Красота и мода

Различните видове свещи и техните ползи и специалности

Pin
Send
Share
Send


Създаването на перфектна вътрешна атмосфера е нещо, което всички обичаме. Свещите имат тази сила, за да придадат специален ефект на мястото, било то осветяване на осветлението или просто някъде около къщата. Той създава комфортна атмосфера, издигаща външния вид на помещението като цяло. И ако си мислите, че събирането на свещи е лесна разходка с торта, съжаляваме, че нарушаваме истината. Свещите имат много повече възможности да ви предложат. Те се предлагат в различни размери, форми и цветове.

Свещта е блок от восък, който има централен фитил, който ни позволява да запалим светлината. Свещите имат леко религиозно значение. Известно е, че те осветяват живота в тъмнината на живота на човека, което е символично значение. Когато светят по време на смъртта, те представляват светлина в следващия свят и Христос се счита за светлина. Някои свещи имат аромат, който е изкуствено добавен само за удоволствие. Ето някои от характеристиките на добра свещ.

а. Качество на восъка: Най-добрата свещ винаги ще има качествен восък. Някои от тях са известни с пчелен восък и парафин, което ги прави лош качество.

б. Добър фитил: Добрата свещ ще има фитил с подходящ размер и дължина. Добрият фитил също ще осигури правилния размер на пламъка с по-малко или никакви въглеродни отлагания.

° С. Добри масла: Ароматизирана свещ ще използва само най-доброто масло за аромат на глупости и е известно, че трае дълго време.

Свещите са класифицирани на две; восъчните свещи и онези, които не са пламъци, като аварийни, факли и др. Разгледайте някои от видовете свещи и техните приложения.

Восъчни свещи:

Восъчните свещи допълнително са разделени на много видове свещи с имена. Погледни бързо.

1. Свещи:

Известно е, че конусните свещи продължават около 10 часа. Въпреки това, те не могат да стоят сами. Уверете се, че имате подкрепа за тях. Те идват в много цветове и са много тънки и затова се наричат ​​свещи с тънка резба. Тези, които виждате на вечеря на свещи, са свещи, които са дълги, красиви и стройни. За приготвяне на натопени конуси се използва парафин и пчелен восък. Те обикновено са с дължина 18 инча с дебелина 1 инч.

2. Свещи с колони:

Стенните свещи могат да горят без държач. Те изгарят за дълго време, около 3-4 часа и са без дим. Те могат да се предлагат в голямо разнообразие от размери, форми и цветове. Те могат да имат два или три фитили. Техният размер може да варира от 3 инча до 16 инча височина. Времето на горене обикновено зависи от дебелината на свещта. Те могат да се използват по всяко време и са направени от палмов восък. Можете също така да поставите свещта си върху широк държач като стъклена плоча или кратък стъклен барабан.

3. Оброчни свещи:

Оброчни свещи са малки и около 2,5 инча високи с диаметър 2 инча. Те ще се нуждаят от държач, преди да можете да ги запалите, затова се уверете, че имате малък държач за стъкло или стойка за много свещи. За тях се предлагат и стенни свещи. Най-често те се използват в църквите като молитва към Господа. Те се предлагат в различни цветове и са изработени от парафин, соев восък или пчелен восък. Те изгарят 6-7 часа.

4. Чайни свещи:

Чайните свещи са малки и леки в дизайна. Те изгарят за около 2 часа и така можете да ги поставите навсякъде около къщата си за партиен ефект. Техните имена идват от използването на затоплящи саксии за чай, а също и като топлоносители за храна. Те също са най-подходящи за акцентно осветление. Те са приблизително 38 мм и обикновено идват в бяло, а понякога и в други цветове. Изработени са от палмов или соев восък. В ресторанти и църкви понякога се използват свещи Tealight.

5. Свещник:

Знаете ли, че можете да направите поддръжка на свещ от теракота или друга част от керамика? Можете също така да ги рисувате и да ги украсявате така, както ви харесва. Може да се използва малък восък за свиване, а дъното на съдовете ще има дупка, която трябва да се запълни, преди да се използва. Контейнерният восък за свещи е добър избор за него. Височината му може да бъде около 26 мм с диаметър 60 мм. Известно е, че трае около 14 часа. Те се използват главно като декоративни елементи около коледната елха.

