Красота и мода

15 Последни & Атрактивни Обици Капка в различни дизайни

Pin
Send
Share
Send


Търсите най-новия дизайн за вашата колекция от обеци! Или сте уморени от носенето на тези остарели обеци! Да, с промяната на модните тенденции дизайните на обиците се оказаха и нови нюанси и дизайни. Сред тях най-новият дизайн на луксозните обеци е дизайнът на обеци.
Конструкциите на ухото на капките винаги са прикрепени към ухото на ухото. Те винаги завършват с скъпоценен камък или чар накрая. Налични в различни дизайни, те винаги са вдъхновени от капките обици, висящи обеци или висящите обеци. Най-новите дизайни също получават верига, чар, обръч или подобни артикули в края за последен допир.

Красиви Обици на Капка в Тенденция:

Ето някои дизайни на дизайн на ухото на капките, които няма да се спрете от закупуването му.

1. Сладка вода:

Нов дизайн в перлата дизайн на обеци е направен в стерлинги сребърни криви дизайн, обсипан с малки диаманти. Дизайнът е вдъхновен от вълните на сладката вода, а краят е направен с перла, висяща отдолу. Придава дълбочина на ухото на ухото.

2. Обиколка за капки:

Търсите фантазия обица дизайн! Дизайнът на златните капки обеци дава на света кръгообразен чар. На златния глобус е дадена и накши работа, която дава флорален дизайн. Кривите и мрежата придават на ухото нов поглед върху партита и събития.

3. Безкрайни Обици на капки:

Деликатен дизайн в диамантените обеци се съчетава със сребро, за да се получи безкраен дизайн. Обеснатата обица е с диаманти с голям диамант в централната част. Обикновено обицата се намира над рокли и сари.

4. Първоначален дизайн на ухото:

Изцяло нов дизайн в златния образец на капки обеци е даден персонализиран допир с техните инициали. На обицата е даден трикотажен дизайн, който оформя първоначално с любящи криви. Обеците са достатъчно стилни, за да се носят и за случайни и за рокли.

5. Обеци от падащи камъни:

Скъпоценни камъни в комбинация с дизайн на златни капки дават чудесен допир с украшението. Обеците са дадени сапфирен скъпоценен камък в центъра, докато е ограден със златен тухлен тип дизайн, за да го направи по-очарователни. Тя покрива ухото за ухо за удобно носене.

Виж повече: Обеци с квилинг документи

6. Оформени капки от листа:

Нов дизайн, който е широко популярен на дизайнерските облекла, е сребърните обеци с капка. Дизайнът на обицата е направен с комбинация от няколко листа. Ухото на ухото е украсено с трио листна конструкция, а останалите са прикрепени по-долу, като придава на обицаната обица дължина.

7. Обеци за сватбени капки:

Перфектният дизайн на сватбените обици изисква извита конструкция с диаманти, обсипани с нея. Тази капка перла дизайн обеци е направена с красив модел, който е свързан помежду си. Обеците са с диаманти с различни размери, а краят им придава перла, за да е подходяща за булките.

8. Ретро Обеци за капки:

Искате ли да опитате този стар ретро поглед отново за аксесоарите си! Черните обеци, направени от черни диаманти, златни мъниста и пернати нишки, са идеалното нещо, което търсите. На ухото е даден дизайн на диска с чар на него. Дизайнът на обицата е най-подходящ за малки събития или поводи в случай на случайни или на рокли и рокли.

9. Обици на капки:

Капка обица е най-доброто, когато се дава дизайнерски камък към него. Тук е подобен мулти камъни капка дизайн обица. Обеците са направени от сребро и в нея е фиксиран овуларен камък. Обеците изглеждат прекрасно в партита над халати или дизайнери и също могат да бъдат пренасяни на етнически.

10. Обици с капка мъниста:

Търсите нещо фънки, което да се носи за официален поглед или дори за поводи! Ето един дизайн на обеци, който е направен с няколко мъниста. Обеците са трикотажни с няколко мъниста, които придават дизайн на джумка. Дължината може да се запази по желание. Можете също така да направите тази обица у дома.

Виж повече: Обици, които виси

11. Обеци за лозя:

Дизайнът, който получава признание за дизайнерски партита или сватби е дизайнът на сребърните обеци с дизайн на лозата. Съставен с много малки, средни и големи диаманти, той дава линеен дизайн, направен с флорални дизайни. За да добавите с леко докосване, обицата се завършва с кръгъл диамант.

12. Кралски Обици за капки:

Кралският дизайн в обеци с диамантено падане се придава на корона като дизайн. На обицата се дава част от ухото, чиято крива е осеяна с малки диаманти. На долната част се дава рубиново довършително оформяне на листа и флорални мотиви. Средната част е изработена от злато и е изработена с дизайн.

13. Обикновено капка обеци:

Опростеният дизайн в обеци от категория капка се прави с розово злато и перла. Обеците са направени просто с дизайн на болт на върха и бели перли висящи по-долу. Средната част е просто една малка нишка, която свързва и двете. Тя е широко разпространена в случайни и етнически облекла.

14. Обеци за падане на диви клони:

Един доста дразнещ дизайн в черния дизайн на обеците за уши е най-добър, когато се носят с черни рокли на купони или приеми. Обилната обица е изработена с голям черен диамант в центъра, а горната част на ухото е направена с диви клони, оцветени в черно.

Виж повече: Златни кристални обеци

15. Старинни капки за уши:

Когато перлите капки обеци са комбинирани с малки диаманти, които образуват листа флорален дизайн, той със сигурност ще ви направи дъх. Обеците са направени с диаманти във формата на листа, а перлите са под формата на цветни пъпки. Дизайнът изглежда припадък на сватби, приеми и др.

Обеците на капките имат собствена изтънчена забележка в съзнанието на жените. Те идват в разнообразие за поводи като просто рутинно носене на тежки сватби. Обеците също са най-добрият избор от известни личности, за да придадат някакъв деликатес на външния им вид. Няма съмнение, че при всички видове метали имат еднакъв вид, но все пак те са широко предпочитани в среброто, бялото злато или розовото злато.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Гледай видеото: Fifa 18 # The Journey еп 15 последни щрихи (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send