Красота и мода

9 прости занаяти за снежинки за деца и възрастни

Pin
Send
Share
Send


Хей, всички харесват да играят със сняг и снежинките, които са малки, можете да правите снежни топки и да играете с тях, децата обикновено правят това, като правят снежни топки и се хвърлят един в друг.

Най-добрите и лесни занаяти за снежинките за деца и възрастни:

Ето някои големи снежинки занаяти, които можете да направите, за да запазят като шоу парче в къщата си, или украсяват стаята си с него, някои от топ 9 снежинка плавателни съдове са, както следва.

1. Сноуфлейк занаят:

И така, снежинките са малко лъскави, защото ледът му свети малко, всичко, което трябва да направите, е да вземете някакъв стик за сладолед и след това да го залепите в кръгла форма. Вие ще получите лесен занаят снежинка, за да направите снежинка трябва да се придържате пръчка Popsicle в форма на звезда.

2. 3d хартия снежинка занаят:

За да направите хартия 3D плавателен съд снежинка, трябва да вземете бял лист хартия лек лист, който е сгъваем, тогава трябва да го сгънете в квадратна форма, нарязана е част от триъгълна форма, след което отворете квадрат и имате красива дърворезба на хартия снежинка хартия.

3. Улични снежинки:

Виж, снежинката е като звезди означава, че има презентация, за да направиш снежинка от ухото, трябва да вземеш памучен тампон, след това да сложиш някои ушни пъпки, за да го направиш 3dsnowflakecraft, можете да се мотае в стаята си като декор.

4. Памучна снежинка:

Едно голямо нещо, което можете да направите за Коледа е памучната снежинка, всичко, което трябва да направите, е да вземете картонена хартия, да я нарежете на формата на снежинка, след това да го залепите с памук и да си направите някакъв блясък. Коледно дърво с.

5. Снежинка от мъниста:

Едно голямо нещо, което можете да направите, е да направите ключова верига във формата на снежинки, всичко, което трябва да направите, е да вземете някои мъниста, а след това нещо, което е оформено като форма на снежинка, след това сложете мънистата в тази жица и имате красива коприна за снежинки.

6. Бутон Снежинка:

Друг голям снежинка занаяти за деца са просто с бутони, да вземе един лист от картон изрежете го във формата на снежинка стик бял лист към него, тогава просто се придържаме някои красиви бутон към него, или блестящи бутони, това може да се научи на децата, които те могат да държат в стаята си.

Виж повече: Пролетни занаяти за деца и възрастни

7. Торта със Снежинка:

Печенето е едно от много доброто занимание, а това, което един възрастен може да направи, е да изпече торта и да си направи снежинка върху него, просто да си направи ледена снежинка и да я покрие с различен цвят на снежинка, това са много добри снежинки занаяти за възрастни.

8. Снежинка за кафе филтър:

Е, всяка къща има филтър за кафе с него, така че всичко, което трябва да направите, е да рисувате филтъра за кафе синьо, като фон, след това просто поставете няколко малки мъниста и пръчки във форма на снежинки, и ще получите красивите изкуства и занаяти от снежинка. които можете да запазите в стаята си.

Виж повече: Летни занаятчийски идеи

9. Картонени Снежинки:

Има много пъти, когато имате някакъв картон в къщата си, това, което можете да направите, е да оформите картона във формата на снежинка, това е чудесна идея за занаятчийски сняг, можете да поставите тази форма в лист хартия или картон и дори боядисайте го.

Има много идеи за изработка на снежинки, които можете да приложите в живота си, за да получите красива снежинка, която можете да запазите като част от шоуто или да я окачите в стаята си, с някои светлини в нея.

Виж повече: Зимни изкуства и занаяти

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: Что сделать из старых оконных рам. Простые идеи: самоделки из деревянных окон и декор своими руками (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send