Татуировки

15 Удивителни дизайни и значения на татуировките на делфините

Pin
Send
Share
Send


Делфините са най-игривите от всички риби. Невъзможно е да ги наблюдавате за големи периоди от време и да не се влюбите в тях. Сред повечето култури те се считат за цар на риба и поради това често са свързани с царските качества. Но предимно делфините са фар за позитивност и представляват елементи като нежност, хармония, приятелство, трансцендентност, интелигентност, общност и т.н.

Делфините се показват във филмите като нежни и привлекателни същества. Те са щедри духове, които сякаш излъчват ефирна чистота. Татуировките на делфините са отличен избор за онези, които искат да се обозначат с нещо положително. Делфините са най-сладката риба сред всички. Те винаги носят късмет с тях и са забавни за тях. Така че този сезон ще получите един от делфините и ще имате късмет. Идеите за татуировки за делфини никога не излизаха от тенденцията.

Реалистични дизайни на татуировки с делфини със снимки:

Следват най-благоприятните и търсени делфинови татуировки с изображения и техните значения за мъжете и жените за вашите тържества.

1. Келтската татуировка на делфините на гърба:

Келтските татуировки за делфини са по-сходни с татуировките на племенните делфини. Те обикновено се оформят с формата на племенните касти, които се използват за проектиране. Този над делфин е красив дизайн с две делфини, които правят сърце, с келтски обрати. Вечерният фон на залеза добавя към красотата му. Страхотната цветова комбинация го прави по-привлекателен. Тази татуировка показва края на лошия ден и издигането на нов ден с нови надежди и нови мечти. Тази татуировка се извършва широко на гърба и гърдите. Но повечето момичета също ги носят на кръста си.

2. Татуировка с еднорог делфин върху бедрото:

Тази татуировка за делфини за мъже всъщност е бозайник на име Нарвал. Тази татуировка за делфини има легендарна история, свързана с нея. Викингите в историята смятат, че роговете на еднорога са толкова специални, че могат да лекуват всякакъв вид отрова. Следователно, този образ възниква, като замества русалка с еднорози. Тази татуировка също така означава сила и сила да победят злото. Този вид татуировка се носи широко върху китката или гърба.

Виж повече: Значение за татуировка на коне

3. Дизайнът на лунната делфинова татуировка на ръка:

Лунната символика на делфините включва елементи като интуиция, скрити сили, мечти, зачатие и т.н. Обикновено това е представяне на женската сила и по този начин се избира повече от жените. Можете да добавите полумесец или пълен. Този избор варира от човек на човек. Но като цяло дизайнът на лунния делфин изглежда като цяло красив. Тя ви дава доста поглед, а не дръзко ръб, който татуировките обикновено осигуряват. Това е една от най-популярните и сладко татуировки на лунните делфини за момичета.

4. Татуировка за делфини за момичета:

Тази татуировка на племенните делфини е направена от геометрични форми, което е основната тема на племенната каста в Америка. Този вид делфин татуировка означава просперитет и повторно въплъщение. Тази татуировка показва цикъла на прераждането, т.е. смъртта и живота. Това означава, че ако искате да имате промяна в живота си, или да намерите шанс да се създадете отново, тази татуировка е най-добрата за вас. Тази татуировка може да бъде направена и с цветове, но с черно тъмно мастило, което дава най-добър ефект. Широко се създава на рамото, шията и гърба. Момичетата също го носят на глезените си.

Виж повече: Тигрови татуировки за мъже

5. Татуировка на делфините на рамото:

Делфинът е едно от онези морски създания, които ви карат да копнеете за сините води по начин, който не може да бъде кит. Те са сладки и филмите представят лоялни приятели на хората. Делфин с корабна котва е отличен избор, ако искате да направите татуировката си напомняне за вашето време на морето. Смесването на котвата и делфините е най-добрата идея за татуировки на делфини.

6. Делфин татуировка с Ин Янг:

Делфините често се правят по двойки, които обикалят един друг, сякаш те вървят след другите опашки. Това им дава ин и ян вид. Сега, ако добавите този кръг зад тях, значението става още по-очевидно. Делфините винаги са били представени по два начина - слънцето и луната. Лунната луна, както беше споменато по-горе, е знак за женственост и като противоположна на слънчевия делфин често се приема като символ на мъжката сила. Тези видове татуировки за делфини са добри за жените на краката си.

