Красота и мода

15 Най-добър от обикновени кожени портфейли за мъже в Индия

Pin
Send
Share
Send


Портфейлите са необходимост за всеки мъж и жена. Когато се придвижваме от къщата, най-важното нещо, което трябва да носим заедно с нас, за много важна употреба във всяка фаза на работа. Кредитни карти, дебитни карти, ID, Лиценз, твърди пари, важни контакти, банкомати, дори паспорти се нуждаят от специален джоб за носене в една торбичка. Такава правна карта и важни активи се нуждаят от портфейл, за да бъде в безопасност с всеки човек.

Портфейлите са необходим актив, който трябва да се обмисли внимателно и да се закупи. С хора, които обичат марките, дори търсят специфични портфейли от модна къща, които са направили подпис влиянието върху света на портфейлите и чантата. Италианските кожени портфейли, Bottega Veneta, кожени портфейли на Saddleback, компаниите Boshh, Nike и др. Са създали своите търговски марки в огромните сортове портфейли и портмоне за мъже.

Различни видове кожени портфейли за мъже:

В индийския пазар има огромни сортове Кожени портфейли за мъже. Ето списък на 15-те най-стилни и ежедневни кожени портфейли за мъже, посочени по-долу.

1. Мъжки черен кожен портфейл:

Чернокожите мъжки кожени портфейли имат значително и динамично въздействие, когато са извадени от джобовете. Дизайнът на маркови портфейли на треньора и тези с релефен треньор символ изглежда невероятно с неговите характеристики. Отделен джоб за карти и банкноти и монети прави специално помещение за всяка необходимост. Мъжете с класически избор на маркови продукти със сигурност могат да имат динамично въздействие с портфейлите на автобуса, особено черните.

2. Кожен портфейл от мъжки кожи:

Кожените портфейли на Saddleback за мъже са най-добрите в модната гледна точка и дори в склада. Въртеният дизайн с дебела кожа в различни цветове изглежда дори готин от всички възрасти. Шевът на кожените портфейли също е различен за всеки избор. Кожената кесия е изработена артистично с тежки и леки шевове по ъглите, което я прави фантастична.

3. Многофункционален мъжки кожен портфейл:

Многофункционалната чанта за ръце за мъже може да бъде от най-голяма полза за всички. Възрастните хора или мъжете с високо работно натоварване със сигурност ще предпочетат мултифункционалните портфейли. Отделен външен вид със стилен и добре оборудван портфейл може да направи входа ви магнетичен само с използването на маркови продукти. Изработеният от лейтерология продукт прави своя образ в джобовете.

4. Кожени портфейли за крокодилски печат за мъже:

Мъжете с голям и смел избор определено ще обичат крокодилските щампи върху кожа за портфейли. Коженото щамповане с печат на тялото на крокодил или дори с отпечатък от главата или опашката е с голямо търсене в модните портфейли сред мъжете. Кожата е трайна и дълготрайна. Единственото нещо, което трябва да се има предвид, е, че кожата може да изглежда скучна след определен период от време, но това също ще даде реколта на портфейла.

5. Портфейл с кафяв калъф:

Портфейлът за пропуск е много полезен за мъжете в ежедневния живот. Картата и идентификацията са нужни всеки сега и тогава. Произведени със 100% чисти кожени портфейли, гладкото завършване на външната страна и мека материя в джобовете поддържат нуждите ви безопасни и обезопасени. Портфейлите на Томи Хилфигер с металния си символ, зашит в ъгъла на портфейла, го правят стандартен портфейл.

Виж повече: Дамски кожени портфейли

6. Кожен портфейл от кожа на акула:

Кожен портфейл от кожа на акула е избор на много хора. А когато става въпрос за бели цветни портфейли, това също е модна декларация. Кожата на акула е по-силна от ботушите приблизително 10 пъти повече; най-често се използва в мокри костюми, камгарни якета и костюми. Текстурата също е плавно камениста, която изглежда страхотно. Портфейлите от животински кожи са дори признати за истински мъжки портфейли. Е, това е въпрос на избор; има хора, които дори са против убиването на животните и използването на кожата им.

