Прически

9 Изненадващи черни мъже и момчета прически през 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Лесно може да се каже, че прическите на черните хора винаги са различни от повечето хора. Те следват своите прически по съвсем различен начин, а оттам и толкова много нови видове прически. Вариациите не са толкова много, но все пак си заслужава да се спомене. Със сигурност ще ви помогне да изберете един за себе си и да ви накара да изберете правилния. Всички тези изглеждат страхотно независимо.

Най-добрите черни мъже и момчета прически през 2018 г .:

Нека да разгледаме най-добрите 9 прически с черни мъже и момчета с изображения.

1. Избледняване на полето:

Ако търсите прически за черни момчета, то това е то. Това е класическата прическа, която се състои в стесняване на късата дължина с правоъгълен връх. Структурата на подстригване ще зависи от вашия стил, но е препоръчително да държите горната компактна страна с малки страни. Това е страхотно като черни мъжки прически също.

2. Afro Fade:

Това е една от най-приятните прически за растяща черна коса. Тук прическата е подобна на тази на Box Fade с заострените страни, но горната част остава да расте без никакви проблеми.

3. Къса част с избледняване:

Това може да бъде един от най-съвършените черни прически или най-съвършените черни мъжки прически. Идеята е, че косата е разделена с част, която действа като моден нюх, заедно с обръснатите страни. Това би могло да бъде стандартна прическа, ако не и за частта, която я отвежда на изцяло ново ниво.

4. Помпадур:

Ако планирате за черни хора прически, тогава не търсете повече. Тази помпадур ще разтърси твоя свят. Предимно чудесно за хора, които имат права коса, но могат да бъдат чудесни за косми, които имат плътни къдрици. Това определено ще изглежда много лъскаво и зашеметяващо.

5. Състав:

Това е един от най-уникалните прически в чернокожите. Вместо да се движите по нормалната си линия на косата, това ще ви накара да отидете за права линия с някои хубави остри ъгли. Тази прическа изглежда специална, но трябва да я поддържате често, в противен случай общата визия ще бъде изгубена. Тази прическа показва повече очите и веждите ви.

6. Вълна:

Това наистина е едно от най-хубавите черни мъжки прически. Ако имате гъста коса, това е за вас. Вие ще се нуждаете от различни продукти и четки, за да поддържате вълновия процес. Разговорът с бръснаря ще разкрие още съвети и трикове за това как да управлявате вълната. Наистина изглежда страхотно.

7. Къдрици с избледняване:

Ако си мислиш за черни прически, тогава това трябва да е най-добрият ти вариант. Някои хора имат къдрици, които са разхлабени и по този начин заедно с подбиване и избледняване, тази прическа ще изглежда фантастично. Препоръчително е да оставите къдриците да растат сами и да създадете своя уникална идентичност.

8. Buzz Cut:

Шумът е един от най-известните черни мъжки прически. По този начин не е нужно да се занимавате с коса. Това е вид на ниска поддръжка и висока ефективност подстригване. Тази основна прическа ще привлече повече внимание към лицето и очите ви.

9. Buzz Cut с брада:

Това е един вид различна черна прическа. Тук се изпълнява една и съща прическа, но сега брадата се държи напълно, създавайки много зашеметяващ и мъжествен вид. Брадата се държи в съответствие с косата и по този начин ще трябва да поддържате и двете.

След като видя целия този обширен списък от различни прически, лесно можем да заключим, че тайната на добрата прическа зависи от лицето, което се подстригва. Ето защо тези различни прически ви правят да изглеждате по различен начин по свой начин.

Гледай видеото: Човешкият мозък е лесен за манипулиране (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send