Красота и мода

Топ 9 на най-добрите черни перли и бижута с изображения

Pin
Send
Share
Send


Черният цвят е от всички сезони. Черният цвят също е нещо, което се търси в перлите. Естествените и култивирани перли, които са черни на цвят, винаги са търсени, тъй като изглеждат зашеметяващи. Можете да се откажете за изявления, които използват черни перли за централно парче. Тези перли се използват за пръстени, обеци, огърлици и дори висулки. Можете също така да изпробвате брошка с перли.

Най-нови дизайни на бижута с черни перли за жени в модата:

Нека трябва да погледнем в топ 9 на черните сладководни перли.

1. Черни перли:

Тези хладни и прости черни перлени обеци са прекрасен начин да покажете стила на черните перли. Тези перли са перфектно кръгли и нямат недостатъци. Те са перли от АА + качество, които изглеждат прекрасно на ушите.

2. Триетажна черна перла:

Вземете това уникално трислойно черно перлено огърлица като дизайнерски артикул. Използваните черни перли са специални и кръгли. Те са почти идентични и правят огърлицата блестяща. Можете да го използвате за специални случаи, както и за официални облекла.

3. Гривна от черна перла:

Тази таитянска черна перлена гривна е зашеметяващо парче, което винаги ще ви харесва да носите. Перлите са с кръгла форма и имат различен таитянски огън и блясък. Можете да го използвате с метална закопчалка или дори със злато или сребро. Гривната е идеална за жени с тънки ръце.

4. Висулка с голяма черна перла:

Вземете черните бижута с перли, които се открояват и правят голям ефект. Тази голяма истинска черна перла е това, от което се нуждаете като висулка за вашата верига. Веригата може да бъде проста и стилна. Перлата прави тази верига драматична. Можете да го сдвоите и с обикновени обеци.

5. Chunky Black Pearls:

Опитайте тези буци черни перлени обици и огърлица за модна декларация. Тези обеци са в луксозната форма и огърлицата е по-скоро джокер. Перлите, използвани в този комплект, са перфектно кръгли и добре блестящи.

6. Кожа и перла:

Черните перли също вървят добре с кожа. Тази кожена гривна с черните перли е чудесен начин да изглеждате бохемски. Стилът е рустикален и модерен. Можете да носите това за колежа или за разходки, които са случайни. Свържете ги с дънки и изглеждат шик.

7. Обеци с верига:

Най-добрите черни перли могат да бъдат намерени в тези обеци. Сребърните верижки обеци имат по три черни перли. Перлите са с различни размери и това прави разликата. Можете да носите това за случайни, както и специални поводи.

8. Колие от перлена от кожа:

Тази огърлица има черни сладководни перли, които са уникални и скъпи. Перлите са поставени върху кожено колие. Таитянските перли са гроздови форми и изглеждат зашеметяващи. Тези култивирани перли са доста скъпи и уникални.

9. Естествени черни перли:

Една от най-търсените перли е естествените черни перли. Тези перли не са култивирани и са рядкост. Това ги прави скъпи и най-ценени. Това огърлица с естествени черни перли прави това отделение. Центрираният кристален висулка е с черно-бял цвят и изглежда ретро стил.

Черните перли са прекрасни предмети, които идват с блясъка и блясъка, който е невероятно. Черните перли правят големи бижута като огърлици и гривни. Можете да влезете в единичен перлен пръстен, висулка или дори брошка. Всеки от тези елементи в списъка ви дава възможност да имате най-доброто от черните перли в колекцията си.

Гледай видеото: Hubble - 15 years of discovery (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send