Красота и мода

9 Най-нови и най-добри готови завеси за дома

Pin
Send
Share
Send


Обикновена или проектирана, неутрална или смела, съвпадаща с вашия стил, готовите завеси са на разположение, за да добавят цвят към стаите ви. На пазара се предлагат широк спектър от дизайни, стилове и цветове. Инвестирането в тях е спестяване на време, както и рентабилно. Колекцията от най-добрите 9 готови завеси е най-добрият избор за домашен декор, за да превърне стаите с яркост и топлина.

Красиви готови дизайни на завеси:

Погледнете избраните готови завеси, които определено привличат вниманието на всички.

1. Завеси за врата:

Липовите зелени готови пердета за пердета осигуряват най-новия вид и уединение във вашия домашен декор. Те са изработени от 100% полиестерен жакардов материал и дължината може да бъде съобразена с измерването на вашите стаи. Тези завеси от тежки GSM тъкани се доставят с 8 отвора от неръждаема стомана, осигуряващи равномерни дълбоки гънки от горе до долу.

2. Завесите за потъмняване на помещенията:

Тези завеси са изработени от супер мека полиестерна тъкан и имат 8 сребърни стоманени капси, плъзгащи се гладко върху стандартни корнизи. Готовите затъмняващи завеси имат непрозрачна тъкан от пяна, която блокира светлината, така че те могат да блокират 99% от светлината, да спрете ултравиолетовите лъчи да влязат в стаята ви и да намалят нивото на шума. Подходящ за пространства, изискващи потъмняващ ефект с елегантен завършек.

3. Енергийно ефективни завеси:

Тези изолирани завеси помагат да се предотврати загубата на топлина през цялата година. Така поддържайте перфектна домашна температура със стил. Тази пурпурна, полиестерна полиуретанова затъмняваща завеса има лесна висяща, шест втулка, дизайн панел, който ви помага да контролирате филтрирането на светлината, намаляване на шума и предотвратяване на загубата на топлина. Вашата къща ще остане по-топла / по-студена според сезона.

4. Бархатни завеси за домашно кино:

Тези полиестерни смеси, леки кадифени затъмняващи завеси са перфектен избор за създаване на театрална обстановка у дома и за наслаждаване на любимите ви филми. Тъй като велурът прилича на тъкани, той се предлага с модерна термична технология, която помага да се блокира светлината и да се намали нивото на външния шум и да не се забравят ползите от енергоспестяването. Тези готови затъмняващи завеси се измиват машинно.

5. Водоустойчиви външни завеси:

Водоустойчиви завеси, идеална завеса за веранди, вътрешни дворове, балкони или за всякакви други външни инсталации, за да ви осигури малко уединение. Изработена от пластмасов материал, тя е трайна, рентабилна. Най-атрактивната характеристика е еластичната заключваща система, куките и винтовете, които предотвратяват издухването на пердетата в ветровити ситуации. Тези готови затворени пердета успешно защитават от вятър, прах, дъжд и слънчеви лъчи.

6. Вечерни велурни завеси

Кадифето е луксозна материя, често използвана в събития, където се изискват грандиозни ефекти. Бархатните велурни завеси са огнеустойчиви и имат изключителни звукозащитни свойства. Готовите кадифени завеси могат да превърнат всяко място в великолепно място. Можете да инвестирате в нея за парти или семейно събитие, организирано в голям мащаб. Творческото използване на осветлението подобрява сценичния декор.

7. Жаккардови моливи завеси:

Те са изцяло облицовани с висококачествени жакардови двойни луксозни завеси, които подобряват топлинната ефективност на дома ви, като поддържат къщата хладна / топла през лятото или обратно. Той се предлага в комплект с вратовръзка за моливи, за да се пригоди към размера на прозореца. Този неутрален цвят готови заострени моливи завеси дава много елегантен завършек на стаята си декор.

8. Чисти готови завеси:

Прозрачната завеса от прозорец, изработена от вуали, е отличен избор за осветяване на всекидневната или спалнята ви, освен че могат да се използват като разделител на помещения. Тази чиста тъкан от готови мрежени пердета помага за създаването на ефект на воал, който се занимава с проблемите на неприкосновеността на личния живот. Чистата плавна материя осигурява уединение в стаята ви, без да блокира слънчевата светлина.

9. Закръглени бархатни дизайнерски завеси:

Чифт ултра меки, изцяло облицовани натрошени кадифени тъкани с контрастна граница на ръба му придават специални качества. Очите на върха са с диаметър 40 мм. Тази средно тегло синтетична луксозна тъкан отразява светлината и изглежда лъскава и цялостният ефект е тежка тъкан. Тези сгънати кадифени завеси трябва да бъдат само почистени.

Завесите са чудесен начин за настройване на тонуса на стаите и придаване на перфектен завършек на домашния декор. Получаването на готови завеси с професионален финиш на достъпни цени ви дава възможност за мигновено завесно решение. Това е евтин начин да получите завеси, без да прекарвате безкрайни часове в магазините.

Гледай видеото: Любовта идва полека филм 1 Love Comes Softly 2003 (Август 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send