Красота и мода

9 Най-добри аксесоари за къмпинг

Pin
Send
Share
Send


Изпращането на детето ви в лагера не е лесна задача. По този начин родителите винаги се блъскат за тях. Освен типичния списък на всички съоръжения за къмпинг има и някои други добавки, които могат да помогнат на детето ви да се доближи до дома ви или по-близо до вас. Тази статия представя деветте най-добри аксесоари за къмпинг, които просто трябва да изпратите с вашето дете.

Чанта с чисти тоалетни принадлежности:

Една от най-важните принадлежности за къмпинг е тоалетни принадлежности. Не искаш детето ти да се задържи в гората без четка за зъби или сапун за тяло. Така опаковайте тоалетните на вашето дете с най-голяма грижа. Можете дори да се забавлявате и да добавите боя за сапун за тяло или четка за зъби, която възпроизвежда музика и т.н.

по лекарствата:

Всяко дете има своя собствена нужда от лекарства. Така че, ако детето ви има някакви специфични алергии, опаковайте чанта с лекарства за тези специфични нужди. Пакетирайте и други лекарства, които смятате, че може да ви се окажат полезни. няма нищо лошо в това да бъдеш прекалено предпазлив.

палатка:

Най-важното оборудване за къмпинг е палатката. Много лагери осигуряват собствените си палатки, докато в много други трябва да носите свои. Уверете се, че купувате вашето дете стабилна палатка и удобни спални чували. Можете дори да сте малко сантиментални и да предадете собствената си палатка от дните за къмпинг.

Швейцарско ножче:

Повечето от децата, изпратени на лагер в гората, са достатъчно възрастни, за да се справят с швейцарските армейски ножове. Ако случаят е такъв, не забравяйте да го изпратите заедно с тях. Швейцарските армейски ножове са голяма помощ за оцеляването на пустинята. Те ви помагат да изпълните редица задачи. Освен това другите деца ще бъдат сигурни, че ще носят такава, така че ще накара детето ви да се чувства по-добре, ако има и едно на неговия човек.

Добавяне на мода:

Уверете се, че не опаковате изтъркани дрехи, само защото детето ви кара към къмпинг. Да, той или тя вероятно ще получат много кал по дрехите си, но модните дрехи ще ги накарат да се чувстват по-добре оборудвани, когато се озоват в среда на множество непознати деца, които трябва да се сприятеляват.

Източници на развлечения:

Докато лагерът най-вероятно ще се грижи за забавлението на вашето дете, опаковането в няколко елемента може да му помогне да се свърже по-бързо с другите деца. Също така има малка вероятност детето ви да се разболее и да прекара много време в палатката си. Тогава той ще изисква тези източници на забавление. Можете да опаковате книги, пъзели, настолни игри, плажни топки и други играчки като фризби, торби с боб и т.н. ако детето ви има любима мека играчка, не забравяйте да го изпратите.

Фенерче:

Мощното фенерче е важно място за всички туристи. Когато детето ви се чувства авантюристично и отива да изследва в тъмното, той определено ще се нуждае от фенерче, за да се върне в лагера.

Сувенир от дома:

Най-добре познавате детето си. Така че най-добре знаете колко е емоционален той или тя. Съответно можете да изпращате малки спомени с тях като любимо плюшено животно или семейна снимка или лично съобщение. Можете също да дадете на старата си палатка към него. всичко зависи от това колко емоционално е вашето дете. Не карайте детето ви да плаче или да се чувства прекалено ненужно.

Домашна храна:

Много лагери са вълнуващи за това да позволяват на децата да получават домашна храна като домашно приготвени бисквити и т.н. Но ако лагерът, който сте избрали, няма такова правило, не забравяйте да попълните торба с любимите си екстри и да я предадете. Уверете се обаче, че тези елементи не са нетрайни. Домашната храна помага на детето ви да се регулира по-добре.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Гледай видеото: 10 От НАЙ-ДОБРИТЕ Ужасяващи Истории (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send