7. Стилен кожен портфейл за мъже:

Стилна червена чанта за мъже изглежда страхотно и модерно, когато се използва от джобовете. Погледът с червен елегантен портфейл прави образа ви да се върти из залата. Вътрешните джобове са също толкова важни, колкото външната текстура. Няма да ни струва, ако не може да задържи нищо правилно. Отделен случай за бележки и документи за самоличност и кредитни дебитни карти и т.н. несъмнено ще се носят навсякъде, включително лиценз за автомобили и други карти, които са от съществено значение в ежедневието.

8. Мъжки кожени портфейли:

Чудесните кожени портфейли на мъжете имат широка гама от разнообразие от дизайни не само при изработването на вътрешните джобове, но и в екстериора. Хората с избор на занаятчийска работа ще имат изненада с изработени портфейли с разнообразни дизайни. Самите релефни портфейли са голям избор сред тях. Символи на конкретни изображения като орли, котви, лица на животни и т.н. са сред такива проектирани портфейли за мъжете.

9. Кожени портфейли за мъже:

Билките са специално проектирани портфейли, направени с цел безопасно пренасяне на важни документи в джобовете. Впечатляващите форми също са очите и лесно влизат в джобовете. Кръглата обработка и ъглите с резба я правят по-привлекателна и издръжлива. Специален клип за фиксиране на портфейла да остане заключен е специална функция в много портфейли.

10. Черно кожено портмоне за мъже:

Двойни и тристранни чанти и портфейли за мъже са за много заети хора и трябва да носят с тях много правни карти и документи. Оставяйки мобилния телефон настрана, в портфейла има специален джоб за всичко. Пари, монети, карти; дори самолетните билети могат да се поставят добре в съответните им джобове с различен размер.

Виж повече: Портфейл за пътуване за мъже

11. Най-добър кожен портфейл за мъже:

Мултитаскиран кожен портфейл за мъже може дори да се сглоби и да се проектира специалност, за да носи почти всички неща, които трябва да се извършват ежедневно. Идентификационните номера, картите, парите и дори мобилните телефони имат джоб в специално разработения портфейл за колоездачите и дори за колегите, които искат да изглеждат готино.

12. Ръчно изработен италиански кожен портфейл за мъже:

Ръчно изработени кожени портфейли за мъже са специално избрани да подарят на вашите специални хора. Дизайнът на мъжкото облекло на кесията разграничава релефния релеф, което дава изключителен ефект. Много хора в напреднала възраст също ще обичат да използват такъв красиво изработен портфейл.

13. Кожени портфейли за колоездачи:

Портфейлите на Biker са проектирани със специална верига, която може лесно да бъде закачена с колани. Специално място за всичко, което мотоциклетистът може да има в момента. В такива портфейли са изработени ключодържател с приоритет, мобилен джоб, джобове за карти и специални джобове за пари. Да; портфейл с такива спецификации и готин вид ще бъде обичан от мотоциклетистите.

14. Най-добрите персонализирани портфейли за него:

Давате подарък на баща си и да мислите за джобен портфейл е красива идея. Хората гравират писания върху кожата на портфейла, давайки красиво послание на собственика. Това са персонализирани портфейли, които се изработват според тяхната поръчка. Такива портфейли също са с красиви дърворезби по екстериора и добро съоръжение в джобовете вътре.

Виж повече: Стари мъжки портфейли

15. Стари мъжки кожени портфейли:

Vintage кесия са избор на много хора. Старият вид прави изображението на портфейла, използвано в продължение на много години и е актив, притежаващ много неща. Обикновено видът на такива реколта портфейли се прави като древни търси клипове, прикрепени към двете корици. Цветът на кожата също е тромав и прашен. Хората с вкус на реколта изглежда определено ще го обичам.

Така че, мъжете портфейли са в много проекти, дори и в плат материал или пластмаса или може да бъде направено в друг тежък материал, лудост на кожени портфейли и външния му вид никога не свършват любов за него. В първата част, мъжете носят около себе си толкова много аксесоари, но портфейла е задължително, което те несъмнено имат. Образът на мъжете също може да бъде отбелязан с какъв тип портфейл носи, дебел или тънък портфейл, кожа или пластмаса, дизайнер или просто и класически.

Кожените портфейли могат да бъдат знак за имидж на марката, който върви заедно с вас. Хората дори забелязват това, което един човек носи заедно с него в портфейла си най-много, снимки на техните близки или твърди пари в брой или визитни картички и кредитни карти. Портфейлът може да бъде личен актив на човек от подписа.

Източник на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Запази

Запази

Гледай видеото: How To Treat Grey Hair Permanently (Септември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send