6. Контейнерни свещи:

Контейнерните свещи са незапалими контейнери, които са пълни с восък и идват с фитил. Те не капват и те се предлагат в различни размери, форми и цветове. Изработени са от соев восък или парафин. Те изгарят за около 4-5 часа в зависимост от тяхната дебелина. Изберете контейнери, които няма да се счупят, ще издържат на топлината и няма да се счупят или счупят. Ако се интересувате от вземане на свещи, контейнер свещи вземане може да бъде добър старт за вас. Те могат да се използват като декоративни свещи у дома или в ресторанти.

7. Плаващи свещи:

Плаващите свещи са леки, за които се знае, че плават върху водата. Те се използват най-добре за декорация, около вашата маса за вечеря, като добавят специален ефект към вашата домашна красота. Също така ще се справите с това в приемната на офис помещения или ресторанти. Той измерва около 3 инча в диаметър и височина 1 3/8 инча височина. Те изгарят за около 8-10 часа и са изработени от парафин или длан
восък. Те идват в красиви форми и размери, което ги прави да изглеждат красиви.

8. Гел:

Гел восък свещи могат да бъдат толкова ниски, колкото 3 мм до толкова дълго, колкото 9 мм. Най-често контейнерът, в който е поставен, ще определи височината на свещта. Те могат да бъдат леко ароматизирани и са направени от гел с ниска или висока плътност. Обикновено се поставят върху стъклени буркани или стъклени буркани. Известно е, че контейнерите се нагряват и следователно е безопасно да не ги изгарят за повече от 2 часа. Те се използват за декоративни цели около басейна или на масата.

9. Течни свещи:

Течните свещи са направени от мек чист течен парафин. Той е безопасен за употреба и също е одобрен за употреба в хранителни услуги. Те не правят каквито и да било разхвърляни капки и се знае, че траят от 8 до 100 часа въз основа на дебелината му. Те са около 2-1 / 8 инча високи и 2-1 / 2 инча дебелина. Те обикновено идват в прозрачна форма и цвят.

10. Свещи за рожден ден:

Рождените свещи са направени от безопасен и чист пчелен восък. Известно е, че горят чисти и чисти. Той е естествено здрав и не се влива в тортата ти. Той не използва никакви синтетични съставки и се предлага в много цветове и форми. Те обикновено са високи около 7 инча и изискват подкрепа.

11. Свещи за касети:

Те са икономични и се използват главно за бдение и извънредни ситуации. Те идват в диапазон на височина, размер и цвят. Те могат да стоят 90 часа на течен парафин за еднократна употреба.

12. Стъклени свещи:

Стъклените свещи са изработени от драконово стъкло, което също е известно като обсидиан. Не. И си помислил да избереш a
свещ е лесно! Е, не сме готови.

Безпламъкови свещи:

Безпламъчните свещи са алтернатива на традиционните свещи. Тялото на безпламъчните свещи е направено от восък, за да изглежда като свещ. Те се предлагат в различни размери, форми и цветове. Той е цилиндричен и съдържа батериен пакет и светодиоден открит пламък, разположен на върха на свещта. Някои от тях са ароматизирани и се използват също като освежители за помещения. Техните приложения включват външно осветление, подобрител на атмосферата и декоративен комплект. Свещта се нуждае от две батерии С, които траят около 750 часа при редовна и продължителна употреба. Свещите са високи приблизително 6 инча.

1. Батерия:

Батериите позволяват светлина през потока на електрическия заряд между анода и катода. Когато дадено устройство е свързано към батерия, помага да светне устройството. Въпреки това, когато материалите в плочите не могат да задържат разредения ток, батерията умира лоша смърт. Автомобилните батерии живеят около четири години, докато батериите на фенерчето ще продължат около 15 часа при продължителна употреба. Използват се в различни уреди.

2. Акумулаторна батерия:

Това са акумулаторната батерия или вторичната клетка, която може да се зарежда многократно, за разлика от основната батерия. Известно е, че те продължават от 3 до 4 години и използват по-малко енергия, което я прави по-ефективна, отколкото разходите за производство на нова батерия.

Свещи: за какво трябва да внимавате?

  • Уверете се, че държателят, който използвате за свещта, е с добро качество и не залага на изгаряне.
  • Избягвайте да използвате свещта, когато остават само 2 инча восък.
  • Свещите с парафин понякога могат да ви навредят. Избягвайте да ги използвате максимално.

Е, това е за видовете свещи и техните употреби. Налице са много възможности и е разумно да изберете подходящите носители за тях. Свещите имат потенциал да изгорят дълго време и да създадат красива и уютна атмосфера. Следващият път, когато излезете от магазина, изберете подходящата свещ, която ще отговаря на вашите нужди и дом.

Гледай видеото: Хендмейд фест: Свещи като кексчета, дървени бижута и уникални детски играчки (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send