Прически

9 Уникални прически Hipster за мъже и жени през 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Типичната прическа е традиционна прическа, приета от сегашното поколение в модернизиран начин. Този тип прическа е най-подходящ за млади момчета и момичета, както и за мъже на средна възраст, които искат като дълга прическа или прическа, която кара човек да изглежда по-млад и носи този страхотен грим.

Най-добрите прически с изображения:

За да научите повече за видовете и прическата, свързани със стила на хипстъра, тази статия ще бъде на точното място, където са посочени 9-те хипстерски стила с изображения.

1. Ретро Хипстър прическа:

Момчета, които обичат да запазят традиционното си модно изявление, когато мислим за прическа, то тази хипстерска прическа може да бъде идеалната прическа за мъжете. Този тип прическа е най-подходящ както за случаен, така и за полуформален стил.

2. Средно дълга прическа за момичета:

Тази прическа също е много добра за момичета, както и за дами на средна възраст. Тази хипи прическа се препоръчва за коса със средна дължина. Предната част на косата има стил на стъпково рязане, който е последван от права линия.

3. Slick Back Dry Hairstyle:

Момчета, които не харесват добре изгладени, но имат уникална прическа, това е най-препоръчителната прическа. Предната част на подстригването е разчесана назад, като придава на хлъзгавия хипстерски вид, както и хипстър избледняващата прическа.

4. Прическа за мъже с вълнообразна страна

Този вълнообразен вид на косата е най-подходящ за млади момчета и момчета на средна възраст с полуформален костюм, както и като небрежно облекло. Предната част на косата има страничната част, която от едната страна се извива и дава вълнообразен модел, а другата страна има намаляващ вид.

5. Спайк прическа:

Копринена прическа е най-търсената прическа сред младите момчета, поради хладния си поглед. Предната част на косата на косата се нарязва равномерно и се прибавя гел към външния вид. Лакът за коса може да се използва за създаване на шпайкове.

6. Класическа прическа:

Тази класическа прическа е традиционна прическа, когато мислим за прическа за момчета. При този тип прическа, предната част на коронката се разресва добре с помощта на гел за коса, а страничната част има намаляващ модел.

7. Прическа на страничната част:

Тази странична част подрязана прическа е най-търсената прическа сред момчета, както и момчета от колежа. Тази прическа също има дизайн на страничната част, който има подрязана прическа, а другата - намаляващ вид.

8. Прическа за дължина на брадичката:

Прическата също може да стане интересна, като даде хладен поглед през различна прическа. В този хипстър момиче прически се дават нова перспектива, като имат дълга коса, която пада до нивото на брадичката. Ако сте високо момиче, то това ще бъде подскачаща прическа за вашия поглед.

9. Прическа за мъжки Bun Hipster:

Човекът е следващата най-често срещана прическа сред младите момчета. Този стил на кифличен стил е предложен само за момчета, които обичат да имат дълга коса, но все още не искат да падат върху лицето и рамото си, а след това прическата е перфектната дълга коса.

Hipster прическа определено е най-търсената прическа сред момчета, както и сред момичетата, но не всяка прическа може да избере всеки. Изборът на правилната прическа, но консултиране със специалист по прическа, както и придобиването на знания за стила на хипстъра. Тази статия определено ще помогне при избора на най-подходящия за вас!

Pin
Send
Share
Send