Красота и мода

Топ 15 сгъваеми чадъри със снимки

Pin
Send
Share
Send


Ако търсите най-добрите колекции на сгъваемите чадъри, тогава можете просто да погледнете следната дискусия. Тук ще имате възможност да получите кратко описание на всеки тип сгъваеми чадъри. Те идват в голямо разнообразие, а също и със здрави характеристики. Трябва да сте добре запознати с неговите характеристики и качества, за да закупите най-подходящия сред стотиците на пазара.

Най-добри сгъваеми чадъри:

Ето и 15-те модела на най-добрите сгъваеми чадъри, които определено привличат вниманието на всички.

1. Сгъваеми сгъваеми чадъри:

Това е сгъваем дамски чадър с измерване на разстоянието от 100 cm при отваряне. Той има покрив, който е обикновен във външното тяло и с отпечатан дизайн от вътрешната страна. Предлага се с 8 здрави ребра от стъклени влакна и с гумирана дръжка за перфектно сцепление.

2. Обръщащи се сгъваеми чадъри:

Това е уникалното и иновативно създаване на обърнати сгъваеми чадъри с обратна отворена технология. Двете страни на чадърите могат да се използват, когато е необходимо. Тя има C-образна дръжка, която ни дава възможност да държим над китката. Този обратен сгъваем чадър е направен с водоотблъскваща тъкан и с дишащ двуслоен балдахин.

3. Трицветни чадъри за печат:

Този трикратен дамски чадър има хромирана вана и ребрата са направени с цинково покритие. Този чадър има покритие от полиестер, което е с размери от 39 инча и отварянето се извършва с ръчен метод. Тъканта е с UV покритие от висококачествен материал и 8s водоотблъскваща.

4. Супер мини сгъваеми чадъри:

Погледнете с уау на този 5-кратен чадър, който е супер мини тип с достатъчно UV защита. Това е неавтоматичен пет сгъваем чадър с балдахин от гумена тъкан. Общото тегло на този чадър е само 195 грама. И следователно, може да бъде сгъната в по-малка, която лесно може да се впише в малките летни чанти на дамите.

5. Слънцезащитни сгъваеми чадъри:

Вземете уникалната колекция от 3-кратен чадър, който се прави с пластмасово прозрачно покривало. Този дизайн може да се използва както в дъждовни, така и в слънчеви дни. Тя може да бъде сгъната в три гънки, които я правят издръжлива за носене навсякъде. Има здрави стоманени ребра с високо качество.

6. Сгъваеми чадъри, защитени с UV:

Уверете се, че пазаруването ви е приятно и развълнувано от този най-добър сгъваем чадър, който би могъл да бъде най-добрият избор в колекцията ви от аксесоари. Той се прави с измерване на капака, по-голямо от нормалния размер. Изработен е от полиестерен материал с здрава фибростъкло за идеално сцепление. Сенникът също е защитен от UV лъчи.

7. 58 инча голф сгъваеми чадъри:

Този фантастичен модел предлага щедро покритие от елементите с качествата на сгъваемите чадъри. Този сгъваем голф чадър е направен с балдахин с 58 инча дъга. Работи с автоматичен механизъм за отваряне, който има оплетен каишка за китка. Той идва заедно с калъфа за носач с раменни презрамки, което улеснява транспортирането.

8. Черни сгъваеми чадъри:

Тук можете да имате автоматичен отворен мъжки сгъваем чадър, който има обикновен черен сенник, подходящ за мъжете много добре. Той има здрава черна пластмасова дръжка Virgin с бутон. Има общо 8 ребра за силни и трайни символи да съществуват дълго.

9. Свеж цветен малък сгъваем чадър:

Това е чисто новият дизайн с пресни цветя, отпечатани върху красивия си сенчест покрив. Материалът на балдахина е направен UV защитен и също изработен със 100% найлон. Рамките на този малък сгъваем чадър са структурирани за дълготрайна дълготрайност. Той идва в различни други нюанси, за да изпълни желанията на жените.

10. Унисекс сгъваеми чадъри:

Опитайте с този голям сгъваем чадър, който има балдахин в материала, и е достатъчно голям, за да покрие двама души с достатъчно пространство за покритие. Предлага се с 10 ребра от неръждаема стомана и сенник с диаметър 110 cm. Той е автоматичен отварящ се сгъваем чадър. Може да се използва както от мъже, така и от жени. Това е червено вино.

11. Британски стилни сгъваеми чадъри:

Вземете най-доброто от най-добрата колекция, която е проектирана в британски стил. Този женски автоматичен сгъваем чадър е направен с влакнест материал и осигурява добра UV защита. Той е сгънат в три гънки и лесно може да се побере в дамските чанти. Този дизайнерски чадър може да се използва както в дъждовни, така и в слънчеви дни.

12. 3 сгъваеми сгъваеми чадъра:

Този уникален модел отпечатан навес се състои от сгъстен материал с добро качество на UV защита. Той дава перфектна защита от слънцезащитни екрани със специална характеристика на способността за самопочистване. След като чадърът е окачен, той се самоизсушава за минути. Този ветроустойчив сгъваем чадър използва микрометричната технология в дръжката си. Качеството на чадъра е стандартно и осигурява добра защита от вятъра.

13. Пурпурни сгъваеми чадъри:

Вземете тази автентична нова колекция от четирикратен чадър, която ви дава супер зашеметяващ вид, когато веднъж сте го взели по улиците. Има функция за автоматично отваряне със силни и смели пластмасови дръжки. Ребрата и рамките са изработени от неръждаема стомана. Таванът е с размери около 33 инча, който е в красиви лилави отпечатъци с цвете в центъра.

14. Сгъваеми чадъри против вятър:

Тук държите очите си на невероятната колекция от ветроустойчив сгъваем чадър, който има две специални характеристики на слънцезащитен фактор и издържа на тежък вятър. Състои се от двуслоен навес. Той идва с черно покритие 8k Parasols, които могат да бъдат направени три пъти.

15. Обратни сгъваеми чадъри:

Съчетайте вашите дрехи с подходящата колекция от такива реверсивни сгъваеми чадъри, които могат да бъдат сгънати три пъти. Това е най-добрият сгъваем чадър, който ви осигурява допълнителна защита с двоен пластов покрив. Той също така осигурява UV защита от слънцето със своите слънцезащитни и светлопропускливи свойства на сенника. Лесно е да се съхранява и също така лесно да се носят във всяка чанта за жени от шестте.

Направете семейството и приятелите си надарени с тези основни нужди през всички сезони. Тези различни видове сгъваеми чадъри, както и всички времеви нужди, които се използват от всички членове на нашето семейство. Следователно, вие трябва да изберете най-доброто и прекрасната колекция от тези сгъваеми чадъри, които да отговарят на вашите нужди. Има 3 сгъваеми, 4 сгъваеми, както и 5 сгъваеми чадъра. Сенките също са с превъзходни и широки гами. Размерите на чадърите могат да бъдат избрани според вашите изисквания.

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: The Houseboat Houseboat Vacation Marjorie Is Expecting (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send