Красота и мода

Топ 9 зелени листа зеленчуци

Pin
Send
Share
Send


Зелените листни зеленчуци са най-добрите естествени храни. Ежедневният прием на храни като маруля е един от най-добрите зелени листни зеленчуци, които ще ви осигурят по-добро здраве. Накратко, това са храните за # 1 за здравословна и изпълнима физика. Тези храни са богати на фибри и също са натоварени с редица витамини и минерали, а също и с есенциални вещества на растителна основа. Можете да се предпазите от сърдечни заболявания, диабет или дори да се борите с рак, като ядете зелени листни храни. По-долу са представени 9-те най-големи зелени листни зеленчуци, които ще осигурят здраво тяло.

Най-добри зелени зеленчуци:

1. Кале:

Това се нарича хранителна сила поради разнообразието от ползи. Той е натоварен с витамини като А, С и К. Освен това този зеленчук има огромни количества калций в тях и има големи количества калий и фолати. Листата от кале са неразделна част от редица рецепти за готвене и трябва да се мият добре в мивка преди готвене.

2. Колари:

Коларите са с високо съдържание на фибри и също са едни от най-красивите зеленчуци. Те вкусват малко като зеле. Те имат висока хранителна стойност, но все още са подценени от много хора. Те са популярна сурова храна и вярват или не, те се използват в редица популярни рецепти.

3. Зелените плодове:

Това е традиционен зеленчук на юг. Зеленчукът се използва в много ястия със свинско месо. Този остър ароматизиран лист е богат на хранителни вещества и е лесен за приготвяне. Доказано е, че този зеленчук може да излекува редица вътрешни проблеми.

4. Спанак:

Всички знаем за добротата и ползите от спанака. Този зеленчук е може би най-здравословният зеленчук и е подходящ за хора от почти всички възрасти. Крикуващото величие на спанака не може да бъде измерено с никаква мярка. Той е натоварен с тон витамини и е популярно естествено средство срещу рака. Според експерти по храненето, листата на спанака не трябва да се варят дълго, защото съдържанието на витамин ще избледнее.

5. Горчица Зелени:

Това е южно зелено зеленчуци с висока хранителна стойност. Можете да намерите листата зеленчуци в червени и зелени форми. Те вкусват малко горчиво в сравнение с други зеленчуци и приготвят миризма на горчица. Имайте предвид, че това е пикантен зеленчук и за тази природа е намерил своето място в някои от най-популярните рецепти в света.

Виж повече: Zero Oil Food

6. Броколи Рабе:

Този зеленчук е член на семейството на ряпа и е натоварен с ценни витамини като витамин С, А, К и т.н. Има много начини да се готви този зеленчук. Препоръчва се да се изследва малко за тази храна преди готвене.

7. Зеле:

Някои може да мислят, че този зеленчук не е хранително силен. Но не се бойте за цвета. Въпреки че към нея има прикрепен блед цвят, зелеът е богат на витамин С. Толкова е хубаво, че готвачите го наричат ​​"работния кон на кухнята".

Виж повече: Рецепта на протеинов шейк

8. Марули от айсберг:

Айсбергът има огромни количества вода в тях. Въпреки, че не е много силно, то все още е добро за осигуряване на тялото ви с някъде близо до достатъчно количество витамини и минерали.

9. Зелените глухарчета:

Това не са досадни плевели. Те са богати хранително и са натоварени с почти всичко, което можете да поискате от природата за по-добро здраве. Те са чудесни за храносмилането и често се препоръчват на хора, страдащи от проблеми с храносмилането, а не с нормалните храни.

Виж повече: Графики за комбинации за здравословна храна

Снимки Източник: Сток на затвора

Гледай видеото: сурови зелени тревизеленчуци суперхрани (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send