Прически

9 Обикновени и стилни прически с нулево отрязване за мъже

Pin
Send
Share
Send


Прически с нулево рязане се наричат ​​просто нула само заради прическата на машинката за подстригване без дължина. Той измерва обикновено около 1/16 от инча. Най-малкият брой охранители е 1 и по-нисък от тази мярка е 0 разреза. Има отново живи стилове в тези нула нарязани прическа.

Най-добри прически за мъже с образи:

Тук ще разгледаме най-добрите 9 модела с нулеви прически.

1. Прическа за рязане с нулева рязане

Това е интелигентен стил, предпочитан от съвременните мъже, който има избледняващ модел нула подстригване. Мъжете, които се нуждаят от висок шум с дължина на ножицата за защита от нула, могат да изберат този стил на подстригване. Най-често те са предпочитани от мъже с дълго оформено лице.

2. Индукционна къса прическа за нулиране:

Тази нулева прическа може да бъде наречена и като индукционна прическа с кратък шум. За предпочитане е тези видове косачки да се дават на новобранците във въоръжените сили от историческото минало. Това е един от най-кратките видове бръмча или нулеви прически, които могат да бъдат постигнати, без да се вземе бръсначът от скалпа.

3. Приятна прическа на Buzz и Line-up:

Този тип подстригване с нулев номер е най-готиният шум, който е популярен сред младежите. Подходящ е за горещите сезони, които определено ще ви дадат най-добрия зашеметяващ вид. Той има най-готината прическа с модела на съставките.

4. Екипажът наряза дългата прическа:

Изцяло новият екипаж е от дългия връх, водещ до по-късите страни. Това поразително нулево подстригване често се приема от конкурентните гребци, които смятат, че не трябва да има тежест или вид пречка по време на техните състезания.

5. Подстригвайте прическата на Buzz Fade:

Това е точно класически тип прическа за мъже, които имат най-къса дължина. Те се състоят от бръмчащ образец и имат уникален ръб, за да покажат най-късите си страни. Това са нулевите затихвания, които имат специалните функции, осигурени от електрическите ножици за постигане на най-добрите ръбове.

6. Прическа за къси странични плоскости:

Тази нулева прическа е подобна на изрязаната от екипажа или нарязана на шум, която има по-къси страни и води до по-дълъг връх. За да се постигне плосък връх или шипове, този стил се създава с гелове за коса. Тя може да бъде и типично наречена дълга рязане с рязък контраст.

7. Прическа с високо излъчване на кожата:

Тук е Zero fade прическа, която обикновено е за висока тонизирана или одрана форма на лицето. Това бръмчене на върха или нулевото рязане има чертите на остри ръбове. Те са посветени единствено на мъжете във военните сили.

8. Burr Cut 1 или 2 Clipper Length:

Това е нулева прическа, която е повече или по-малко сходна с рязането на индукционния тип. Те се различават по-малко от тях, но се извършват с помощта на 1 или 2 дължина на предпазителя.

9. Класическа прическа с дълъг конец:

Обърнете внимание на този класически тип нула конус прическа, която обикновено е за случаен поглед. Тя буквално изисква по-малко поддръжка, която също може да бъде случайна последователност с клипера на по-ниски показания.

Тези снимки на прическа с нулево изрязване са магически уникалния стил, който е изключително предназначен за мъжете. Те не струват много, но трябва да бъдат професионално проектирани от експертите. Те също носят ниски разходи за поддръжка с по-малко усилия. И заедно с това, те са модерни и стилни, които повечето мъже предпочитат да имат.

Гледай видеото: Две бързи и лесни прически за пусната коса (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send