин, оставя косата ви чиста и здрава.

Използвайте TRESemmé като вашето тайно оръжие за великолепно оформяне на косата без дни за коса!

Виж повече: Шампоан Selsun

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send