Татуировки

Топ 15 полинезийски татуировка дизайни със значения

Pin
Send
Share
Send


Полинезийските татуировки стават много популярни в наши дни. Различни хора и много жени спортират тези тъмни и дебели модели на тялото си. Това е доста артистично, но трябва да внимавате колко голям дизайн искате да спортувате. Често като всички други форми на древно изкуство, те се правят с дебели мастила, които са или тъмно червени, или черни. Те се проникват дълбоко в епидермалните слоеве и стават много трудни дори да получат прикрит дизайн или да се отстранят с лазерно отстраняване. Затова, дори ако изхвърлите голяма сума пари, тогава може да има петна и следи от мастила, които могат да направят повърхността на кожата ви различна.

Затова трябва да потърсите съвет от професионален художник, преди да направите нещо подобно на мащабно изпълнение. Ако искате, можете също да персонализирате различни модели за подхождане по ваш вкус. Това може да отнеме повече пари и ще трябва да отидете на художник, който прави персонализация. Трябва също да изпробвате нещо временно, преди да отидете за мастило. Можете също така да получите различни видове свързани проекти, направени като хибискус и други флорални формати, ако искате да направите това в момичен формат. Те могат да бъдат включени в тези типове.

Най-добри полинезийски татуировки:

Полинезийските татуировки придават много привлекателен вид на ползвателя, когато са правилно подбрани. Този сезон се опитват да изглеждат модерни с някоя от полинезийските татуировки, подходящи за вашата текстура и цвят. По-долу са представени първите 15 вида полинезийски татуировки, които могат да ви вдъхновят за вашия дизайн. Можете също така да получите подобни персонализирани проекти, направени лесно.

1. Татуировка на раменете:

Това е момиче тип дизайн и можете да получите подобна татуировка направено по всички рамене. Можете също така да получите флорални дизайни направени с различни форми на модели като този дизайн. Той е един от най-добрите полинезийски татуировки за жени.

2. Гръбначна татуировка:

Това е гръбначна полинезийска татуировка, която може да се направи като тъканта на шатрите на тези племенни хора. Можете също така да направите нещо подобно, ако искате вертикален дизайн. Тази татуировка става все по-популярна не само при мъжете, но и в тийнейджърките на колежите. Този модел е особено за гърба, както се вижда на изображението. Тази татуировка означава сила и сила. Дължината може да се извърши до долната част на гърба, за да го направи толкова дълго, колкото желаете.

3. Полинезийски половин ръкав:

Това е полинезийски дизайн с половин ръкав, който можете да направите с други свързани модели. Тези дни са доста модерни и много хора ги спортуват. Дългите и тъмни линии с извивки добавят към нейната красота. Оформените с копие конструкции придават уникален вид, подобен на татуировките на къната. Тази татуировка може да се носи и по краката и гърба.

4. Племенски полинезийски:

Това е друга форма на племенна татуировка и можете да направите това до половината от ръцете. Можете също така да разширите този модел до китките и можете да правите други модели с това и след това да го разширите до гърба или други позиции на тялото. Моделът е подходящо подходящ за бицепсите, тъй като в началото му придава кръгла форма, а по-късно - квадратна. Това може да се носи и върху ребрата.

5. Полинезийски пълен ръкав:

Това е модерен полинезийски дизайн, който е направен на ръцете. Това е изцяло произведение на изкуството и можете лесно да направите това с всякакви цветове по ваш избор. Уникалният дизайн със сиви вътрешни нюанси му придава прекрасен вид. Най-често се подписва от борците. Става все по-модерен сред много младежи.

Виж повече: Дизайн на татуировки с пясъчен часовник

6. Татуировка на племенни модели:

Ако искате да получите племенни модели на татуировка на различните позиции на тялото ви, като ръцете, а също и върху страничната част на тялото, като страна на главата ви, можете да вземете вдъхновение от проекти като горния образ. Различните геометрични форми правят тази татуировка уникална. Те се провеждат широко от повечето младежи в Америка и африканските региони.

7. Геометрична полинезийска татуировка:

Това е геометрична полинезийска татуировка. Можете да изпробвате и тези форми на традиционни и племенни модели за себе си. Те могат да бъдат комбинирани с флорални мотиви в геометричен формат и това ще изглежда като изображението по-горе. Цветята се смятат за символ на любов, грижа и страст и т.н. Затова тази татуировка носи донякъде такова значение. Това е един от полинезийските татуировки за мъже.

