Красота и мода

Топ 8 комбинации за здравословна храна

Pin
Send
Share
Send


Светът е в странно място в момента, в който и сега се появява нова рецепта, която се излива от съществуването на ръцете на готвача, който управлява вкусовите рецептори на гладен човек. Светът изисква добра храна, но не с цената на обезболяващите вкусови пъпки и сега усилието е реално. „Здравето“ се превърна в съзнателна дума, в която повечето наблюдатели на тегло искат да изберат здравословна, но вкусна храна. Благото на тази ситуация идва с нас съчетаването на един елемент от храната с другия, като по този начин докарва живот на небесното небце. По-долу е даден списък на някои от здравословните комбинации, които бихте искали да опитате.

Най-добри комбинации за здравословна храна:

1. Овесена каша и боровинки:

Вашата сутрешна закуска се подрежда с купа топло мляко, овесена каша и боровинки, поръсени на върха. Това се счита за една от най-натоварените идеи за закуска, които се грижат за вашето здраве с правилна грижа. Докато боровинката е електростанция на манган, витамин С и антиоксидант, овесената храна завинаги е похвала за автентичното здравеопазване, където се грижи за вашето храносмилане и критерии за загуба на тегло.

2. Спанак и яйце:

Следващият път, когато се опитате да си направите сандвич, се уверете, че сте добавили свежа зелена маса към яйцето и майонеза. Сместа от спанак и яйца може да се използва и като салата и е много богата комбинация, при която яйцето ви дава богатството на протеина, а зеленото има витамин А, който ще помогне при нощната слепота, мускулната дегенерация и много други. ,

3. Кисело мляко от банани:

Пустинята никога не може да бъде толкова здрава, колкото комбо с бананово кисело мляко. Можете да го смесите в някакъв крем или просто да направите ласкател от него, така или иначе, този електростанция на витамин К, когато се смеси с вкусното кисело мляко, не само ще ви отвори вкусовите рецептори, но и ще ви помогне да се поддържате здрави. За топлите летни дни, киселото мляко ви помага да се охладите и бананите са само приятел на киселото мляко.

4. Паста и магданоз:

Пастата е обичайно домакинско ястие, което често се ползва по време на обяд или през семейната вечеря. Сега, докато поставяте парната паста, уверете се, че сте поръсили достатъчно магданоз в гърлото си, не само за вкуса, но просто защото тези две ПС са неустоимо здрави за вашето тяло. Учените често казват, че тези две двойки заедно ще ви дадат добротата на пшеницата за храносмилането и витамин К за по-здрави кости.

Виж повече: Рецепти за нулево масло

5. Ябълка и мляко:

Когато натоварените сутрини не ви позволяват да хванете правилна закуска, винаги можете да разчитате на здравословна храна на прясна червена ябълка и да я сдвоите с чаша мляко, било то обезмаслено или без мазнини. Цитат "една ябълка на ден държи лекаря далеч" говори за себе си, докато калций и витамини, получени от млякото ще ви помогне да успокоите ябълката без препятствия.

6. Бадемова салата:

Следващия път, когато си приготвите салата, смесете печени бадеми със зехтин и го поръсете в сместа. Това по същество трябва да бъде зелена салата с мъстта, която е маруля, спанак, целина и магданоз. Бадемите, различни от загубата на wei8ght, винаги са били свързани с увеличаването на енергията и свързването им с най-важното от зеленото, можете просто да имате най-доброто от всички.

Виж повече: Най-добри протеинови шейкове

7. Сьомга и червено вино:

За превъзходна вечеря си направете печено филе от сьомга с есенциални билки, поръсени върху нея, и я измийте с малко мерло на страната. Често червеното вино ви помага да усвоявате храната си по-добре, докато самата сьомга се обогатява с естествени хранителни вещества. Задачата на червеното вино е да се увери, че кръвната картина е нормална и храносмилането е добро.

8. Зелен чай и лимон:

Една от най-обсъжданите комбинации от храни е получена от димящата чаша зелен чай. Сега толкова полезен, колкото и да е, зеленият чай обикновено не е преднина на вкуса и това е просто защо лимонът трябва да е там. Полезните антиоксиданти и витамин С от лимона могат да направят чудеса със зеления чай.

Виж повече: Храните, които трябва да се избягват

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Гледай видеото: Ядох само Facebook храна за един ден (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send