Красота и мода

9 Най-добрите тайни и съвети за красота в Холивуд

Pin
Send
Share
Send


Холивудските актриси се възхищават от всички. Повечето от тези хора изглеждат доста нормално без грим! Ще бъдеш шокиран да видиш някои от тези лица. Така че всичко, което трябва да направите, за да изглеждате като тях е да научите някои от триковете на търговията. Това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Откъде започвате да търсите тези трикове? Откъде знаете кои да кандидатствате и кои да игнорирате? Опитахме да направим вашата задача малко по-лесна. Ето списък на най-добрите тайни на Холивудската красота.

Тайните и съветите за красота на Холивуд:

1. Грим за очите:

Очите са най-важната характеристика на лицето ви. С правилния грим всички очи могат да бъдат направени да изглеждат невероятно! Използвайте маркер или тъмносини лайнери, за да потъмните ръба на горните си капаци. Това прави бялото на очите ви изпъкнало.

Тъмната подплата на очите изглежда най-подходяща за хора, които имат светли очи. Ако сте имали късна вечер и искате да направите очите си малко по-натрапчиви, просто натрийте торбичките под очите си с гел от алое. Използването на течен лайнер изисква умели ръце. За да направите задачата си по-лесна, можете първо да ни направите тъмносив, а след това и течен.

2. Маскара:

Винаги използвайте два вида спирала за горните и долните мигли. Използвайте дебелия лъскав вид за горния и водоустойчив вид за долния. Ако притежавате руси корени на камшик, които са трудни за достигане с нормалната спирала, можете да използвате много фин черен течен лайнер.

3. Използване на листове за контрол на Friskiness:

Косъмчетата косми могат да бъдат контролирани с помощта на сушилни листове. Те работят много добре за бързи издънки. Просто пуснете лист върху косата си и тя ще овладее нахалството.

4. Отърви се от петна:

Има отлично средство за дефекти, които често се използват от Холивуд. Смесете една суха мая с сок от половин лимон и го пригответе в паста. Нанесете тази паста върху лицето си и я оставете да изсъхне. След това го премахнете и заедно с него всичките си дефекти!

Виж повече: Домашни съвети за красота за зимата

5. Грим за устни:

Овладяването на грима за устните също е ключ към добрия външен вид. Голите устни изглеждат отлично и са подходящи за всички поводи. Сега можете да използвате друга форма на червило, която може да работи за вас. Ако случаят е такъв, не го променяйте на нещо, което не е подходящо за вас. Най-общо казано, трябва да насочите устните си с неутрален лайнер, след което да го напълните, като оставите центъра празен, за да има розов блестящ вид, след като използвате блясъка. За по-пълна серия от устни използвайте гримове за моливи. Зацапнете линията малко, за да омекотите ефекта и след това да замазвате.

Виж повече: Съвети за древна египетска грижа за кожата

6. Грим за вежди:

Да, веждите също се нуждаят от грим! Поддържането им добре поддържано е ключът към това лицето ви да изглежда красиво. Когато използвате прахове, за да ги попълните, използвайте тонове, които ще го направят да изглежда естествено като пепел Цветен прах.

7. Фондация Concealer Follows:

Никога не използвайте първо коректора и след това го смесете с основата. Консилерът винаги трябва да успее, вместо да предхожда.

8. Съвети за кондициониране:

За да се максимизират ползите от всякакъв балсам, се поставя в пара, като балсамът се включва поне десет минути. Парата разгражда балсам и улеснява омекотяването и изглаждането на косата.

Виж повече: Съвети за грим за червения килим

9. Поддържане на кожата мека през зимата:

Зимата означава горещи душове и вани. Но това е точно това, което става наше унищожение. Избягвайте гореща вода в вани и душове и използвайте бебешко масло, преди да пиете на овлажнители. Това е сигурен метод за запазване на кожата ви.

Надявам се като тези Холивудски тайни и съвети за красота. Оставете коментара си по-долу.

Източник на изображението: Сток на затвора

Гледай видеото: The Gerson Miracle 2004 (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send