8. Полинезийски и маорски:

Това е полинезийски и маорски татуиран дизайн. Можете да получите нещо подобно на половината от ръцете. Можете също така по-късно да ги разширите с други модели и можете също така да ги персонализирате според Вашата способност за комфорт. Тази татуировка най-добре подхожда на ръцете, тъй като дава перфектна кръгла форма според бицепсите. Тази татуировка се провежда широко от борците, бойците и танцьорите, за да покажат силата си.

9. Полинезийска татуировка:

Това е много модерен полинезийски татуировка, която е направена на всички крака. Това е за тези, които искат дизайн, направен на краката си. Можете също да използвате всеки избор от цветове за този дизайн. Големите форми го правят по-красива. Тази татуировка е силно изпълнена от жените.

10. Tiki Полинезийска татуировка:

Tiki е човешка татуировка на фигурата, която символизира полинезийски полубогове, подобно на предците. Този вид полинезийски татуировка играе важна роля в полинезийската традиция. Тяхното просто значение е защита. Органите на Tiki татуировката се разделят, за да се изчистят различни значения на всяка част. Очите, носът, страничните лица, устата и т.н. са важни лица на Тики, за да бъдат представени правилно. Този вид татуировка се извършва широко на раменете и гърба от мъжете.

Виж повече: Идеи за компас татуировка

11. Полинезийска татуировка с дизайн на черупката:

Тези видове полинезийски татуировки символизират дълголетие, защита, плодородие, мир и уелнес. Конструкцията на костенурката заема важно място в такива татуировки. Той е един от най-важните морски създания в полинезийското племе. Такива татуировки са станали модерни сред студенти и други професионалисти. Най-често тази татуировка се носи на ръцете и гърба, за да даде правилен поглед.

12. Океанска полинезийска татуировка:

Този полинезийски татуиран дизайн за мъже включва естествена особеност - океана. Като цяло такива татуировки символизират смъртта или света след смъртта. Но от друга страна, океанът също е източник на храна за тях, следователно той също символизира живота, постоянството и плодородието. Вълните на океана се използват, за да придадат на татуировката кръгла форма и да посочат дома на нашите предци. Тази татуировка е широко разпространена в кръгчета, нанесени върху раменете, шията и гърба.

13. Полинезийска татуировка на Ената:

Думата "Ената" означава човешко същество и Бог. Полинезийската татуировка означава живот, брак, семейство, роднини и т.н. Когато ената полинезийска татуировка се комбинира с същество, тя символизира защитата. Докато една и съща татуировка, когато се наподобява с обратна създание, означава враг. Тези видове дизайни се виждат най-вече в полукръгли форми, които показват небето. Те са силно пренасяни по ръцете и гърба от спортиста, борците, бойците и т.н.

14. Полинезийска татуировка на Гекко:

Този полинезийски татуиран дизайн включва Gecko, което означава гущер. Смята се, че геконите са представителствата на Бог или предци. Смята се, че този вид същества могат да говорят директно с Бога, както и че са скритите шпиони на Бога. Смята се също, че те носят късмет на човека, който го носи в татуировката си и доставя смърт на враговете си. Те основно символизират възстановяването и оцеляването. Докато са в племето маори, тези дизайни се използват като ориентир за злото. Това е един от популярните полинезийски татуировки за момичета.

15. Слънчеви полинезийски татуировки:

Тези видове полинезийски татуировки за мъже се срещат най-вече в кръгли татуировки. Почти всички племена по света почитат слънцето като Бог. Символизира богатството, блясъка, лидерството, величието и т.н. Изгряващото слънце показва прераждане, надежда, ново начало и т.н. , Най-вече лъчите на слънцето се използват в татуировките. Тези татуировки имат голям положителен ефект върху живота на човека, ако са подбрани правилно.

Виж повече: Цигански татуировки

В полинезийски татуировка дизайни имат широка гама от уникални татуировка дизайни да избирате. Те имат различно значение, когато се свързват с различни форми в дизайна. Те са основно дизайни от племена, живеещи на остров и следователно, включват различни форми на природни ресурси в татуировката им като слънцето, океана, вълните, гущерите и т.н. Това полинезийски татуировка дизайни за мъже сега също стават популярни сред жените. Така че, ако сте страстни за островите, вземете полинезийска татуировка и се насладете на страстта си.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Примеры классных тату ракушка на фото для статьи про значение татуировки ракушка (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send