Прически

Топ 9 прически за момичета с дълга коса

Pin
Send
Share
Send


Момичетата с дълга коса могат да направят разнообразие от стилен външен вид. Ако участъците са дълги, те могат да се превърнат във вълни, къдрици и в пони. Това могат да бъдат спорт за партита, както и за редовно носене в колежа.

По-долу са представени първите 9 прически за момичета с дълга коса, които определено трябва да изпробват.

Прости и лесни прически за момичета с дълга коса със снимки:

1. Messy Curls:

Това е партия, която може да се направи с кръгла четка и малко топлина. Ако има изграждане на продукт, който може да бъде полезен за запазване на формата във форма за по-дълго време.

2. Ниско пони:

Това е много стилен грим за партита и дискотеки. Това може да се носи и за семейни поводи. Това е също много често износено издирване с костюми на Salwar и легенди.

Виж повече:Най-добри прически за дълги вълнообразни коси

3. Гледайте страничен външен вид:

Това може да се направи с някакъв серум и вода от спрей бутилка. Тогава това може да се изправи с изглаждащо желязо. Това е лесно за спорт с разнообразие от костюми от традиционни сари и легенди до ghagra cholis. Това също е добре с тениски и фънки дискотечни тоалети.

4. Изглед на усукания съвет:

Ако човек не обича много стайлинг, те могат да запазят елегантността и след това да завъртат върховете с ролково оборудване и топлина. Някои спрейове могат да се използват за поддържане на върховете. Това може да се провежда редовно и е доста ниско по отношение на поддръжката.

5. Водопад Плетене:

Това е популярен поглед за тези хора, които имат дебелина и дължина на секциите. Те могат да бъдат направени в разгънати секции и да се използват с някои гуми или спрей. След това участъци от всяка страна могат да бъдат направени в нормална плисинг, когато се прави плисинг, някои участъци се изваждат и те се правят да се отпуснат. Това създава впечатление за водопад и това изглежда много стилно. Това може да се носи с почти всяка форма на облекло. Това облекло може да се носи с Maangtika в центъра, за да направи този вид традиционен и това също може да се носи с други фънки ризи за колежанки.

Виж повече: Формални прически за дълга коса

6. Изправен поглед към средната част:

Това е популярно и объркано облекло, което може да се носи с традиционни сари, както и с други дрехи. Това има секциониране и затова в този раздел може да се носи Maangtika. Разхлабените страни също могат да бъдат подстригани на гърба, за да се запази обратно потта. Някои венци могат да се използват, за да направят външния вид мокър и объркан. За тази цел може да се използва вода от спрей бутилка.

7. Накъсан Диско вид:

Това е цветен вид, който е доста популярен и може да се направи с постоянни или временни цветни спрейове. Това момиче прическа може да се носи за колеж и други поводи, както и с trditional костюми salwar и lehengas. Това също е доста популярно сред известните личности. Съветите могат да бъдат нарязани. Ако секциите не са прави, тогава те могат да бъдат направени с помощта на изправящо желязо.

8. Дълги къдрици:

Ако дължината е много дълга, тогава секциите могат да бъдат оформени с помощта на някои спрейове. Това изглежда много често и може да бъде спорт от почти всички хора. Това е добре за партита и дискотеки.

Виж повече:Подстригвания за дълга права коса

9. Завършен дълбок поглед:

Това е много лесен за поддръжка вид. Това може да бъде отворено или това може да бъде прикрепено към пони. Това е добре и за партита. Това може лесно да бъде оформено и носено ежедневно за колежа и работа.

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: Две бързи и лесни прически за пусната коса (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send