Красота и мода

Топ 15 Грим продукти на разположение в Индия

Pin
Send
Share
Send


Има много пъти, когато ще искате да имате списък на правилно подхождащи продукти за грим, които ще ви дадат специфичен вид поглед. Например, ако е ден, който търсите, може да искате да го съчетаете със сив лайнер, но може да не сте уверени в това, че мислите каква гама от червила да купите с нея и дали ще ви подхожда или не , Затова често е необходимо да има списък с всички обхвати и цени за по-добро ръководство.

По-долу са изброени някои от най-популярните и достъпни продукти, които можете да изпробвате за по-добро покритие и нюанс. Те се купуват лесно от търговците на дребно за умерена цена. Проверете ги и ако все още не разполагате с някои от тях, трябва да опитате да ги закупите и да запазите в комплекта.

1. Основа за лицето L'Oreal Париж База Magique и Colorbar Perfect Match:

Това помага на вашия поглед да продължи по-дълго и също така контролира потта. Така че, ако имате много мазна повърхност или вашата основа или коректор се отлепя лесно, тогава трябва да използвате една от тези, които ще запазят основата и ще ви помогнат да издържи по-дълго. Те са лесно достъпни и можете да ги закупите от най-близкия търговец или аптека. Въпреки че можете да си купите и други гами, но трябва да внимавате да отговарят на вашите. Често те са скъпи и са за около 800 INR до 2000 INR.

2. Concealer- Colorbar Пълно покритие и Lakme Absolute:

Работата на тази стъпка, както всички знаем, е да се скрият всякакви петна или петна по повърхността. Можете да го използвате, за да покриете синкавите вени или тъмните петна под очите. Това може да се използва за всякакъв вид покритие на тъпота. Можете да си купите всякакви гами, които са подходящи за вас или можете да си купите от тези два добре познати варианта. Те ще варират от 650 INR до 800 INR.

3. Фондация - Lakme Девет до Пет и Revlon Естествен Охра Colorstay Разбива Крем:

Това прави работата по изглаждането на основата. Можете да покриете и изравните повърхността с помощта на това. Можете да закупите различни видове и варианти, предлагани от различни диапазони. Въпреки това двете най-достъпни и добре познати варианти са споменати по-горе и те идват от около 450 INR до 1500 INR.

4. Compact-Revlon Photo Ready и Lakme Absolute:

Те помагат да се определи базата. Той също контролира потта. Трябва да закупите прах с добро качество и марка, така че да не предизвиква изригвания или да запушват порите и да ви накарат да получите обриви. Обикновено това не е много скъпо. Можете да закупите и различни нюанси. Те идват от 150 INR до 1000 INR.

5. Blusher-Coloressence Сатен гладко засветяване, MUA и Colorbar Pink Pinch:

Можете да ги използвате върху кухини на бузите и да му придадете розов или червеникав оттенък. Те могат да бъдат в различни форми като прах, гел или крем. Можете да закупите тези от 400 INR до 3000 INR или повече, в зависимост от диапазона, който купувате.

6. Бронзър - Орифлейм Джордани Злато и Цветовата черта:

Можете да използвате бронзер, за да направите ефекта на по-червеникав оттенък по-ясен. Можете да ги закупите за висок ценови диапазон от 600 INR до 4000 INR в зависимост от гамата и варианта.

7. Балсам за устни - Maybelline Baby Lips и Nivea: t

Това помага да се успокои повърхността, ако е напукана и преди да се нанесе цвят или граница. Можете да ги закупите от 30 INR до 300 INR. Те трябва винаги да са във вашия комплект, ако имате сухота.

8. Абсолютен и цветен бар

Те помагат на границата да направи формата по-пропорционална. Можете да ги закупите от 160 INR до 500 INR в зависимост от гамата и варианта.

9. Стик за устни - Lakme Absolute, Satins Enrich, Maybelline Liquid Shine и Revlon:

Има различни цветове и нюанси, предлагани от различни добре познати гами. Можете да си купите всичко, което смятате за подходящо за вашия джоб, а също и когато получите нюанса, който искате да купите. Те могат да бъдат с различна цена от 250 INR до 1000 INR и могат да достигнат 2000 или 3000 INR.

10. Gloss-Lotus Herbals и Colorbar:

Те дават този блясък, който искате да имате за партита. Можете да ги закупите от 200 INR до 1000 INR.

Виж повече: Най-добър секрет за блясък на Victoria Secret

11. Сенки за очи- Maybelline Color Tattoo и Colorbar Shades:

Те могат да бъдат избрани от черно за нощното парти и можете да изберете нещо в леки чифлик или портокал за дневното носене. Можете да ги закупите от 400 INR до 1000 INR и да достигнете до 2000 INR за комплекти или 4000 INR.

12. Високо по-лека татуировка на Maybelline:

Можете да използвате почти всяка сянка в сребро, за да подчертаете. Въпреки това, Maybelline е достъпно нещо, което можете да си купите. Те варират от 350 INR до 600 INR в зависимост от гамата и варианта, които искате да закупите.

Вижте още: Най-добър оранжев гланц за устни

13. Очна линия-Lotus Herbals и Loreal Paris вода доказателство гел лайнер: t

Те са достъпни и двете са добре познати неща, които можете да си купите. Те идват от 250 INR до 500 INR.

14. Маскара - Maybelline и Lakme Eyeconic Mascara:

И двата вида са добре известни, за да придават дълъг вид на окото. Можете да ги закупите от 450 INR до 700 INR.

Виж повече: Устни плампер в Индия

15. Кайал-Лотс Хербълс и Лакме Ейконик:

И двете са известни като добри и се харесват от много жени. Можете да ги носите за дневна база, както и за нощ. Можете да ги закупите за около 300 INR до 600 INR. Някои идват с заточваща глава, а други ще се появяват в моливи. Ако не ви харесва бъркотията на заточване всеки път, когато стане тъп, можете да си купите преобръщане. За по-прост поглед можете да изберете голи цветове за капаци и да използвате само каяла, за да създадете ефект. Това често е най-лесно достъпното нещо в комплектите на всички жени.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 и 15

Гледай видеото: Global Warming or a New Ice Age: Documentary Film (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send