Диета

План за диета за отслабване

Pin
Send
Share
Send


Apple диетите са лесни и лесни за следване. Това е заместителна диета, която се следва в продължение на 3-5 дни, в зависимост от теглото, което искате да загубите. За хора, които отиват на екстремни диети за бързо отслабване, ябълковите диети са най-доброто от всички възможности. Можете да намалите мазнините и калориите колкото искате, но все пак няма да ви се налага да гладувате, можете да ядете колкото искате ябълки. Apple диети не само да ви помогне да отслабнете, но също така почиства вашата система. Той детоксикира тялото ви. Ето причините за това как и защо трябва да опитате диети с ябълки,

От какво се състои?

Диетата просто следва, че трябва да ядете за три дни. От втория ден можете да добавите чаша портокалов сок и яйце, ако искате. Трябва да пиете адекватно количество вода, а също така можете да имате колкото се може повече ябълки като гладния ви стомах.

Виж повече: Динята ли е добра за диета

Детоксикация:

Тя помага на тялото да промие всички токсини и в рамките на определен период от време. Ябълките са богати на основни витамини и минерали и фибри. Той насърчава здравето на дебелото черво. Ябълките са богати на пектин, който е активен блокер на мазнини, но целулозата в ябълката спомага за детоксикацията.

Нискокалорични:

Една ябълка съдържа малко над 100 калории, което оставя място за желаното количество за ядене. Всичко, от което се нуждаете е 45 минути пеша, за да изгорите минималните консумирани калории. Това е най-добрият начин да се спре потреблението на излишните калории и все още да не остане гладен.

Ползи срещу стареене:

Ябълките съдържат значително количество полифеноли. Полифенолът е силен антиоксидант, който спомага за намаляване на бръчките върху кожата и помага за почистване на кожата, като ви дава красива и по-млада кожа. Така че в полза на загуба на тегло, вие също имате ясна кожа.

Виж повече: Диета за ползи от ананаса

Бърза загуба на тегло:

Полу-бързата диета е най-бързият и най-добрият начин да отслабнете, ако имате нужда от резултати най-скоро. Една ябълка не съдържа повече от 130 калории, което я прави най-добрата храна, когато се опитвате да намалите калориите. Можете да намалите приема на калории, без да гладувате. Резултатите показват, че можете да загубите близо девет паунда на ден.

Rehydration:

Трябва да пиете много вода, за да може тази диета да работи. Това е водата, която ще помогне на тялото ви да се приспособи към такава драстична промяна в диетата. Също така водата ще ви помогне да изхвърлите токсините и да запазите метаболизма си.

Продължителност:

Идеалното време го препоръчва 3-5 дни. Следването на такава диета за продължителен период може да бъде вредно за вашето здраве. Освен че създава смущения в храносмилането, тя може също да отслаби имунната система и изчерпи тялото на ресурсите си. Неспазването на дневните изисквания за хранене също ще има неблагоприятно въздействие върху организма. Най-добре е да се върнете към нормалната си диета, след като този период на почистване приключи.

Възможни нежелани реакции:

Диетата има странични ефекти, които включват замаяност, гадене, главоболие, екстремно изтощение, спадане на налягането и т.н. Тя може също да причини стомашна хиперактивност и след като тази фаза свърши, отнема време за храносмилателната система да се върне обратно. Хората често са склонни да гулят, след като диетата приключи и са склонни да получат обратно загубените паунда.

Виж повече: План за диета за банани

Кой може да избере тази диета:

На малките деца и тийнейджърите се препоръчва да не следват такива диети, тъй като не са полезни за здравето. Само при неизбежни условия човек трябва да следва такава диета и веднъж след това да се върне към старата си рутина. Продължаването на такава диета може да бъде вредно.

Гледай видеото: Стартирай своя лесен план за ОТСЛАБВАНЕ през лятото (Октомври 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send