7. Дизайн на татуировки с морски делфини с костенурка:

Татуировките на делфините не трябва да бъдат само делфините. Можете да ги изобразите в домашната им среда с много други морски растения и животни около тях. Можете да направите този вид татуировка ярка и жизнена, изпълнена с много цвят. Тази татуировка дава поглед на подводния изглед. Тази цветна татуировка е забележителна поради използването на различни цветове. Основно се създава на кръста, гърба и долната част на гърба.

Виж повече: Lion Tattoo Designs

8. Обикновено татуировки със синя делфина върху талията:

Вашият дизайн може да бъде и от два прости делфина. Можете да направите делфините всеки цвят, който желаете, макар че синият би бил най-добрият ви залог. Хората често получават малки татуировки от този вид, за да ги направят незабележими. Това е най-простата татуировка на делфините, която човек може да носи. Този тип татуировки символизират любов, простота и страст. тази татуировка се извършва широко на талията, китката и шията от мъже и жени.

Виж повече: Понятия за татуиране на животни

9. Татуировка с делфинова верига върху китката:

Това е различен вид татуировка дизайн. Тя се състои от делфин, който е изграден с верижни връзки. Представлява делфина като символ на хармония и единство. Това прави делфина да изглежда по-сложен и хладен. Тази татуировка се извършва широко от патриотичните хора, както и от хората, които са много отдадени на семейството си. Той е широко мастилен върху ръката и врата както от момичетата, така и от момчетата на юношеска възраст.

10. Дизайн на татуировка на делфините върху глезена:

Тази татуировка на делфините на глезена символизира добро здраве, енергия и интелигентност. Този вид делфини обаче представляват два вида духовни сили. Слънчевият делфин представлява добро качество на живот и подновяване, докато лунният делфин означава женската сила, мечти и добра интуиция. И двамата също представляват скрити сили. Тази черно-черна татуировка с делфини изглежда привлекателна с лозовите клони около нея.

11. Татуировка с делфини със заходен дизайн:

Слънчевата символика на делфиновите татуировки включва елементи като активен живот, изобилие, здраве и обновление. Делфинът със слънце представлява всичко това. Тя също изглежда красива и красива, ако добавите цветовете към нея. Можете да накарате слънцето да се издига или да се издига.

12. Татуировки за делфини:

Това е уникален и много различен дизайн. Той е един от най-добрите делфин татуировка дизайни до дата! Предполага се, че музиката е подмладяваща и единственото нещо, което може да бъде ваш спътник във всичките ви настроения, независимо дали са щастливи или тъжни. Делфините са животни, представляващи всички видове позитивност. Когато ги комбинирате, получавате епична татуировка. Това е перфектно подходяща музикална татуировка на делфините на глезена.

13. Забавна татуировка за делфини за жени:

Тази татуировка за делфини за жени е силно използвана от модните момичета от колежите. Оцветява се върху долната част на гърба, гърба или корема от момичетата. Тази татуировка е смес от флорален дизайн и мистични вибрации. Татуировката дава поглед на делфините, които се наслаждават на бреговете на водата. Следователно, тази татуировка се оцветява от жени, които са пълни с живот и се наслаждават на всяка трудна ситуация със забавление.

14. Татуировка за делфини за мъже:

Tribal Maori делфин татуировка дизайни включва голям брой черни криви и линии, които са усукани заедно красиво, за да изглежда като делфин. Можете да включите само един делфин в своя дизайн или да добавите други племенни украшения към него. Можете да добавите флорални мотиви, вълни или дори други морски създания. Това е един от перфектните татуировки за мъже.

15. Татуировка на делфините канджи:

Тази татуировка е комбинация от делфини и символи канджи. Това означава делфин татуировка е красота и амбиция. Този тип делфинови татуировки се извършват от хора, които са амбициозни. Тази татуировка означава и красотата на природата. Тази татуировка се извършва широко по краката и китките. Тя се извършва широко от жените. Става все по-модерен в колегите.

Гледай видеото: The Movie That Was Too Scary for Baby James (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send